Grotesk efterregning
Det er grotesk hvordan de flår en efter fraflytning.. Jeg har boet i deres lejlighedhed i 4 år - ingen vilde fester, kun alm. slitage af gulve/vægge. De har krævet hele mit depositum på 50.000kr samt 2.500kr ekstra!
Marselisborg Havnevej 52, 8000, Aarhus C, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Uhæderlige folk! De havde glemt at betale forsikring på ejendomme. Jeg stod selv med regningen. De lovede selv at dække men gør alle krumspring for ikke at betale tilbage. Jeg har mistet i omegnen af 30000kr og brugt utallige timer på bådet arbejdet og kontakten med dem.
Kæmpe fup og scam! ALDRIG LEJ JER IND VED DEM.
De snyder og opkræver regninger på baggrund af fiktive skader, selv et år efter vi er flyttet fra adressen sender de uforklarlige regninger og truer med inkasso. Desuden tog de hele indskuddet og krævede stadig yderelige 10.000kr ved fraflytning, på et lejemål vi havde boet på i kun et år. Uden nogle skader andet end lidt maling. ALDRIG NOGENSINDE FLYT IND I DERES LEJEMÅL I KOMMER TIL AT FORTRYDE DET. GÅ LANGT UDEN OM, DE FUSKER OG FUPPER PÅ DET GROVESTE
De snyder og bedrager. Viceværten i den bygning jeg lejede mig ind i driver et adminstrationsselskab ved siden af sit gøre som vicevært. Selskabets eneste funktion er at samle udgifterne fra de forskellige udgiftsposter til en samlet regning, men uden at skrive, hvad pengene er gået til. Deet er samme person, der laver fraflytningssynet, der altså lavet en samlet regning af det, der blevet lavet og kan skumme alt den ekstra fløde uden at vise, hvad det reelt kostede på de forskellige udgifter. Forhørte mig hos malere og den pris de havde taget for maling ved fraflytning var 12.000 kr over normalen for det job, der skulle udføres ifølge rapporten.
Da jeg spurgte efter at se de forskellige udgifter fra malerarbejde, slibning og rengøring efter håndværkere fik jeg at vide at det havde jeg ikke krav på at at de gerne måtte lave en samlet regning uden at specificere, hvad pengene er brugt på.
Brug aldrig ACTUS hvis du skal søge en lejebolig!
Jeg gør firmaet opmærksom på skimmelsvamp i lejligheden ved indflytningssyn. Flere måneder efter bliver skimmelsvampen så fjernet og affugter opsat. Tapet mangler på dele af to vægge i to forskellige rum. ACTUS får ikke opsat tapet og malet i hele den resterende del af min lejeperiode trods gentagne henvendelser.
Jeg beder om kompensations ved fraflytning for forløbet. Ceo og partner i Actus samt administrationschefen tilbyder 2000 kr. i kompensations for hele forløbet... Pinligt for et stort firma som ACTUS.
Desuden har ACTUS krævet et stort beløb ved fraflytning for maling af lejligheden. Mange tusinde kroner højere end jeg selv kunne finde en maler til på nettet. Trist at et stort firma skal slå mønt på en lejer!
5 minutter efter offentliggørelsen på denne anmeldelse kom der så en ekstra regning fra ACTUS på en huslejeregulering. Hvilket sammenfald... Moden reaktion fra et stort firma!
Jeg har lejet min første lejebolig hos Actus, hvilket kun har været en ovenud positiv oplevelse. Som førstegangslejer følger mange spørgsmål, og Actus har stået til rådighed fra starten til at besvare dem alle. Deres kundeservice-og serviceniveau er til stor tilfredsstillelse. Det kan kun anbefales at leje gennem Actus!
Kun positiv feedback herfra. God kommunikation også. Vil absolut leje hos dem igen;)
Jeg boede til leje i en af Actus’ boliger i 3 år. Vi havde god dialog med administrationen og de få problemer vi havde med boligen, blev løst relativt hurtigt.
Selve fraflytningen gik fint, men flytteopgørelsen var lidt længe om at blive udarbejdet (1,5 md. efter syn). Tilbagebetalingen skete til gengæld med det samme og vi fik en stor del af vores depositum tilbage.
Vi har generelt været meget tilfredse med perioden som lejer hos Actus og vil klart anbefale dem over de andre udlejere vi har boet til leje hos.
Ved fraflytning af lejlighed, blev vi bedt om at betale 3500 kr. De havde brugt rub og stub af dep. og mere til, for at gøre den klar til næste lejer. Fuldstændig vanvittigt! Vi havde boet i lejligheden i 3 år, og har et barn, så ingen vilde fester, blot alm. slid. Udover den store regning, ventede vi over 3 måneder på at få flytterapporten, trods at vi rykkede for den flere gange, var den bare ikke klar….
Aldrig har vi oplevet noget så slemt som Actus. 6 uger uden varmt vand. Intet bliver gjort!
Når ting går i stykker, så sker der ingenting. Virkelig dårlig administration af lejemålene, hvilket bliver foretaget af unge, uuddannet mennesker og en såkaldt administrativ direktør som heller ikke på nogen måde formår, at varetage lejeres interesse.
Når man klager over mangler, så bliver man i stedet lagt på is og pludselig er de ikke til at få fat på.
Selv deres viceværter og håndværkere fortæller, at der er store problemer med Actus.
Vi har talt med flere i den ejendom vi bor i og de oplever det samme, hvorfor vi nu er flere der går sammen om, at oprette en sag hos huslejenævnet. Nu er nok, nok!
HOLD JER LANGT VÆK FRA ACTUS!!!
Var lejer i en ejendom, som blev solgt til Actus A/S. Langsomme svar, dårlig administrator (Newsec) og 3.900 kr. for at lave en standard allonge til lejekontrakten! Aldrig med Actus!