See what reviewers are saying
Ontzettend leuk alternatief voor de musical in Coronatijd. een gezellig, professioneel team dat de kids enthousiasmeert. Na 1 keer proefdraaien en 2x voor het "echie", stond de Lipdub erop. Top!... See more
Erg leuke ervaring voor de leerlingen. In 2,5 uur een lipdub in elkaar zetten met 43 leerlingen is een hele uitdaging. De leerlingen vonden het super en het resultaat is erg mooi geworden. Bedankt vo... See more
Company details
Written by the company
Wij geven professionele lipdub workshops voor oa vrijgezellenfeest, teamuitje, afscheid groep 8 en een familie uitje. 123 Lipdub is onderdeel van Karel Media
Contact info
8024 DN, Zwolle, Netherlands
- +31382340044
- info@123lipdub.nl
- 123lipdub.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super gezellige libdub
Super gezellige libdub. Volop flexibiliteit om er echt onze eigen sfeer in over te laten komen. Fijne communicatie met Karel.
Leuke geslaagde middag!
Het was heel makkelijk om de lipdub aan te vragen en het email contact verliep ook heel soepel.
Karel heeft met veel passie de lipdub die dag geregeld, aangestuurd en opgenomen. Hij weet wat kan en niet kan om geslaagde leuke video te maken.
Dank!
Super leuk uitje
Persoonlijk contact, hele gezellige ochtend gehad met het opnemen van de lipdub. Ze denken goed met je mee! Een hele waardevolle herinnering! Super bedrijf🥳💙🩷
Aanrader!
Een lipdub maken was zo'n leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Er is veel plezier gemaakt tijdens de opname en tegerlijkertijd gewerkt aan het beste eind resultaat. Karel stuurt de groep goed aan en gaat voor het allerbeste resultaat.
Hippe clip
Een lipdub maken met 46 dames en 1 heer van C'est la vie was een behoorlijke uitdaging, denk ik. Want het was de grootste groep tot nu toe. Het moest dan ook wel eens even opnieuw. Maar met zoveel dames en 1 heer zonder acteerervaring mocht het resultaat er wel zijn. Karel en Tim hebben alles uit de kast gehaald voor een mooi eindresultaat. Namens C’estlavie, Bedankt Karel en Tim!!!
Super!
Fijn dat jullie op redelijk korte termijn tijd hadden. Goede communicatie en een super gezellige medewerker,Tim, die er een super leuke middag van heeft gemaakt samen met ons.
We hebben voor de tweede keer met 123…
We hebben voor de tweede keer met 123 Lipdub samengewerkt aan een lipdub en dat is de leerlingen en ons heel goed bevallen. De begeleiders hebben snel zicht op het terrein dat gebruikt kan worden en de kinderen krijgen goede tips om de lipdub zo super mogelijk te maken.
Het resultaat is weer erg gaaf geworden!
Girls just wanne have fun
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn zusje wilden we een lipdub regelen. Per toeval kwamen we terecht bij 123 lipdub en bij Karel. Het eerste contact was meteen leuk, bij vragen was hij makkelijk te bereiken dus wij hadden er helemaal zin in. Onze verwachtingen zijn uitgekomen, Karel ging mee in de feeststemming die er al hing, om alles in goede banen te leiden moest hij soms even streng zijn, maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Dankjewel voor de leuke middag, een onvergetelijke ervaring😂 en natuurlijk de geweldige lipdub!
Vrijgezellenavond te Antwerpen
Enkele weken geleden hadden wij last-minute het idee een lipdub op te nemen voor mijn schoonzus haar vrijgezellenfeest te Antwerpen. Niemand was beschikbaar of zag de afstand zitten. Lipdub123 wel ! Zonder Karel en Tim hadden we dit nooit kunnen realiseren ! De sfeer tijdens het voorbereiden en opnemen was super en Tim is een héél geduldige kerel ! Superbedankt, het was TOP !
Tof!
We hebben een toffe dag gehad! De kinderen waren enthousiast. In een korte tijd hebben we dankzij Karel een leuke Lipdub kunnen maken. Leuk alternatief i.p.v. de musical!
Uitstekende service van Karel en Eva
Uitstekende service van Karel en Eva ! Het liep voorspoedig en snel en gezellig
Aanrader!!
Goede ervaring met 123lipdub.nl !
Prima communicatie per mail en telefoon.
Flexibel, oplossingsgericht meedenkend en snelle reactie.
De opnamedag op school verliep goed. De organisatie wist goed te enthousiasmeren, aan te sturen en begeleiden. We zijn blij met het resultaat!
Voor alle kinderen een USB-stick besteld met de lipdub en een aantal foto's. Leuk aandenken!
Lipdub afscheid groep 8
Montessorischool Nieuwerkerk is erg enthousiast over 123 Lipdub.
Leuke workshop, aardige en ervaren mensen, geweldig resultaat en snelle levering van link/USB-sticks.
Kleine tip: zorg voor voldoende bruikbare attributen.
Twijfel je nog? Niet nodig: gewoon doen!
geen eindmusical maar lipdub
In plaats van een eindmusical hebben wij met groep 8 een lipdub oplaten nemen door 123lipdub.nl
Alles was in een ochtend klaar. Het resultaat stond de volgende dag al in de mail. Super fijn. Zo hebben de kinderen toch een leuk aandenken aan hun schooltijd dankzij 123lipdub.nl
Aardige mensen
Aardige mensen! Gingen prima met onze kinderen om.
Resultaat is leuk!
123lipdub
Op maandag 6 juli 2020 hebben wij basisschool de Korenaar in Eindhoven de lipdub laten verzorgen door 123lipdub. Wij moeten zeggen dat het een geweldige dag was voor de kinderen. Over het eindresultaat zijn wij alle eensgestemd namelijk: fantastisch! Nogmaals bedankt aan de mensen van 123lipdub!
Basisschool de Korenaar.
Geweldig vrolijk team! 👍🏼
Wat een enthousiast team! Ze waren vrolijk en straalden enthousiasme uit. Zeer tevreden met het resultaat. 👍🏼👍🏼👍🏼
De kinderen op school hebben genoten…
De kinderen op school hebben genoten van het maken van de lip-dub. Ik raad het iedereen aan.
Tim was een geweldige filmer
Tim was een geweldige filmer! De kinderen, en wij ook, vonden het een hele leuke dag!!
Super leuke workshop!!!
Super leuke workshop, proffesionele begeleiding. Mooi opname van de lipdub, niet gauw tevreden. Dus ze gaan alleen voor een echt goed resultaat.
Snelle en duidelijke communicatie en vlotte afwerking w.b.t. opsturen van resultaat en versturen memory sticks.
The Trustpilot Experience