Har haft månedlig kontakt med Euro accident gennem de sidste 2 år ifm. sygdom. Alt har kunnet lade sig gøre i kraft af hjælp, råd, vejledning, støtte, professionelt og masser af menneskelig omsorg og... See more
Company replied
Blev visiteret af egen læge til undersøgelse for mislyd i hjertet. Blev indkaldt efter to dage til forundersøgelse fire uger senere. Ringede til Euro Accident tirsdag eftermiddag. De skaffede mig... See more
Company replied
Så dejlig en oplevelse at tale med Nanna hos Euro Accident. Hun er utrolig empatisk og forstående og var meget kvik til at hjælpe mig videre. Tusind tak 😃 er SÅ taknemmelig Mange hilsner fra Anja... See more
Company replied
De er fuldstændig umulige at få hjælp fra. Hver gang man kontakter dem, får man bare at vide, at de har travlt, og at de vil vende tilbage – men der går op til 14 dage, før man hører noget, hvis... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Super hurtig ekspedition og meget imødekommende personale. 6 * herfra hvis det var muligt

Reply from Euro Accident
Jeg har sundhedsforsikring igennem arbejdet hos EuroAccident, jeg ringet som til dem forleden dag til en henvisning, her fik jeg afvide efter opfordring fra min kone og chef, hvor jeg for afvide jeg er bedøvende ligeglad med hvad dine kone og chef synes og blev mødt af en meget uforskammede Medarbejder, da vi var færdige med samtalen skrev jeg under på en kunde tilfredsheds undersøgelse og bedte om
En undskyldning, man da jeg ikke fik den får de bare en dårlig anmeldelse og må tage denne samtale
Med mit job om evt et nyt selskab. Da det her selskab er yderst ubehageligt at ringe til. Trods man betaler en formue .

Tusind tak 😃 er SÅ taknemmelig
Mange hilsner fra Anja

Reply from Euro Accident
Super dårlig oplevelse - ikke et sted jeg ville anbefale andre og slet ikke når man er syg og har brug for hjælpen.
Jeg har flere gange oplevet at de indhenter oplysninger med ugers interval - på trods af at disse er afsendt.
Når dette italesættes bliver deres medarbejder Natalia (som sidder ved telefonen) tydeligt provokeret og demonstrativt gentager hun sig selv flere gange da jeg prøver at omformulere mig og tilvejebringe i samtalen at der kunne være opstået en misforståelse. Jeg må til sidst give op da hun simpelthen nægter at lytte.
Jeg er blevet parkeret et eller andet sted uden konkret svar og en melding om at de nu skal kigge alle mine journaler igennem for de sidste 6 år for at vurdere om de vil udrede en ret simpel hovedpine. Altså ikke hvor - men om de vil.
Ikke super hensigtsmæssigt når man super gerne vil i behandling så man kan komme hurtigst muligt tilbage på arbejde. Det er i al fald ikke min oplevelse at vi er ‘på samme hold’ i den mission.
Jeg forholder mig fortsat nysgerrigt, med forståelse for rammerne men også en undren over behandlingen og den tydelige dissonans mellem pris og service.

Reply from Euro Accident
Ualmindelig behagelig medarbejder at tale med som ydede en helt igennem unik service😊😊

Reply from Euro Accident
Effektiv service,ingen ventetid,søde og forstående overfor min situation

Reply from Euro Accident
Hurtig og kompetent medarbejder med fokus på mig og mine udfordringer.

Reply from Euro Accident
Skal du uploade en faktura som de skal refundere, så findes det sted ikke!
Når man ringer til kundeservice fortæller de dig at der findes et sted dybt nede i menuen hvor man kan sende en forespørgsel til kundeservice og vedhæfte et bilag som pdf.

Reply from Euro Accident
De lytter og vejleder en om ens problem, så meget tilfreds stillende behandling

Reply from Euro Accident
Fantastisk firma. De har hjulpet mig mere end jeg troede var muligt.
Jeg er den evigt taknemmelig!

Reply from Euro Accident
Når man rammes af stress, kan man føle sig meget alene i verden. Med en forsikring ved euro Accident, får man hurtig og effektiv hjælp.

Reply from Euro Accident
Virkelig god service og støtte og hjælp i den svære tid som sygemeldt

Reply from Euro Accident
Profesionelle og engageret medarbejder. Meget imødekommende og forstående og har en menneskelig tilgang til den enkelte.

Reply from Euro Accident
Hurtig hjælp og en meget empatisk sagsbehandler, der satte min sag i gang med det samme.

Reply from Euro Accident
Jeg kan desværre på ikke anbefale Euro Accident. De har begået så mange alvorlige fejl i min sag.
Jeg blev desværre sygemeldt og indmeldte det. Et Tabt Arbejdsfortjeneste forløb blev godkendt (TAK), men opgørelserne de fremsendte var fra starten fyldt med fejl. Jeg kontaktede dem fordi jeg ikke forstod udbetalingerne, men fik ikke et svar.
Efter 4 måneder modtog jeg så et meget upersonligt brev (som ikke var underskrevet), hvor de skrev at de havde lavet fejl og var kommet til at udbetale for meget. Herefter stoppede de ALLE udbetalinger, selv om jeg er dækket.
De har samtidig opkrævet betalinger selv om opkrævninger er sat på pause og de er ofte mange uger om at besvare vigtig post. Når man beder om at blive ringet tilbage sker det kun hver 2 gang.
Det skal siges at medarbejderne er meget venlige når man taler med dem, men grundet de store fejl i Euro Accidents administration og mangel på kommunikation kan jeg ikke anbefale at virksomheder benytter dem. Deres fejl har simpelthen for store personlige omkostninger!

Reply from Euro Accident
Imødekomme og hjælpsom personale, der tog min henvendelse alvorligt.