Vi har brugt 10-4 anlæg til anlæg af have, indkørsel og terrasse belægning ved vores nybyggede hus syd for Vejle. Vi er super tilfredse med resultatet og synes at vi undervejs har haft en rigtig god d... See more
Company replied
10-4 Anlæg har været helt fantastisk dygtige og utrolig kompetente. De stod overfor store udfordringer med vores grund og indkørsel pga. den kraftige hældning, men formåede at finde en virkelig god og... See more
Company replied
10-4 anlæg - de sejeste anlægsgartnere ! De lagde i januar og februar vores indkørsel, terrasse, støttemur og sti omkring huset. Et arbejde vi er så tilfredse med. To, nu tre, så rare arbejdsomme... See more
Company replied
10-4 Anlæg har lavet vores gamle slidte gårdhave i Middelfart om til en ny hyggelig og utroligt smuk gårdhave, med ny klinkebelægning, trappe og højbede. Det er hverdag en fornøjelse for os at gå u... See more
Company replied
10-4 Anlæg: Anlægsgartner med speciale i anlægsteknik i Fredericia/Vejle og omegn. Vi anlægger indkørsel, terrasser, bygger støttemur og trapper i beton fliser, granit eller klinker. Vi udføre også grave arbejde og mindre entreprenør opgaver, som udgravning til ny bund opbyggelse/sandpude til belægning/fliser. Du kan finde en masse inspiration på vores hjemme side: https://10-4anlaeg.dk/ og vores Facebook side: https://www.facebook.com/104Anleag Vi har over 25 års erfaring tilsammen. For os er alle opgaver vigtige. Vi hjælper med små og store opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi gennemgår opgaven sammen med dig og sørger for at du føler dig tryg i hele processen. Du får tilbudt funktionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hurtigt og er særdeles effektive og kvalitetsbevidste. Og sætter en store ære i at udføre opgaverne korrekt efter normer og regler.
Annavej 29, 7000, Fredericia, Denmark
Jeg er yderst tilfreds med udført arbejde. Meget professionel håndtering af opgaven fra start til slut og god rådgivning og godt samarbejde. Derudover er de alle meget behagelige at omgås, så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Hurtige til at mødes og fremsende tilbud. Effektive og gode til at inddrage os undervejs. Sidst men ikke mindst SUPER flot resultat, og de kan derfor klart anbefales.

Fantastisk oplevelse!
Arbejde udført i særklasse!

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Både min far og jeg har brugt 10-4 Anlæg ApS i forbindelse med vores nybyggeri til anlægning af indkørsel, terrasse samt gangarealer.
Mikael og Peter har løst opgaven ud over alle forventninger. De er dybt kompetente og behagelige fyre, der tydeligt trækker på deres mange års fælles erfaring til at løse opgaven til UG.
De lyttede til mine ønsker og ideer - hvilket jeg rigtigt godt kunne lide.
MEN hvad jeg endnu bedre kunne lide, var deres råd og visioner for projektet både inden opstart men også undervejs!
Jeg lyttede fuldt ud til deres ideer, og endte også med at følge stort set dem alle. Projektet blev over alle forventninger. Og bedre end det jeg oprindeligt havde lagt op til.
Og så tænker du måske “jamen det blev garanteret meget dyrere” - men nej tvært imod - det blev BETYDELIGT billigere med deres forslag, råd og vejledning.
Jeg er endt med en super fed løsning og billigere end forventet.
Jeg er super glad for at have valgt 10-4, og jeg håber folk læser dette og giver gutterne jeres opgaver. I bliver ikke skuffet!
Jeg vil til enhver tid benytte 10-4 igen.
Og i bør gøre det samme!
Godt gået Mikael og Peter.
Tak for denne gang!

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Michael og Peter har lavet over 300 m2 flot indkørsel, terasse og trappe hos mig. Alt er udført præcist, og som aftalt. Et par flinke og behagelige unge mænd, som jeg gerne vil anbefale til andre der skal have anlagt have og fliser.

Reply from 10-4 Anlæg ApS
10-4 anlæg - de sejeste anlægsgartnere !
De lagde i januar og februar vores indkørsel, terrasse, støttemur og sti omkring huset. Et arbejde vi er så tilfredse med. To, nu tre, så rare arbejdsomme gutter, som altid er klar med et råd eller til at påtage sig mere arbejde, som de udføre ligeså godt. :-)
Rykker ud med hjælp i weekenden, når det hele brænder.
En kæmpe anbefaling fra os!

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Vi har netop fået anlagt fliser rundt om vores nye hus, med to terrasser og en stor indkørsel. Vi er 100% tilfredse, og de var aldrig bange for lige at gøre lidt ekstra, eller lige tage endnu en opgave som vi kunne finde på. Meget omhyggelige og yderst behagelige anlægsgartnere at samarbejde med. De får således de bedste anbefalinger herfra.

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Først på året i 2022, fik vi 10-4 til at lave vores have med fliser og støtte mur. Vi kan kun give 5 stjerner, men var det muligt fik de 10. de gutter har sans for deres arbejde, og har også en dejlig behagelig kommunikation og tilgang til deres kunder. Kun de varmeste anbefalinger her fra. 10-4

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Super flot arbejde med kreative input til et fantastisk slutresultat.
Holder hvad de lover, og er meget effektive.
De største anbefalinger her fra 😊

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Vi har haft fornøjelsen af 10-4’s arbejde med anlægning af belægning omkring vores nybyg.
Alle vores ønsker blev udfyldte, og vi er meget glade for resultatet.
Vi kan varmt anbefale 10-4, som vi valgte, fordi det var en nyere lokal virksomhed, og hvor prisen matchede vores ønsker og behov.

Reply from 10-4 Anlæg ApS
Vi brugte 10-4 anlæg til at ny anlæg af indkørsel og terrasse inkl. støttemur og jordforberedelse til græsplæne.
Det var tryg oplevelse fra start til slut. Grundig gennemgang ved tilbudsgivning, hvor de også kom med flere forslag og så muligheder og udfordringer jeg ikke selv var opmærksom på. Sørgede for alt materiale var der til tiden. De startede på den aftalte dag og det blev virkeligt lavet noget mens de var der. De små udfordringer der opstod mens arbejdet stod på blev håndteret med det samme så det blev også færdigt indenfor aftalt tid. Det endelige resultat er der ikke en finger at sætte på, det er tydeligt at de er 2 mænd der sætter en ære i deres arbejde.
Jeg indhentede 5 tilbud inden jeg endte med at vælge 10-4. Dette både ud fra at de leverede et stærkt konkurrencedygtigt tilbud og fra første øjeblik virkede engagerede og seriøse.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Peter og Mikael.