Købte en super god massagepistol der blev leveret 2 dage efter jeg lagde ordren... Kan kun anbefales
See what reviewers are saying
Jeg købte et apparat, der hedder Knie-Relief og brugte det efter anvisning en rum tid. Desværre virkede det ikke på mit knæ, så jeg henvendte mig til firmaet, og her fik jeg en super behandlin... See more
Company replied
Nemt at bestille og hurtig levering. Produktet er nemt at bruge og efter 2 ugers brug føles knæet allerede i bedring. Kan kun anbefales 🤩.
Company replied
Knæmaskinen er identisk med maskine på kinesiske AliExpress til 200kr. Søg blot på “Knee Massager AliExpress”. Desuden er knæmaskinen den samme som sælges på Nordicrevive.dk. Begge sider bruger i øvri... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Rart med varme, synes ikke helt massagen er i top.
Har stadig smerter i mit knæ, men det har hjulpet lidt, så bruger den hver dag.

Reply from Pain Relief
God til smerter i knæ og skuldre
God til smerter i knæ og skuldre, det er et godt apparat.

Solidt produkt
Solidt produkt
Desværre gavner det ikke mine knæ, hvorfor jeg har valgt at returnere produktet.

Reply from Pain Relief
Hurtig levering. Har nu brugt den lidt over en uge og mine smerter i knæet er halveret. Har slidgigt.

Reply from Pain Relief
Hurtig levering og et produkt jeg på…
Hurtig levering og et produkt jeg på sigt vil forbedre min livskvalitet. Tak.

Godt køb 🙌

Den virker bare
Den virker bare, efter 3 gange skulle jeg ikke bruge knæbind på mit arbejde 👍 tak

Jeg har kun haft maskinen i 10 dage
Jeg har kun haft maskinen i 10 dage, og det lindre lidt, (har slidgigt) men smerten kommer hurtig tilbage.
Jeg bruger maskinen 2 gange om dagen. Måske når jeg har brugt den lidt længer tid vil jeg kunne mærke forandring.

Reply from Pain Relief
Super hurtig levering og et rigtig godt…
Super hurtig levering og et rigtig godt produkt.

Reply from Pain Relief
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Vi er tilfredse med produktet, men mangler en mere informativ brugsanvisning ift anvendelse af produktet

Reply from Pain Relief
Nu har jeg kun brugt den i få dage
Nu har jeg kun brugt den i få dage, men umiddelbart er den rigtig god. Dog synes jeg ikke at velcro-lukningen holder ordentlig fast.