Jeg bestilte varen på en onsdag, hvor jeg skulle bruge produktet om fredagen. Der stod tydeligt på deres hjemmeside at man kunne få den leveret samme dag. Da jeg ikke fik den om onsdagen troede jeg de... See more
Company replied
Jeg fik pengene tilbage for ansigtsmaling da de 50 børn vi malede i ansigterne til vores børnedisco ikke synes at kunne ses i uv lyset. Vi købte til gengæld 100 stk super gode knæklys som vi helt sik... See more
En rigtig god service og hurtig levering 😊. Produktet levede bestemt op til forventningerne. Uv malingen som vi bestilte var et kæmpe hit til vores fest, hvor 38 unge mennesker var flot dekorer... See more
Elendig service, det kan ikke siges nok. De fik adressen på vores pakke leveret, og da vi ringede og klagede blev vi mødt med hånlig attitude og vi fik ingen hjælp. Det skal også siges at på trods af,... See more
Company replied
En af danmarks største forhandlerer af uv-maling samt tilbehør. Vi arbejder altid stenhårdt på at give ALLE vores kunder den bedste oplevelse hos os.
Ivar Huitfeldts Gade 72, 8200, Aarhus N, Denmark
Hurtig og effektiv levering!
Knæklysene skuffede desværre. Flere lyste minimalt/lyste ikke og generelt lyste de alle meget svagere end dem vores venner havde købt andetsteds.
UV-malingen var dog super god!

Reply from UV-MALING.dk
De har VIRKELIG god service! Jeg modtog en forkert forsendelse, hvor efter jeg kontakter dem og dagen efter kan jeg hente min rigtige forsendelse på posthuset!
Produkterne levede 100% op til forventningerne og var pengene værd!
Jeg har bestilt uv-maling hos Uv-maling.dk, fordi jeg var lidt i tidspres. De har hurtig levering og de er troværdige. Jeg er glad for deres produkter, som fungerer upåklageligt.
Vi købte både uv-maling til tøjet, t-shirts, neglelak og uv-stof. Det hele var fint bortset fra uv-stoffet. Det var slet ikke 'uv-reflekterende' som det beskrives på siden, og vil absolut ikke anbefale det.
Dog var der hurtig levering, og vi fik pakken dagen efter bestilling.
Opdatering:
Rigtig god kundeservice, der lavede en god løsning.

Reply from UV-MALING.dk
Rask levering, god kundestøtte. Og produktene ser så langt ut til å holde veldig god kvalitet. (Jeg valgte denne leverandøren fordi de solgte UV-maling i litt større bokser, det blir rimeligere enn å kjøpe 2-cl-tuber)
Maling kom få dage efter jeg bestellte den = PERFEKT!!
Jeg var fuldt ud tilfreds med både farver og kundeservice :) bestiller gerne herfra igen 👍🏻
Vanvittig god service!
Jeg talte med en der hedder Mathias Mosegaard inde fra jer, fordi jeg havde brug for hjælp til at bestille til en større gruppe, og jeg var ikke helt klar over, hvor meget, vi får brug for. Mathias var utrolig hjælpsom, og ærlig - og er helt enig med mig i, at jeres pakkeløsning på 50 stk. er alt alt alt for meget. Han OPRETTER simpelthen en pakke på 30 stk., som passer bedre til vores behov - og det gjorde han bare, som om "det var da ikke noget" ... Jeg håber i har flere som ham, fordi han ved i hvert fald, hvad service er :) Tusind tak for hjælpen Mathias!
Jeg bestilte mine varer onsdag aften og havde dem allerede fredag, jeg er virkelig tilfreds med produkterne. Det var virkelig rart at der også fulgte en anvisning med til malingen, for eller havde jeg ikke gjort det på den måde tror jeg ikke!
Men alt i alt en skide god side, og vil helt sikkert bestille der fra igen
Varerne kom dagen efter vi bestilte. Super skønt.
Vi har endnu ikke prøvet varerne, men det ser rigtig fint ud<33
Bestilte nogle neglelak, og sammen dag bliver jeg ringet op, fordi en af farverne var i restordre, men jeg kunne få pengene tilbage eller vælge en anden farve og få en mere gratis oveni som kompensation 😀 super service og jeg får det hele dagen efter bestillingen 😀. Mange online butikker kunne lære noget af uv-maling.dk.....
Havde godt nok nogle tekniske problemer med min ordre, men tilgengæld gjorde de virkelig noget ud af at få løst problemet hurtigst muligt uden dikkedarer.
Så som én der godt kan være lidt af en teknisk ulykkesfugl, (især når jeg handler på nettet), var det sgu dejligt med sådan en hurtig og effektiv kundeservice. Normalt plejer der nærmest at gå flere dage før problemerne blev løst, når andre og større virksomheder har skullet døje med mine uheldige tendenser.
Tak for det!
Malingen holder længe, men er samtidig let at få af. Tuberne er større end jeg havde regnet med.
Super hurtig levering
Der gik intet galt og der var ingen problemer. Hurtig levering.
Wow. Sikke et serviceniveau! Varer blev leveret 'nœste dag'. Da min søn fandt ud af at han havde lavet en fejl på sin bestilling og kun bestilt een tube krops/ansigtsmaling til ham selv og en gruppe venner syntes gode råd at vœre dyre.... Vi fik ringet til kundeservice med det samme - sen eftermiddag - og talte med Mathias. Vi fik via hjemmesiden bestilt et par ekstra tuber maling. Her er det så at kundeservice får en KŒMPE stjerne fra os: Mathias holder øje med ordren og ser med det samme at vi har stavet adressen forkert i kampens hede - og han retter vores fejl, så vi undgår at pakken bliver sendt retur til firmaet! Han får ovenikøbet pakken afsendt samme eftermiddag - og pakken ankommer allerede dagen efter. Ja, jeg har selvfølgelig betalt levering - det havde jeg bestemt også forventet da fejlen ene og alene var vores egen. Men Mathias gik lœngere end bare normal service. Jeg er SÅ imponeret - sikke en super personlig service!! TAK - festen er reddet! :-)
Jeg har haft den bedste oplevelse med UV-MALING.dk. Super betjening og hurtig levering, det kom allerede dagen efter. Billige produkter, super flotte farver, glæder mig allerede til at bruge dem til gymnasiets RAVE fest.