Donna Colori Reviews 104

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Goede kleding advies en betaalbare kleding. En spontane en lieve verkoopsters die weten wat voor kleding bij mij past. Vandaag foto shoot en video gemaakt met een leuk team dames die fan zijn van D... See more

Rated 5 out of 5 stars

Om eerlijk te zijn, de ervaring was erg goed ! De dames zijn behulpzaam, klantvriendelijk en kijk niet naar de tijd. Het was vrijdagavond, tegen sluitingstijd ,ik was met mijn vriendin aan het winkele... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helemaal Top! Ik was op zoek naar een bepaalde jurk. Deze hadden ze toen niet. M’n telefoonnummer achtergelaten en ben echt gebeld toen ze nieuwe jurken binnen hadden gekregen. De volgende dag gegaan... See more

Company details

1. Ladies' clothes shop
  2. Fashion accessories shop

Written by the company

Bij Donna Colori draait het om u. Wij werken vanuit passie voor mode en design, met in gedachten altijd de wensen van u. Onze collectie is eigentijds, comfortabel, chic en van goede kwaliteit. Maandelijks gaan wij zelf naar Italië om de mooiste mode/kleding te zoeken voor jou. Wij zitten niet vast aan een leverancier, met als voordeel dat wij altijd de laatste modus hebben en kunnen kopen naar de vraag die er op dat moment is. Naast onze moda Italia verkopen wij ook een aantal mooie Italiaanse designmerken. Jehnit, Patrizia Pepe, Nenette, Twin Set en Notes du Nord staan ​​voor vrouwelijkheid en elegantie. Bij Donna Colori hebben we een mode-assortiment voor iedere vrouw. Heb je een leuke broek of rok gezien, of een leuk jasje en wil je kijken met een mooi topje? Dan zit je bij ons goed, want bij ons kan je terecht voor een complete outfit, voor elke stijl. Zelf geen inspiratie, geen paniek. Op onze homepagina staan ​​onze favoriete complete outfits. Nog niet genoeg! Wij kunnen onmogelijk ook bij u thuis komen met kleding, kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit te cirkelen. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit de hele wereld. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit de hele wereld. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne service en goede kwaliteit

Fijne service en goede kwaliteit

23 May 2026

Lieve Susan,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat fijn dat je onze service en de kwaliteit van onze kleding zo waardeert. Dat is precies waar we ons iedere dag met veel plezier voor inzetten.

Fantastische zaak

Ik ben zo goed geholpen door die dame in de winkel. Ik heb ook een flesje water gekregen die dag was het zo warm super lief.

26 May 2026

Lieve Maureen,

Dank je wel voor je lieve review! 💖
Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je onze gastvrijheid hebt gewaardeerd.

Op zo'n warme dag is een flesje water het minste wat we kunnen doen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom en op hun gemak voelen.

Behulpzaam

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.
De verkoopster was heel behulpzaam.

22 May 2026

Lieve Conchita,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat fijn dat je je goed en vriendelijk geholpen voelde en onze service zo hebt gewaardeerd.

We doen ons best om iedere klant met persoonlijke aandacht en eerlijk advies te helpen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed geholpen met uitzoeken van…

Heel goed geholpen met uitzoeken van een jurk en met dw accesoires. Heel vriendelijk en geduldig.

6 April 2026

Lieve Zahide,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat fijn dat we je hebben mogen helpen bij het uitzoeken van een jurk en de bijpassende accessoires.

Het doet ons goed om te horen dat je onze service als vriendelijk en geduldig hebt ervaren. We nemen graag de tijd om samen de perfecte combinatie te vinden.

Super lieve medewerkers

Super lieve medewerkers! Hebben mij goed geholpen, goede service en mooie galajurken! Ook hebben ze een goed luisterende oor ;)

9 April 2026
Unprompted review

Lieve Ophelia,

Dank je wel voor je prachtige review! 💖
Wat fijn dat je onze service, de mooie galajurken en de persoonlijke aandacht zo hebt gewaardeerd.

We vinden het belangrijk om niet alleen mee te denken, maar ook echt naar onze klanten te luisteren. Daarom doet het ons extra goed om dit te lezen.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldige winkel en service

Wat een geweldige winkel en service! Ik was hier voor het eerst en ben echt onder de indruk. Tijdens een dagje Rotterdam was ik op zoek naar een jurk voor een feestje en ik ben hier perfect geslaagd. Wanneer je gaat passen wordt je jas netjes aangenomen en wordt er zelfs gevraagd of je koffie of thee wilt. We zijn uiteindelijk wel twee uur in de winkel geweest en het personeel bleef de hele tijd vriendelijk, geduldig en vrolijk. Ik heb een prachtige galajurk en een mooi pak gekocht en ben er ontzettend blij mee. Zeker niet mijn laatste bezoek!

4 April 2026
Unprompted review

Lieve Judith,

Wat een ontzettend mooie review, dank je wel! 💖
Wat bijzonder dat jullie tijdens een dagje Rotterdam bij ons zijn binnengekomen en zo goed zijn geslaagd.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en rustig de tijd kan nemen om de perfecte outfit te vinden. Daarom doet het ons extra goed om te lezen dat jullie onze gastvrijheid, service en persoonlijke aandacht zo hebben gewaardeerd.

We wensen je heel veel plezier met je prachtige galajurk en mooi pak en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori. ✨

Rated 4 out of 5 stars

Heb weer een leuk kledingstuk gevonden…

Heb weer een leuk kledingstuk gevonden en goed geholpen

16 March 2026

Lieve Trendy Mission,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat leuk dat je weer een mooi kledingstuk hebt gevonden en tevreden bent over onze service.

We doen ons best om iedere klant met iets bijzonders én een goed gevoel de deur uit te laten gaan. We zien je graag snel weer terug bij Donna Colori! ✨

Leuke mode

Leuke mode, vriendelijke mensen. Voor ieder wat wils.

11 March 2026

Lieve Manda,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat fijn dat je onze mode en de gezellige sfeer zo waardeert. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets moois te vinden is.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk personeel en goede…

Zeer vriendelijk personeel en goede kwaliteit kleding

5 March 2026

Lieve Angela,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat fijn dat je onze vriendelijkheid en de kwaliteit van onze kleding zo waardeert. Daar besteden we elke dag met veel liefde en aandacht zorg aan.

Lieve Ria,

Dank je wel voor je mooie review! 💖
Wat leuk dat je onze service zo hebt ervaren. Persoonlijke aandacht en een warm welkom vinden we erg belangrijk.

Positief

Klant vriendelijkheid

3 March 2026

Lieve Shirley,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori! 💖

Rated 5 out of 5 stars

Ze hadden het item dat ik zocht in…

Ze hadden het item dat ik zocht in diverse kleuren en de aandacht voor de consument was heel goed. Een van mijn aankopen was een geschenk. Dit werd met veel zorg ingepakt.

13 February 2026

Lieve Beverhagen,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review. Fijn dat we het item dat je zocht in verschillende kleuren voor je hadden en dat je onze aandacht en service hebt gewaardeerd.

We vinden het altijd extra leuk om een cadeautje met zorg in te pakken, dus heel mooi dat je dat hebt opgemerkt. We hopen dat het cadeau goed is ontvangen.

Team Donna Colori
Semper al servizio dei nostri clienti

Rated 5 out of 5 stars

Altijd heerlijk shoppen met de juiste…

Altijd heerlijk shoppen met de juiste service van de medewerker Sandra 🫶🏻

24 January 2026

Lieve Fatos,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je weer zo heerlijk hebt kunnen shoppen en genoten hebt van onze service! 🫶🏻

Sempre al servizio dei nostri clienti, altijd voor jou.
Donna Colori

Geweldige service!!

Geweldige service!!!

Super aardige dames. Heel behulpzaam en ze lieten mij me op mijn gemak voelen.

16 January 2026

Lieve Debby,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service 🤍! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt in onze boutique. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Rated 5 out of 5 stars

collectie is erg orgineel wat ik heel belangrijk vind

Wat heel vervelend is dat je tegenwoordig er in de meeste winkels het zelfde modellen hangen. Donna colori is een winkel voor mensen die meer willen dan de zelfde kledingkast als de anderen.
Het is is betaalbaar en je krijgt eerlijk advies van de dames die daar werken. Ik heb nooit spijt gehad van mij aankopen.

28 December 2025

Lieve Meryem,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze collectie 🤍! Bij Donna Colori vinden we het belangrijk dat je iets unieks kunt vinden, en niet steeds hetzelfde ziet. We zijn blij dat je onze service en eerlijk advies waardeert en kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie damesmodezaak met persoonlijke benadering

Goed geholpen door Sandra, met veel geduld en een kopje thee. Verrassende combinaties met een persoonlijke benadering.

26 December 2025

Lieve Sheila,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze persoonlijke benadering 🤍! Het doet ons plezier dat je onze hulp, geduld en de verrassende combinaties zo waardeert. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Kleurrijk

Aardig, hulpvaardig personeel.
Afspraken worden nagekomen.
Mooie kleurrijke kleding.

20 December 2025

Lieve IR,
Wat fijn om te lezen dat je onze service en kleding
waardeert 🤍! We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat iedereen met plezier onze kleurrijke collectie kan ontdekken. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Mooie en betaalbare kleding

Mooie en betaalbare kleding. Fijn dat jullie kleine maatjes hebben

9 December 2025

Lieve Sari,
Wat fijn om te lezen dat je onze kleding mooi en betaalbaar vindt 🤍! We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons iets passends kan vinden, ook kleine maatjes. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Rated 5 out of 5 stars

Lieve dames in de winkel

Lieve dames in de winkel, die zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij zijn. Ik kom er graag als ik iets feestelijks nodig heb. Ze hebben hele mooie en aparte kleding.

13 December 2025

Lieve Tasja,
Wat ontzettend fijn om dit te lezen 🤍! Wij doen altijd ons best om iedereen vriendelijk, behulpzaam en gastvrij te ontvangen. Het doet ons plezier dat je onze collectie zo waardeert en we kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen bij iets feestelijks.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look