That sweet money. Lettjente penge. Bare udfyld skemaerne og få et boost i indkomsten
See what reviewers are saying
Svindel og humbug? Fup og fiduser? You pick... Men jeg hoppede i al fald ikke på den!! Tak for de mange anmeldelser her på Trustpilot, som kunne hjælpe én til at navigere rettidigt ift. de ellers... See more
Jeg var tæt på at hoppe i fælden! Fin reklame og en god beskrivelse. men jeg gik heldigvis lige på Trustpilot først. Hvordan kan denne virksomhed reklamere både på Pinterest og Snapchat og vise fine... See more
De har falske Trustpilot anmeldelser på…
De har falske Trustpilot anmeldelser på deres side.
Disse anmeldelser indeholder underlige sætninger og ord som ingen bruger.
Sætninger som :
'Det farverige website er medrivende' -
'spændende og varierede præsentationer af websites'
'Jeg sætter pris på både tjenestens indsats og regelmæssighed'
'imponeret af'
'Det er kun et supplement til min indtægt'
Svindel
Tro ikke på hvad de lover, deres trustpilot anmeldelser er fake.
Falske anmeldelser på deres site!
Når et site bryster sig med 4-5 stjerners TrustPilot anmeldelser på forsiden af deres site og de slet ikke findes her, så kan man da slet ikke stole på dem!
HOLD JER VÆK
Utroligt hvordan de snyder med deres Trustpilot anmeldelser på deres side
Hvis man trykker på privatlivspolitik så kommer der heller ikke noget frem og det siger jo en del
Stemmer ikke ens med deres udtalelser.
Holder ikke til hvad de udgiver sig for. Forkert billede af Trustpilot anmeldelse stjerner fra muligvis opdigtede person navne på deres hjemmeside. Altid gå ind på Trustpilot siden, og tjek firmaet først, før man laver en beslutning, skal man eller skal man ikke.
fup og fidus
fup. helt ærligt man skal være blind for ikke at kunne se det er fup
Hold dig væk fra den side!
Jeg var tæt på at hoppe i fælden!
Fin reklame og en god beskrivelse. men jeg gik heldigvis lige på Trustpilot først. Hvordan kan denne virksomhed reklamere både på Pinterest og Snapchat og vise fine anmeldelser fra Trustpilot, men der findes kun dårlige anmeldelser herinde? Hold dig LANGT væk fra denne side! Det er fup!
Det er ren fake..
Fup og snyd
Så annoncen på pinterest. Åbenlys svindel, uanset hvor lidt eller få penge de lover. Mest skræmmende er at de selv viser trustpilot med 4 stjerner, hvilket ganske som forventet er snyd, nå man tjekker trustpilot.
Jeg er meget bekymret over at…
Jeg er meget bekymret over at Panelsog.net kan finde på at reklame med gode Trustpilot anmeldelser, når der tydeligvis ikke er disse at finde.
Jeg synes reklamen ser legit ud
Jeg synes reklamen ser legit ud. Har hørt at man på et par timer kan man tjene omkring 7 KR!!!!
De annoncere på Snapchat og andre…
De annoncere på Snapchat og andre steder, i skal ikke hoppe på den det ren bedrageri
SNYD!!!
SNYD! Troede at det var rigtige anmeldelser, dem der var på siden😯 Men kiggede så lige på Trustpilot og så at det hele bare var ren bedrageri😾
Snyd
Synes det er betænkeligt at man kan lave så tilsyneladende tjekkede “firmaer” på nettet der viser sig at være snyd. Det jeg synes afslører dem er at de positive anmeldelser på siden er dårligt skrevne og virker computergenererede. Hold jer fra det!
De annoncere på snapchat og andre…
De annoncere på snapchat og andre sociale medier. Med hvilke penge betaler de for annoncen når de kun har mulighed for at give 5-7 kr ad gangen hmm vores, dine alles penge som ryger i fælden dont do it
Panelsog
Panelsog, den var jeg tæt på at hoppe på, fint reklame og lækker beskrivelse. men gik heldigvis lige på Trustpilot først. Hvordan kan denne virksomhed i deres reklame vise fine anmeldelse fra Trustpilot, og når jeg så går ind på Trustpilot, kan jeg kun finde dårligt om panelsog. Jeg syntes det ligner meget svindel.
Pås på!
Pås på!! Panelsøg er 100% snyd.
Det første blanket, var 'betalt' med 200dkk i en spille app - men jeg skulle betale 100 dkk for at får de 200 kroner!
Så begyndte de opkald - masse af telefonsælger som brugte mine oplysninger de havde fra Panelsøg.
Det her er en forsøg at få adgang til dine private oplysninger. Det handler om at sælge dine status videre. Hvordan det er lovlig med de nye persondataloven, er svært at forstår.
I min vurdering, er det her et svindel nummer. Bare det, at de ikke har kontakt oplysninger, hvor man kan give dem ens ordentlig mening, siger noget om deres etik. Niks - never again. Big mistake.
Bliv spammet med telemarketing efter…
Bliv spammet med telemarketing efter quiz. Aldrig mere. har afmeldt samtlige paneler efter denne oplevelse.
SÅ dårlig snyder en fuldstændig