Lægevagten

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

De har det fornemt og tjener for meget. Man ringer ind, så vil de kun se over mobilen. Så har man været til læge idag og han har lungebetændelse min dreng på 5 og lægen sagde det var tydeligt at se.... See more

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse ved lægevagten Frederikshavn i går aftes. Kom til vagtlægen i går grundet kraftige smerter i lænd og underliv og tydelig blod i urinen ved vandladning. Lægen læste og undersøgte mig f... See more

People also looked at

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig service jeg var i kø i…

Virkelig dårlig service jeg var i kø i 30 min også der han tager telefonen siger jeg jeg har Extreme smerter i mit underliv og han snakket virkelig på en ond måde til mig også spørg han jeg om jeg er fuld siden jeg snakker på en mærkelig måde derefter svaret jeg så nej fordi jeg græd nærmest i telefonen så ondt havde jeg så sagde han har lagt en recept til mig så spørg jeg ham på en pæn måde om der er nogle apoteker der har døgn åben så siger han nej og Blir ved med og gentage det jeg siger og hvis jeg ville have min medicin skulle jeg tage helt til København jeg kan virkelig ikke anbefale Slagelse lægevagt det er den værste lægevagt jeg har snakket med jeg er fra Odense men er på besøg ved en veninde og jeg har bare brug for hjælp men der er ingen hjælp og hente😭💔💔

10 November 2023

Lægevagten Herning

De har det fornemt og tjener for meget.
Man ringer ind, så vil de kun se over mobilen. Så har man været til læge idag og han har lungebetændelse min dreng på 5 og lægen sagde det var tydeligt at se. Lægevagten spild af penge, gjort at man har en syg dreng en uge med 40-41 feber. Gjort at han ikke kunne komme til udklædning og var meget ked af det, hans fødselsdag skulle aflyse. Hvis han bare havde fået penicillin noget før for en uge siden, så han kunne være med til de sjove ting. Vil give nul stjerne og de skal fjernes.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lige talt med lægevagten

Jeg har lige talt med lægevagten. Vi fik en tid osv. alt godt der. Men jeg nåede slet ikke at sige farvel og så var røret smidt på. Får de stadig løn pr opkald de håndtere🤬

28 October 2023

Lægevagt Slagelse

Lørdag morgen kl. 03:00 oplevede min datter alvorlige smerter midt i brystet og havde betydelige åndedrætsbesvær. Hun kæmpede for at trække vejret, hvilket fyldte mig med bekymring. Jeg forsøgte at søge hjælp og henvendte mig først til en kvinde, som henviste mig til en anden kvinde. Den anden kvinde stillede en række spørgsmål, men det virkede som om, hun ikke forstod alvoren. Det tog hende næsten 10 minutter at stille de irrelevante spørgsmål. Desværre besluttede hun ikke straks at tilkalde en ambulance, hvilket gjorde mig meget frustreret. Min datter var tæt på at besvime, og hendes åndedrætsbesvær fortsatte.
Kvinden som desværre virkede uprofessionel og havde en uhensigtsmæssig tone. Hun tøvede med at tage situationen seriøst. Selvom min datter oplevede en vis forbedring, klagede hun stadig over smerter dog ligger den unge pige bare på og siger “ denne samtale vil jeg ikke forsætte ”. Dette var en skuffende og bekymrende oplevelse, især på grund af den manglende effektivitet i at tilkalde en ambulance.😡

Ormekur kun om morgenen!

Ringede til lægevagten fredag midnat for at få recept på orme middel så det kunne hentes lørdag morgen. De tog telefonen med det samme, men ville ikke tage sig af det da det var midnat, og at der skulle ringes igen om morgenen. De havde slet ikke travlt hvorfor skal man så ringe næste dag hvor der helt sikkert er travlt og vente i lang telefon kø. Var bare en recept de skulle sende digitalt. Giver ingen mening.

Rated 1 out of 5 stars

Ringede til lægevagten region…

Ringede til lægevagten region Nordjylland i nat kl 01.44 da knægten faldt ud af sengen og fik en flængen i øjenlåget. Hvor jeg synes de gabte lidt. Men denne læge jeg snakkede med virkede utrolig ligeglad og som om opkaldet bare skulle overståes. Ingen forståelse for at jeg synes det gabte lidt, men stadig også lidt svært at vurdere. Fik følelsen efter opkaldet af at han var utrolig arrogant person, når man står med en dreng som er ked af det og græder når man er nød til at rør ved det for at tjekke det. Også bare sige at det ville blive en kamp og kigge på det og ville ikke blande en læge ind i det. Jeg er utrolig utrolig skuffet og ked af det på samtid.. kan jo ikke vente til egen læge åbner mandag. 😢

24 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hej jeg opdager af begge mine underben…

Hej jeg opdager af begge mine underben ved skinbenet af hævet Jeg ringer selvfølgelig lidt bekymret til lægevagten han siger jeg skal tale med egen læge og så fordi jeg stiller et par spørgsmål så siger han lige pludselig Jeg kan ikke snakke mere nu og ligger på ingen respekt for mennesker og deres helbred

12 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse ved lægevagten…

God oplevelse ved lægevagten Frederikshavn i går aftes.
Kom til vagtlægen i går grundet kraftige smerter i lænd og underliv og tydelig blod i urinen ved vandladning. Lægen læste og undersøgte mig fra top til tå og sørgede for jeg blev hjulpet videre til behandling.
Første gang jeg har følt mig tryg i vagtlæge regi.

7 September 2023

Tak lægevagt Anders

Søndag 3/9-23 kl. ca 23:20
Næsten uvirkelig POSITIV telefonisk konsultation ved lægevagt ANDERS.
Ud over at møde venlighed fremfor arrogance så, vigtigst af alt - oplevede jeg et ægte ønske, fra lægen om at forstå og hjælpe.
Tak lægevagt Anders (Midtjylland)

3 September 2023

Waow hun var flabet!!

Waow hun var flabet!!! Jeg kan stadig væk ikke kom over hvor flabet damen var. Hold da op man! Min veninde hun faldt og fik sår hvilke hjorde mega ondt for hende men de blive ved og ved med at sige hun bare skulle rense det godt med vand, så går det over! Altså hvad er det for noget???

19 August 2023

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop været behandlet hos lægevagten, ved at ringe til 1818. Jeg må sige, at jeg følte mig ekstremt godt behandlet, samt hørt og set, selvom skaden ikke var særlig stor. Vagtlægen i Vordingborg (Nabil) var venlig, lyttende, forstående og ikke mindst beroligende og meget fokuseret på, at man fik en god oplevelse, samt følte sig set og hørt. Derudover er det rigtig dejligt, at man ikke skal køre ud af egen by, for at komme til vagtlægen. Det er et kæmpe aktiv for Vordingborg by, at vi kan få hjælp indenfor kort afstand. Tusind tak for en god og behagelig oplevelse, hos en kompetent læge og tak til 1818 for god rådgivning.

Mvh Mie Schomann

11 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

De er faktisk nogle supersælger!

De er faktisk nogle supersælger!

Bort set fra de de ikke kan deres arbejde.

Jeg fik at vide jeg skulle tag 600mg ibuprofen to gang om dagen med 8 timers mellemrum. Og 500mg panodil to gang om dagen med 6timers mellemrum. Vis det hele tiden gør ondt hvem kan så vente 6 og 8 timer.
Jeg føler mig lidt eller meget dum. Så kunne de lige så godt sagt jeg skulle læse på pakken. Og jeg fik det også dårligt af at tag så meget på en gang. Og sjovt nok fordi jeg har haft ondt i snart i 14 nævner de mofin?

1 August 2023

Forfærdelig service

Jeg ringede for et par dage siden til lægevagten da min trommehinde sprang og jeg havde voldsomme smerter, hvorefter jeg bliver mødt i telefonen af Michael fra Århus lægevagt, han mener at det ikke er akut og at jeg skal gå til egen læge, smerterne giver vejrtrækningsproblemer og kraftig hovedpine, men Michael får jo som bekendt løn for antallet af betjeninger så vi andre må bare gøre som der bliver sagt, har aldrig oplevet noget lignende i Danmark, og jeg som ellers har fået pumpet ørerne fulde af at vi har det bedste sundhedsvæsen i verden, men når vi så skal bruge det duer de ikke til andet end at være nedladende og give vejledning der kun gør ens situation værre. Jeg håber Lægevagten i fremtiden vil tage deres kunder og dem som betaler deres løn mere alvorligt, resultatet af Michaels skandaløse service er 14 dages behandling af et øre der er gået i betændelse og måske en operation hvis det ikke forsvinder, der burde ansættes folk tager deres arbejde mere seriøst for vores alles skyld.

26 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg ringer til dem da min egen læge er…

Jeg ringer til dem da min egen læge er for langsom til at udskrive min medicin, så har før oplevet at de kan udskrive en enkelt pakke, men denne gang nægtede han i telefonen, han sagde at telefonsvareren også sagde det, men der gjorde den altså ikke, så nu står jeg her uden medicin for epilepsi…

26 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service vi har et bundråddent…

Dårlig service vi har et bundråddent sundhedssystem. Vi betaler alle vores lønkroner til det system der er så ineffektivt.!!!! Til grin. Vente i flere timer i kø for at få fat i en sygeplejerske. Det er sku da en læge jeg skal igennem til. Sygeplejersken rådfører sig alligevel bare i baggrunden med lægen. Og den evige besked er, gå til egen læge i morgen. Men akuttid hos egen læge er ikke nødvendigvis samme dag, igen infektivitet. Luk systemet og privatiser det hele. Lad os forvalte vores penge selv og få mere kvalitet for pengene.

23 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig skuffende ydelse man ringer på…

Rigtig skuffende ydelse man ringer på grund af et barn er begyndte at få knopper over hele kroppen og det spreder sig for hverdag. På grund af drengen har autisme og ikke rigtig mærker den samme ubehag på kroppen som børn uden autisme mærker siger lægen har virker frisk nok hvorfor ringer du. Synes virkelig det danske sundhedsvæsen fejler efter flere oplevelser som denne man føler virkelig ikke at der er nogen hjælp i det danske sundhedsvæsen mere

8 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Været i kontakt med vagtlægen angående…

Været i kontakt med vagtlægen angående mit barn der var kommet til skade. Første opkald de siger ventetiden er 45 min, jeg kan blive ringet op ved at trykke 5. De ringer op efter 45 min, jeg er nr.1 i køen, musikken kører i 5 min og stopper så, efter 12 min er den stadig ikke taget og jeg bliver smidt af. Ringer op igen og der er 55 min ventetid, trykker 5 og bliver ringet op halvanden time senere, og venter igen over 10 min, men kommer igennem til en læge der knap vil høre på min søn. Det er nok ingenting, se det an som lægen sagde. Spild af timer

22 June 2023

Take a closer look