Jeg bestod min køreprøve i dag d 27/5 og Leise som var min kørelære fik mig virkelig til at føle mig tryg. Hun er meget tålmodig, rolig og bare helt igennem den bedste. Hele mit forløb på køreskole ha... See more
See what reviewers are saying
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Kørelærerne var super venlige og fik mig til at føle mig tryg gennem hele forløbet. Undervisningen var spændende, og man kunne virkelig mær... See more
Fik kørekortet her for en uges tid siden. Virkelig god oplevelse med Leise, super sød og lærerig forløb. Både til køretimer og teoritimer - Bestod alle ting første gang, så ingen “ekstra” betalinger... See more
Jeg har haft et fantastisk forløb hos D-K Trafik og bestod begge prøver første gang. Der er styr på dokumenterne og processerne, tydelig, god og hurtig kommunikation og Torben er en ekstremt dygtig kø... See more
Company details
Written by the company
D-K Trafik servicerer hele Vestegnen og har 4 faste kørelærere tilknyttet. I over 37 år har vi levet af tilfredse elever der, selv længe efter at de har bestået køreprøven, anbefaler os til venner og bekendte. Med andre ord får du hos os en god behandling, solid undervisning og ikke mindst hjælp, hvis der er problemer – vi yder gerne en ekstra indsats for elever med vanskeligheder. Køreskolens lokaler ligger i Albertslund Centrum, let tilgængeligt med S-tog og bus. Vi har faste træffetider, der giver dig mulighed for at møde os, inden du tilmelder dig.
Bygangen 18, 1 sal, 2620, Albertslund, Denmark
- kontakt@dktrafik.dk
- dktrafik.dk
No history of asking for reviews
En virkelig god kørerskoe
En virkelig god kørerskole med nogle grundige og dygtige kørerlærere
Har kørt med Torben kørerskolens ejer og han er virkelig pædagogisk men også god til at korrigere når der er brug for det.
Mine varmeste anbefalinger 🙏🏻
Verdens bedste køreskole !
Efter længere tids søgen faldt jeg over denne køreskole, som eftersigende havde en del års erfaring og gode anmeldelser, fra mange pålidelige munde af.
Jeg må sige, at jeg står tilbage helt overrasket over det niveau af professionelisme, seriøsitet og de anderkendende og gennemsyret gode mennesker, som er motoren bag denne skole.
Torben ~ som jeg var heldig, at have fornøjelsen af, emmede af godhed, overblik og overskud.
Jeg har netop bestået min køreprøve og har kun rosende ord og tanker tilbage.
Jeg savner allerede mine køretimer.
Denne virksomhed, har ingen skjulte gebyrer eller hemmelige regler - men derimod ægte køreevner og ægte læringsegenskaber ❤️