Salon K - Hair & Nails Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så hjertens glad for Salon K og frisøren Janne . Er blevet klippet , fået farvet hår og ja fået flotte negle igennem flere år. Så flotte resultater og kan på det højeste anbefale Frisør K... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Salon K en perle på Frederiksberg der skal opleves. Janne indehaver af salonen er nok den dygtigste frisør i hele København efter min mening, ikke blot er hun fantastisk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling til dygtige Janne og Salon K. Janne laver de flotteste negle og klipper de fedeste frisurer - altid med stort smil og godt humør. Janne er super flexibel og serviceminded - føler mig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Overlad roligt dit hår i Jannes kyndige hænder, det vil du ikke fortryde. Hun svingede sin tryllestav og fik farvet min triste udgroning om til det flotteste hår jeg har haft i flere år. Hun fores... See more

1. Hair Salon

Written by the company

Hej vi hedder Salon K Hair and Nails vi har altid en tid til dig. Vi byder velkommen i hjemlige lokaler med plads til lige den person man er. Her kan du både blive klippet og få farvet håret. hvis neglene på hænder trænger klarer vi også det. Book din nye tid på Salonkhair.dk eller ring på 60756003

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Var i salon k Hair for første, men absolut ikke sidste gang

Var i salon k Hair for første gang. Virkelig dygtig frisør der gav sig tid til at finde frem til hvad man ønskede. Resultatet var perfekt. Ydermere var det utrolig behagelige omgivelser hvor man følte sig velkommen fra første minut. Kan varmt anbefale stedet, og vil helt sikkert komme der igen.

21 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Muligvis den dygtigste frisør i Storkøbenhavn

Du behøver ikke søge længere, hvis du er på udkig efter en dygtig frisør, du kan trygt overlade dit hår under Jannes saks✂️.
Janne er en dygtig og meget erfaren frisør, som kender sit fag og sine kunder. Jeg kan være usikker på, hvordan den næste frisure skal se ud, og Janne har evnen til at overbevise mig, og jeg er aldrig gået utilfreds derfra.
Nu er det ikke kun mig, som har Janne som frisør, min mand har også gået hos Janne i 20 år, og for at frisere hans hår, skal man være talentfuld og professionel.

17 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Janne!

Kan på det varmeste anbefale Janne!
Både min mand og jeg bruger Janne og ligeledes vores datter på 19 år - vi har alle 3 forskellige hårtyper og vi kommer altid alle 3 med helt specifikke ønsker til frisure og Janne rammer altid, også selvom vores hårtype måske ikke helt matcher ønsket - så tryller Janne!
Derudover er det aldrig kedeligt, Janne kan snakke om alt og få dig til at føle dig dejligt afslappet både med hendes nærvær og tydelige professionalisme!
Du vil uden tvivl komme igen og igen!

10 February 2024

Varmeste anbefalinger!

Janne er den bedste frisør, jeg nogensinde har haft. Har gået hos hende i over ti år, og mit hår har aldrig haft det bedre. Hun er dygtig, sjov og fuld af energi. Man får altid god service, lidt hovedbundsmassage, god kaffe, og håret bliver sat inden man går ud af døren, så man føler sig lækker og godt tilpas, når man forlader salonen. Kan varmt anbefale Janne / Salon K.

19 January 2024

Salon K

Salon K. Hair and nails Janne er en fantastisk frisør. Altid i godt humør. En dejlig energi fra man træder ind i salonen. Hun har gode ideer til nyt hår og negle. Super professionelle og behandling i top klasse. Kan kun anbefale Jannes frisør. Jeg kommer igen og igen ✨️✨️✨️✨️✨️

29 December 2023

Janne er den dygtigste frisør - har gået hos hende i mere end 10 år

Janne og Salon K er anbefalingsværdig. Man får en sublim behandling, og bliver mødt med det bedste humør. Stor ekspertise og forståelse for hår, og hvad man ønsker, samt kan guide til hvad der vil fungere og se godt ud. Nok også grunden til at jeg har gået hos Janne igennem 10 år.
Der forkæles med en god kop kaffe eller the, mens man er der.

29 December 2023

Janne gør sig umage

Janne er en meget dygtig frisør. Hun gør sig virkelig umage da hun ligger striber, der sikrer at håret er flot i lang tid. Hun kan også lave de flotteste håropsætninger!!
Janne har min varmeste anbefaling.

9 December 2023

Tilfreds mangeårig kunde

Janne har klippet mit hår i mange år og jeg har altid været meget tilfreds med resultatet. Janne er både dygtig, lyttende og meget behagelig.
Jeg kan kun varmt anbefale Janne og Salon K! 🙂

4 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Janne har været min frisør i flere år

Janne har været min frisør i flere år. Hun er en kreativ frisør der ser muligheder men lytter også til mig som kunde.
Senest har jeg fået lavet super flotte negle til årets julefrokost.
Janne kan sit håndværk og jeg kan kun anbefale et besøg her.

22 November 2023

5⭐️Anbefalelsesværdig og den dygtigste frisør

Overlad roligt dit hår i Jannes kyndige hænder, det vil du ikke fortryde.
Hun foreslog 2 farver til striber og farverne var spot-on.
Jeg gir Janne mine allerbedste anbefalinger.
Skynd dig at booke tid, dit hår vil elske det🫶🏻

25 November 2023

Take a closer look