Kwaliteit uitermate teleurstellend Medal sneakers waarbij de zolen binnen 1,5 maand doorgesleten zijn ( dus wil je langer als 2 maanden met sneakers doen deze niet aanschaffen ) Erg jammer want ze z... See more
Company replied
Onlangs klacht ingediend en tegelijkertijd oplossing aangeboden. Witte T shirts gekocht in maten L en M. 1x gewassen volgens voorschrift. Krimp veel te groot. Onacceptabel. Uitgelegd dat ik Texti... See more
Company replied
Al jarenlang vaste klant bij het Nederlandse Quick voor ondertussen bijna al mijn kleding. Bestellingen gaan bijna altijd goed en verlopen ook steeds sneller. De kwaliteit is altijd goed, nog geen en... See more
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kwaliteit uitermate teleurstellend
Erg jammer want ze zijn leuk en zitten goed

Reply from Quick | Q1905
Fantastische kleding. Trots op de Q.
Mooi en altijd een fantastische kwaliteit. Nooit problemen.
De klantenservice pakte mijn opmerkingen over de kwaliteit van een vorig jaar geleverde schoen(zool) goed op. Er werd aangegeven welke huidige modellen dezelfde zool hebben zodat ik daar bij mijn volgende aankoop rekening mee kon houden. Mijn huidige Quick1905's zien er prima uit, lopen goed en voldoen helemaal aan mijn wensen! Prijs/kwaliteit nu in orde.
Uitstekende service en topkwaliteit schoenen!
Ik heb onlangs twee paar schoenen besteld via de online shop van Q1905 en ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De schoenen zitten heerlijk en de kwaliteit is, zoals ik van Q1905 gewend ben, uitstekend.
Bij één van de paren was er een klein defect. Na contact met de klantenservice werd er direct meegedacht en al snel een passende oplossing geboden: zonder gedoe kreeg ik een nieuw paar toegestuurd. Dat noem ik pas service!
Deze positieve ervaring heeft mijn vertrouwen in Q1905 opnieuw bevestigd. Niet alleen leveren ze mooie en comfortabele schoenen, maar ook de klantgerichtheid verdient een groot compliment. Zeker een aanrader!
Er zijn bedrijven met een goede service maar Quick heeft TOP service, eerst verkeerde maat besteld zonder gezeur omgeruild, toen jawel uiteraard een vlek op één van de polo's en jawel direct retourlabel om zonder enige moeite nogmaals omgeruild..dit verdiend een dikke pluim...Samantha je bent een topper !!
Vorig week beige Quick Elsloo sneakers binnen gekregen. Fraaie schoenen. Fijne pasvorm ook, maar beetje krap. Dacht ze wel uit te lopen want heb nooit groter dan maat 40. Liepen echter niet uit. Op de rek gezet bij schoenmaker en nog steeds te klein. Hoor nu van andere Quick dragers dat deze sneakers klein vallen en je dus een maat groter moet bestellen. Spijtig en vreemd dat Quick dit niet vermeldt in de advertenties. Nu zit ik met een paar zo goed als nieuwe sneakers die ik niet ga dragen.
Onlangs klacht ingediend en tegelijkertijd oplossing aangeboden.
Witte T shirts gekocht in maten L en M. 1x gewassen volgens voorschrift.
Krimp veel te groot. Onacceptabel. Uitgelegd dat ik Textiel specialist ben.
Loop nu vast op procedures en protocollen. Simpele oplossing niet mogelijk.
Tja, Quick is klant kwijt.
Let op met welke cliché matige antwoord zij komen.

Reply from Quick | Q1905
Binnen een dag na betaling werden de verkeerde spullen geleverd. Hiervoor heb ik een retourbon ontvangen. Ze sturen de juiste spullen echter pas nadat ze de onjuiste hebben retour ontvangen en gecontroleerd. Dat betekend dat ik nu al een week zit te wachten op enige bericht van Q195

Reply from Quick | Q1905
Ik wil Quick 1905 echt bedanken voor hun fantastische en snelle service! Toen ik een scheur ontdekte in mijn nieuwe boots, baalde ik enorm. Maar vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik zo vriendelijk en begripvol geholpen. Ze regelden alles razendsnel en zorgden voor een perfecte oplossing. Echt fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn die zo met hun klanten meedenken. Bedankt, Quick 1905!
Na verkeerde adres te hebben gecorrigeerd geen nieuwe verzending aangeboden. Wordt niet gereageerd op meerdere conversaties, app en email worden ook niet beantwoord.
En me geld komt ook niet retour. Ben benieuwd of er na een slechte referentie wel gereageerd kan worden.

Reply from Quick | Q1905
Bij het passen van de schoen bleken ze te klein te zijn. Mijn man vult de retour formulier in en stuurt ze terug naar het adres op de formulier. Kost geld. Achteraf had mijn man eerst contact moeten leggen met het bedrijf zodat ze via de email het goede retouradres had kunnen sturen. Schoenen weg en geld weg en niemand die je verder kan helpen. 😡

Reply from Quick | Q1905
Ik heb 4 paar schoenen tegelijkertijd gekocht en ben na anderhalf jaar pas 1 van deze 4 paar schoenen gaan dragen. Na +/- 2 maanden gebruik is de naad helemaal ingescheurd. Geen garantie volgens quick omdat de garantieperiode maar 6 maanden betreft. Ik koop hier nooit meer iets vanwege deze slechte service!
Ik ben zeer teleurgesteld in Quick!
3 paar sneakers en een polo gekocht. Na 8 maanden 1 schoen gescheurd.
Is geen garantie volgens Quick1905, die zou maar 6 maanden zijn, terwijl consumentengarantie minimaal 1 jaar is.
Slecht bedrijf als ze er zo goedkoop proberen mee weg te komen.
Voor mij geen aankopen meer bij Quick1905.
Voor mijn man een paar keer schoenen besteld. Helaas binnen korte termijn laat of de lijm los of een scheur in de zool. Dit alles binnen 3 maanden dragen. Laatst toch nog 1x sneakers besteld echter naar 2x dragen zakken de sneakers al door naar binnenkant voet. Ziet er allemaal leuk uit, maar een kwaliteit van niks!

Reply from Quick | Q1905
Herenschoenen besteld bij Q1905 inclusief €6,95 verzendkosten bovenop de aankoopprijs. Deze schoenen bleken te klein. Wel mooi. Teruggestuurd. Wederom €6,95 verzendkosten voor eigen rekening en zelf retourbon uitprinten. BELACHELIJK! €13,90 kwijt en ik heb niks! Ooit zo'n goed bedrijf die er voor de klant was. Maar helaas, deze tijd is voorbij.
Goede producten mijn merk sinds mijn jeugd goede kwaliteit heb 6 paar schoenen blijven mooi snel bezord binnen 1 dag mijn favoriete side ga zo door gewoon een goed bedrijf
Hele vriendelijke klantenservice. Ik had sneakers besteld welke te klein uitvielen en dus niet lekker zaten. Bij de schoenen stond vermeld om een grotere maat te bestellen, maar die vermelding had ik gemist. Ik had echter de doos reeds weggegooid, dus ik ben gaan bellen met de klantenservice. Omruilen ging probleemloos en zeer vriendelijk. Pluspunten!
Enkele maanden verder met de witte uitslag op de naden van de Q1905 sneakers (zie profielfoto), toegenomen, nu stabiel, maar ja na 6 maanden dus "uit garantie meneer"... Nog steeds geen verklaring, ze weten het ook niet, behalve dan dat ze er niets aan doen; mijn laatste aankoop, nog even wat vrienden waarschuwen en diverse social media!!
Schoenen 5 maanden geleden gekocht. Materiaal bleek geen leer, maar een soort kunststof. Oké, misschien is het wel steviger dan leer, dus gewoon proberen. Nu zijn de schoenen lelijk en niet toonbaar meer, na gewoon gebruik en hooguit 2x/week dragen. Op een gegeven moment komt er een vouwtje in het materiaal door het lopen en op die plek scheurt het bovenste laklaagje op de kunststof, en dan gaat het gauw bergafwaarts. Er zitten nu grote afgebladderde plekken. Zie de foto op https : / / i.postimg.cc / hvVd6Bgy / 20220420-164709 . jpg (spaties uit de URL verwijderen). U bent gewaarschuwd!
Ik heb een wintertrui van de Kerstman gekregen en nu al na een paar keer dragen heel veel pilling aan de binnen en buitenzijde van de trui. Absoluut het geld niet waard. Via de webshop besteld dat ging vlot maar de trui ziet er momenteel uit als een sterk verouderde trui. Voortaan maar op zoek naar een ander merk want hier heb ik niet veel vertrouwen in
Learn more about other kinds of reviews.