A2 Champagne Reviews 14

4.5

Company details

1. Travel deals

Written by the company

Håller champagneprovningar och föreläser om champagne för stora och små sällskap, både på t.ex. restauranger, digitalt och "hemma hos". Anordnar resor till Champagne både till hus och odlare där man i ett litet sällskap får träffa vinmakaren själv.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Proffsigt

Proffsigt, gillar när det är en blandning av anekdoter och fakta, Anna och Anders sköter det perfekt.
En kul kväll och rolig information om Champagne.

14 October 2025

Reply from A2 Champagne

Merci beaucoup! Vi försöker alltid blanda bubblor med både kunskap och skratt – kul att du gillade det! 😄🍾

Rated 5 out of 5 stars

Detta var ett vinnande koncept!🌟…

Detta var ett vinnande koncept!🌟 Otrolig rolig kväll som man kommer att minnas länge, Anders och Anna är fantastiska och blandade personliga och roliga historier med intressant fakta. Detta var en kväll som passade alla åldrar. En provning som är perfekt för både kompisgänget, nätverk och afterworks. Detta kommer verkligen att göras fler gånger! 🥂🎉

Reply from A2 Champagne

Stort Stort tack! 🌟 Så otroligt roligt att höra att ni uppskattade kvällen! Vi hade minst lika kul tillsammans med er – härlig stämning och nyfikna frågor gör verkligen allt. Hoppas vi ses på nästa provning! 🥂🍾🇲🇫

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt fin & trevlig Champagne…

Riktigt fin & trevlig Champagne provning, med något som passade alla. Gillade mixen på intressanta stories & kunskapen på champagne. Perfekt kväll! 5/5 ⭐️ Tack!!

Reply from A2 Champagne

Tack så mycket för dina fina ord! 🥂 Vi är glada att du uppskattade både champagnerna och berättelserna bakom dem. Härligt att kvällen blev lyckad – varmt välkommen tillbaka på nästa provning!🥂🍾🇲🇫

Rated 5 out of 5 stars

Informativ champagneprovning med inslag…

Informativ champagneprovning med inslag av personliga berättelser.

Reply from A2 Champagne

Stort Tack för betyget! Och ett ännu större Tack för att du var med och gjorde kvällen så trevlig. Hoppas att vi ses igen.

Champagne kväll🥂

En fantastiskt härlig kväll med Champagneprovning! Ni delade med er av er kunskap på ett enkelt och inbjudande sätt, och lämnade oss med en törst efter mer (både kunskap och Champagne)
Kan varmt rekommenderas!

17 August 2024

Reply from A2 Champagne

Det var inte svårt att umgås med Er. En mycket trevlig kväll. Roligt med intresserade som vågar ställa frågor. Vi ses förhoppningsvis igen.

Rated 5 out of 5 stars

Härliga dagar i AŸ-området!

Juli-24 åkte vi hela vägen, ca 125mil, till AŸ i tät trafik men utan problem. Blev invinkade i en poliskontroll i Frankrike, på nervägen, men orsaken fortfarande okänd. ”Vi” var 4st i vår bil och bror med fru i den andre. Vi följdes inte åt, utan målet var AŸ. Mottagandet var ”kungligt” och champagnen flödade ihop med tilltuggen, på hustakets terass i solskenet. Följande dagar med besök hos odlare och krogar var fina upplevelser. Tack och bock!

9 July 2024

Reply from A2 Champagne

Merci beaucoup mes amis! Nöjet var helt och hållet på vår sida. Roligt att ni blev nöjda. Vi ses väl igen inom en snar framtid får vi hoppas.

Mycket trevlig champagneprovning!

En provning utöver det vanliga. Det bjöds på fina historier och mycket skratt!

Kan varmt rekommenderas

13 April 2024

Reply from A2 Champagne

Vilket härligt gäng ni är. Inte svårt att göra er nöjda. Stort Tack för alla frågor, inspel och framförallt alla glada skratt!

Rated 5 out of 5 stars

En kombination av enkelhet och lyx

Det fina och enkla boendet i centrala Ay som hyrdes av en lokal champagneodlare gjorde att man hade nära till andra lokala odlare samtidigt som man fick en "närakänsla" till den lokala champagneodlingen.
Hög kompetens och servicevilja hos arrangörsparet.
Den tre timmar långa champagneskolan gav en bra grund för de fyra dagarna.
Det snålades inte på champagneprovningarna hos de lokala odlarna.
Guidningen, smakprovningen och tre rätters menyn på champagnehuset Deutz var resans höjdpunkt som präglades av lyx och perfektion.

27 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Första gången på resa till Champagne

Men inte den sista. Hit återvänder jag gärna. Och då väljer jag självfallet att resa med A2 Champagne. Med kunskap, erfarenhet och engagemang fick vi ta del av det bästa som Ay har att erbjuda. God mat och goda drycker i trevligt sällskap.

29 November 2023

Reply from A2 Champagne

Merci beaucoup monsieur. Det var tillsammans mer er som gjorde att det blev så bra. Roligt att ni är nöjda. Vi ses förhoppningsvis fler gånger. I bl.a. Aÿ hoppas vi.

Personligt och annorlunda arrangemang

Personligt och annorlunda arrangemang i fina Aÿ området. Välorganiserat med varierande besök och provningar hos odlare och champagne-hus. Kompetensen och kunskapen hos arrangören gjorde hela upplevelsen oförglömlig. Ett arrangemang man gärna vill uppleva fler gånger..

29 November 2023

Reply from A2 Champagne

Stort Tack för inlägget! Vi är så glada att det blev ännu en lyckad resa till Champagne. Men det är ni resenärer som är halva (eller hela) nöjet. Så härlig stämning alla dagar och övriga sällskapet verkade också väldigt nöjda. Ett glas champagne förlänger livet. Vi ses väl igen?

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk kväll med Champagneprovning!

Hade en riktigt härlig kväll där vi provade Champagne med mycket skratt och trevliga samtal!
Detta var kombinerat med riktigt spännande fakta och historia kring de olika områdena. Blev väldigt imponerad av den djupa kunskapen samt inlevelsen i allt som berättades.

Kan verkligen rekommendera!

Stort tack :)

14 September 2023

Reply from A2 Champagne

Merci beaucoup Henrik! I ert sällskap kan det bara bli bra.

Grym upplevelse!

En fantastisk resa med underbart väder och förstklassig guidning bland Champagnehusen i Ay! Så här i efterhand inser man att utan den ”nyckel” (och kompetens) som A2 Champagne har tillgång till blir det lite som att skjuta i blindo…

Tusen tack! Vi ses igen!

D

12 September 2022

Reply from A2 Champagne

Stort Tack! Och Stort Tack för att vi fick visa er "vårt" Frankrike, "vårt" Champagne och "vårt" Aÿ. Det var ett rent nöje och vi hoppas också att vi ses igen. Champagnen och odlarna bakom kan man aldrig få för mycket av.

Rated 5 out of 5 stars

En resa till Champagne att rekommendera...

Om du vill uppleva Champagne kan jag/vi rekommendera er att åka med A2 Champagne.se. Välorganiserad, med variationer i besöken allt från de "stora" champagnehusen till den "lille" odlaren. Började med en 2 timmars utbildning om champagne och distriktet vilket var en bra start för kommande dagar och besök.
Två reseledare som är kunniga på ett lättsamt och tillgängligt sätt.

24 May 2023

Reply from A2 Champagne

Stort Tack! Med ett så trevligt sällskap kan det bara bli bra. Hoppas att vi ses igen, på en champagneprovning eller en resa till Champagne.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look