Van 123verkopen kreeg ik het beste aanbod voor mijn Samsung Galaxy S9. Echter was ik door de gemixte reviews huiverig om hier mijn telefoon naar op te sturen. Preventief heb ik foto's gemaakt van het... See more
See what reviewers are saying
Heb telefoon opgestuurd. Kreeg te horen dat er een onderzoek was gestart want phone was niet aangekomen. Communicatie is in eerste instantie goed. Er werd aangegeven dat ik per 19 september 2021... See more
Geweldig bedrijf! Komt alle afspraken na, zoals beloofd. Wordt alles goed duidelijk op de website aangegeven. Ik ben jaren klant van Zalando en Bol.com en deze 2 bedrijven zijn supersnel, maar dit bed... See more
Niet te vertrouwen. Afgesproken prijs van 190,-euro werd ineens 40,- vanwege ingebrand scherm.... Dat gebruiken ze denk ik als smoes. Later naar een ander bedrijf opgestuurd voor beoordeling, waaruit... See more
Zeer tevreden
Snelle en goede afhandeling van de verkoop van mijn 'oude' Iphone. Zeer tevreden.
Top service
Top service ! Zelfs meer uitbetaald dan eerste de bedoeling was.
Binnen 24u al op mijn rekening!
Binnen 24u al op mijn rekening!
Bieden een reëele prijs. En de service en communicatie is gewoon heel snel. Vele malen beter dan 3x voor niks op iemand wachten bij marktplaats. Top geregeld hier!
Goed en snel en reeel
Snel afgehandeld
Snel en correct.
Waardebepaling staat niet in verhouding
Op de site krijg je de mogelijkheid om een gegarandeerde prijs voor je toestel te ontvangen of een meerprijs, wanneer het toestel in zéér goede staat verkeerd. In mijn geval had ik ervoor gekozen voor de optie van meerprijs, daar ik vond dat mijn toestel nog echt in goede staat verkeerde. Zonder krassen etc. Helaas leverde dit maar € 5,- meer op. Die € 5,- staan naar mijn mening niet in verhouding tot de goede staat, waarin mijn toestel verkeerde. Volgende keer mijn oude toestel, toch maar aan een andere site verkopen.
Super snelle en goede service.
Supersnelle check en uitbetaling
Supersnelle check vd door mij opgestuurde iPad, mooie prijs en vervolgens dezelfde dag het geld nog op mijn rekening ontvangen.
Snelle afhandeling en een goede prijs…
Snelle afhandeling en een goede prijs gekregen!
Super geregeld!
Super geregeld!
Geld snel ontvangen en goede klantenservice
Ik had me twijfels....
Ik had me twijfels.. Zo ben ik. Ik had nog een oude telefoon liggen waarbij het geen kwaad kon om een risico te nemen. Maar tot mijn verbazing. Binnen 24 uur had ik een reactie dat mijn telefoon ontvangen was en nog geen 12 uur laten stond het afgesproken bedrag op mijn rekening.
Ik heb geen printer, het verzendlabel is dan wel echt een gedoe!
Alle afspraken nagekomen en super snel…
Alle afspraken nagekomen en super snel afgehandeld. Top👍🏼
Snelle beoordeling en afhandeling
Snelle beoordeling en afhandeling. Passend bod gedaan (niet afwijkend van het beoogde bod op de website), dus geen teleurstelling.
Betrouwbaar!
Goede communicatie, beoordeling en afhandeling. Donderdag opgestuurd vandaag het afgesproken bedrag op de rekening!
Zéér goede ervaring met dit bedrijf
Zéér goede ervaring met dit bedrijf. Een nadat ik mijn telefoon opgestuurd had kreeg ik eind van de ochtend al een mail dat ze hem int vangen hadden en gingen testen. Niet lang daarna wederom een mail met de mededeling dat ze hem ingekocht hadden voor een goed bedrag waar ik tevreden mee ben. Alles supersnel geregeld en het mailcontact gaat vlug maar vriendelijk. Zeker aan te bevelen dit bedrijf.👍
Super goed
Super goed! Had de klanten service gemaild en binnen 24 uur reactie terug! En ze houden je super goed op de hoogte! En ze bieden realistisch!
Even lezen bij twijfel!
Na alle slechte recensies gelezen te hebben, was ik echt aan het twijfelen of ik mijn telefoon wilde versturen.
Toch voordeel van de twijfel gegeven en mega fijn en snel contact.
Binnen een dag was de telefoon binnen en ge-checkt!
Binnen 24 uur stond het afgesproken bedrag netjes op mijn rekening.
Dus ze zijn zeker vooruit gegaan en hebben geleerd van de feedback!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.