See what reviewers are saying
Alt forløb perfekt. Fornuftige priser. Hurtig forsendelse.top kvalitet og fede klistermærker. Alt hvad en 10 årlig Brøndby dreng ønsker sig❤️ 5 stjerner herfra
Super service! Kort svartid - hurtig levering. Vil fedt at der bliver fulgt op på afsendte vare. Og så er kvaliteten i top! Min største anbefaling herfra!
Han gav mig nogen stickers selvom jeg kun købte tøj Verdens mest sødeste mand🤩💙💛 og mega hurtig levering 🚚 🔥
Written by the company
Brøndby stickers leveret til hele DK!
Super service!
Kort svartid - hurtig levering.
Vil fedt at der bliver fulgt op på afsendte vare.
Og så er kvaliteten i top!
Min største anbefaling herfra!
For god kvalitet..
Jeg havde sat et klistermærke på min væg, da jeg så tog den af efter lidt tid for at rette op på det hele, ja.. så mistede jeg sku noget af malingen på væggen, så nu har jeg fundet ud af at klistermærkerne virker bedere end jeg havde forventet og et hul af en art i min væg..
Super service og hurtig levering af…
Super service og hurtig levering af stickers. Kan klart anbefales
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos dem hurtigt svar og hurtig levering
Bedste i DK!
Sindsygt kvalitet på deres stickers.
Hurtigt levering nemt at betale
De sælger gode produkter
De sælger gode produkter, samt gode priser.
Der er meget at vælge i mellem og leveringen er hurtig.
Vanvittig god kunder service
Vanvittig god kunder service. God kommunikation fra sælger! bare en skide fed butik!
Alt forløb perfekt
God kvalitet hurtig levering !
Fantastisk service og hurtig levering!
De laver ekstremt god kvalitet stickers👍
Alt var godt
Mega søde du for din pakke efter det…
Mega søde du for din pakke efter det der står hurtig anmeldelse
Kan klart anbefales…
Kan klart anbefales.
Hurtig levering, god kvalitet og super god service.
Kanon service og fede produkter
Kanon service og fede produkter! 5 stjerner herfra!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode hurtige leveringer og god kvalitet
Gode hurtige leveringer og god kvalitet
Hurtig respons på bestilling Kort…
Hurtig respons på bestilling Kort leverings tid, kvalitets stickers jeg har bestilt flere gange og vil forsætte med det😍💛💙
Hurtig betjening
Hurtig betjening, selv i weekenden. Modtog min bestilling lyn hurtigt !