See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Filters besteld voor een luchtreiniging, in eerste instantie een mail ontvangen dat de bestelling in goede orde is ontvangen en dat ik nadere verzendgegevens zou ontvangen, na 2 weken niets gehoord, t... See more

Rated 3 out of 5 stars

Accu voor JBL3 besteld en betaald, 30augustus. Levertijd 4 dagen. Oké. Donderdag 7 september aangeleverd bij PostNL. Tot op heden niets mogen ontvangen. Post nl. Geeft aan pakket niet binnengekom... See more

Rated 1 out of 5 stars

bestelling geplaatst, verkeerde geleverd gekregen. maar op geen mogelijke manier te bereiken. reageren niet op mails en niet op het contactformulier. ook telefonisch niet bereikbaar! stelletje oplicht... See more

Company details

1. Electronics store

Information provided by various external sources

Welkom bij 123world,Een bepaald artikel / model zoeken?  Gebruik dan de zoekbalk links boven.Koop uw artikelen met volledige fabrieksgarantie van 6 maaand of langer (hangt van

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Rectificatie review 19 mei

Na mijn negative recensie van 19 mei heeft 123world mij toegezegd te zullen leveren. En inderdaad twee weken later is de bestelde accu alsnog geleverd, ongeveer vier weken na bestelling en betaling.
Ik geef drie sterren en geen vijf, vooral omdat 123world veel beter zou kunnen/moeten communiceren over het leveren van het bestelde product.

30 May 2022

Het is bijna zielig.

Het is al weer enkele jaren geleden dat ik daar wat besteld heb. Om precies te zijn 3 juli 2017, een reserve oplader voor mijn Nikon camera.

Nooit geleverd. Gelukkig had ik wel met PayPal betaald, dus een geschil aangemeld.

123-World kwam aanzetten met een 'track and trace' code die niet eens met de door PostNL standaard code 3S begon, maar beweerde wel, dat ze het via PostNL hadden verzonden.

Door PayPal dus beslist in mijn voordeel en ik kreeg mijn geld terug.

Sinds die tijd krijg ik zo'n 3x per jaar bericht van de eigenaar van dit bedrijf, dat hij 'afgifte' gaat doen van diefstal als ik niet binnen 12 uur het oorspronkelijke bedrag plus de wettelijke rente (de beste man is heel creatief met het berekenen daarvan, volgens hem zou ik inmiddels 1932,45 verschuldigd zijn voor een oorspronkelijk bedrag van 18 euro en 27 cent...

Vandaag dus weer een 'aller, aller laatste waarschuuwing' gekregen per email.

Ik kom bijna in de verleiding om het oorspronkelijke bedrag naar de man terug te storten, zodat hij in ieder geval een paar lessen Nederlandse taal kan nemen.

14 December 2021
Rated 1 out of 5 stars

Misbruik van goede naam 123inkt.

Door de super goede ervaringen met 123inkt dacht ik dat 123world ook tot dit concern behoorde. Misleiding dus. Zij misbruiken kennelijk alleen de goede naam van 123.
Bestel nooit bij 123World!!!
Ze doen alsof de bestelling is aangeboden bij Postnl en zeggen dan doodleuk dat de levering door Postnl vertraging kan oplopen. Regelrechte onzin. Zij melden wel aan maar verzenden gewoon niet. Centen innen en dan de schuld bij Postnl leggen. Resultaat is dat na twee weken de bestelde batterij nog steeds niet binnen is en ik genoodzaakt was elders te moeten kopen die wel met een dag binnen was.

7 February 2021
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst maar niets…

Bestelling geplaatst maar niets ontvangen. Wel een t&t code maar pakket is nog afgeleverd op het postnl punt. Meerdere malen contact gezocht maar nooit antwoord gekregen. Bestel hier alsjeblieft niets! Het zijn boeven! 😢

11 November 2020
Rated 1 out of 5 stars

Opgelicht! Vermijdt deze webshop!

Bijna 2 weken geleden hier iets gekocht. Tot op heden niets ontvangen. Geen reactie op e-mails, telefoon wordt niet opgenomen en na het inspreken van de voicemail wordt er ook niet teruggebeld. Duidelijke oplichting dus! Vermijdt deze webshop, lijkt fake te zijn.

19 March 2020

Niets ontvangen.

Niets ontvangen.
Facruurnummer eindigend op 019
Ik ga deze week even “kennismaken”. Eindje rijden maar dat heb ik er graag voor over. Gezellig met een maat....

13 January 2020
Rated 1 out of 5 stars

Opgelicht - koop hier aub niet!!!

Op 08/12 krijg ik bevestiging dat mijn order verzonden wordt, echter geen track 'n trace nummer of melding welke dienst de verzending zal verzorgen.... Vandaag 20/12 nog steeds niets ontvangen, op vandaag ben ik al 1 week bezig deze mensen op alle mogelijke manieren (op een vriendelijke manier) te bereiken maar geen enkele respons -> niet via mail, niet via hun online contact formulier op de website en ook niet via de telefoon waar ik een bericht heb nagelaten.... Fouten of misverstanden kunnen gebeuren bij online aankopen maar gezien hier op geen enkele manier gereageerd wordt kan ik alleen maar concluderen dat ik opgelicht werd.... Blijkbaar ben ik niet de enige ik vind online meerdere mensen met een gelijkaardig verhaal.

20 December 2019

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look