Goede sercice. Heb geen verwachtingen, plezier gegarandeerd.
Recent, relatief laat op de avond, een pakket besteld bij 321unbox.
In eerste instantie kon ik de optie voor ideal betalen niet vinden, waarop ik een berichtje heb verstuurd via de chat functie.
Al snel (niet verwacht, gezien het tijdstip), kreeg ik een behulpzaam antwoord terug. 👍🏻
2 dagen later werd het pakket bezorgd. 🎉
De moeite die gedaan is, om de buitenkant van de doos, feestelijk te maken, kan ik zeker waarderen. Ik was wel opgelucht dat het in de doos, niet tot de rand was gevuld met confetti. Stofzuigen is nou niet mijn hobby. 😅
(TIP: Wacht wel ff met stofzuigen, na dat het pakket geopend is. Confetti icm plastic verpakkingen, maakt het statisch, waardoor de confetti niet op 1 plek blijft) 😉
Wij hebben veel plezier en lol beleefd aan het uitpakken van het pakket, al zou dit pakket ideaal geweest zijn met kinderen (veel speelgoed).
1 item bleek helaas niet compleet te zijn. Al is dat iets wat kan dat gebeuren, aangezien het retour pakketten zijn en niemand weet wat er in zit.
Daarnaast 2 handelaren pakketjes (met meer van dezelfde items in 1 pakket), maar is gelukkig verkoopbaar. (Pakketje met speel slijm en een pakketje met leesbrillen)
Voor wie nog gaat bestellen; heb geen verwachtingen, dan is het plezier gegarandeerd.

Reply from 321unbox.nl