De har ikke styr på deres udlejninger og nøgler :-(
Skagen fejler ikke noget, det er et dejligt sted at være :-) Det kan man desværre ikke sige om Skagen Turistbureau. Vi har lejet et sommerhus i Påsken via hjemmesiden, betaling, kommunikation og nøgleudlevering er foregået uden problemer.
Men: Vi sidder med gæster i vores lejede sommerhus og kan høre at der pusles ved hoveddøren, der er nogle der forsøger at låse hoveddøren op! Det viser sig at være nogle nordmænd,
som har fået udleveret et sæt nøgler til "vores" sommerhus, de har fået at vide, at huset er tomt. Normændende undskylder mange gange og tager afsted igen.
Et par dage efter kontakter vi Skagen Turistbureau og foreligger situationen. Der udleveres nøgler til "vores" hus, hvor vi opbevarer vores ting med forventning om at vi er de eneste der har adgang.
Medarbejderen afviser i første omgang situationen, men vælger efterfølgende at undersøge sagen.
Der ringes tilbage samme dag, men den besked at Nordmændende IKKE har fået udleveret nøgler og medarbejderen ser derfor ikke noget problem i situationen.
Hvis Normændende IKKE fået udeveret nøgler, hvorfor skulle de så forsøge at låse sig ind og undskylde med, at bureauet har sagt at de kunne kikke på huset, da det var ubeboet.
Jeg kan på ingen måde anbefale at benytte Skagen Turistbureau som udlejer af ferieboliger, da de øjensynligt ikke har styr på deres udlejninger og nøgler.
UPDATE 13/4:
Tak for svaret nedenfor. Jeg holder dog fast i min side af historien og den oplevelse vi havde af "besøget" i sommerhuset. Den forklaring I nu kommer med, stemmer ikke overens med den vi oprindeligt fik per telefon.
6 April 2015
Unprompted review