Adorable

1. Children's clothes shop

Information provided by various external sources

Hos adorable.dk, forhandler vi kvalitets baby- og børnetøj, sko, accessories og interiør til børn i alderen 0-8 år.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!!
Bestilte og betalte d. 02 Maj, fik en bekræftigelses e-mail. Herefter hørte jeg INTET før d 24/5, da den eftersigne var sendt.. Nu der det den 3/6 og Har fortsat intet hørt!! Pengene er selvfølgelig trukket for længst!

Hjemmeside m.m. er sat pænt op, men det virker 100% som et scam-firma! Hold jer væk!!!

Mvh Peter, Østerbro København

3 June 2020

Hej Peter,

Det er ikke Adorable.dk du har handlet ved. Adorable.dk blev lukket i februar 2020, og webshoppen lukket i 2019 - altså før dit køb.

Jeg blev kontaktet af én der har handlet samme sted som dig, og herefter har jeg undersøgt sagen. Hertil kan jeg se, at virksomheden du har købt dine varer ved er: www.aadorable.com/
Dette er en australsk virksomhed der laver bodystocking m.m med print på.

Adorable.dk har kun forhandlet mærker udelukket leveret af andre som Mini A Ture, By Sofie Schnoor, Pom Pom, Bisgaard m.v.

Ordre stadig ikke modtaget efter 22 dage

FUSKERE, ALDRIG KØB NOGET HOS DEM..
har bestilt en bodystocking for 22 dage siden som skulle havde været en mors dags gave og har ikke fået den endnu..
De svare ikke når man skriver til dem på deres kontaktformular og de har hverken Cvrnr., e-mail, adresse eller telefonnummer på deres hjemmeside..

24 May 2020

Hej Martin,

Rated 1 out of 5 stars

Fup og enledig servis hold jer væk

Fup og enledig servis det tar næsten 2 måndere at modtage noget fra dem så den blev til en mors dag uden gave

23 May 2020

Hej Kim,

Rated 1 out of 5 stars

Morsdags bodystocking ikke kommet og…

Morsdags bodystocking ikke kommet og når jeg skriver til dem, bliver mailen sendt retur. Den kunne ikke modtages.

18 May 2020

Hej Connie,

Rated 3 out of 5 stars

Tøjet kom endelig efter lang tid.

Tøjet kom endelig efter lang tid.
Men ikke et sted jeg vil handle igen.

17 May 2020

Hej Anders,

Fup varen kom ikke

Fup. Varen kom ikke til mor s dag.
Trækker penge retur nu.
Og deres kontaktoplysninger er nu væk fra
Hjemmesiden.

13 May 2020

Hej Bente,

Rated 1 out of 5 stars

Fup firma det blev en mors dag uden den…

Fup firma det blev en mors dag uden den bodystocking, som jeg havde bestilt. 👎🏻👎🏻

10 May 2020

Hej Kasper,

Rated 1 out of 5 stars

Fup firma hold jer fra det

Fup firma hold jer fra det. Man får ikke det man bestiller og man kan skrive til dem igen og igen, man får samme besked hver gang. At varen er sendt men man modtager den bare ikke.

6 May 2020

Hej Irene,

Opgiver

Bestilt en mordags bodystocking d. 9.4.2020. Har rykket d.22.4.2020 fik at vide den var afsendt. D.1.5.2020 er den endnu ikke modtaget, hvorfor jeg rykker igen, endnu intet svar.
Pengene har de selvfølgelig fået. Blev trukket fra min konto d.15.4.2020. Det er svært at tro varen er fremme inden mors dag 10.5.2020 og desværre passer baby den ikke i 2021 🥶

4 May 2020

Hej Joy,

Værste service nogensinde

Værste service nogensinde! Jeg er blevet trukket for at have købt en t-shirt og en body stocking. Men har kun fået ordre bekræftelse på body stocking og jeg har skrevet til dem 3 gange nu. Og stadig intet svar. Hold jer væk fra det fup! Jeg har aldrig oplevet noget så ringe før som deres kunde service.

21 April 2020

Hej Martin,

TILFREDS!

Fantastisk service, lynhurtig levering og gode priser!
Jeg har handlet der flere gange og vil fortsætte med det. Anbefales varmt!

22 March 2018
Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale andre at handle der…

Vil ikke anbefale andre at handle der inde, trods der er fejl på produktet nægter hun at give pengene retur.
Eller jo men på egen regning
Hold jer langt væk fra denne shop

8 March 2018

Kære Cimone,

Først og fremmest er jeg ked af, at du har misforstået, at man som ambassadører ville modtage gratis pakker men i stedet fik en fast rabat. For netop at undgå denne misforståelse, sendte jeg besked ud og bad, alle om, at tænke over det en ekstra gang - om man fortsat var interesseret.

At du har fortrudt fordi at du gerne vil modtage gratis pakker - har jeg fuld forståelse for. Og da du alligevel ikke har opfyldt vores aftalerne mht. deling m.v, synes jeg heller ikke, at samarbejdet bør fortsætte.

Som jeg har nævnt flere gange, vil jeg ekstraordinært gerne lade handlen gå tilbage på de 143,96 kr., selvom returfristen er overskredet forlængst. Dog med vores normale handelsbetingelser, hvor du som køber afholder returomkostningerne. Du får selvfølgelig det fulde beløb på de 143,96 kr. retur som dækker over varen og leveringsomkostningerne.
Som tidligere beskrevet kan jeg desværre ikke overfører pengene til dig, privat, gennem MobilePay. Af hensyn til SKAT m.v. skal pengene returneres til det kort købet er gjort fra.
Og efter at du fortalt, at du har planer om at beholde både vare og penge - så må jeg holde fast i, at varen skal returnes før jeg kan krediterer pengene til dit kort. Samtidig henviser jeg igen til vores handelsbetingelser om, at køberen står for returomkostningerne.

Jeg står dog uforstående overfor din anmeldelse her på Trustpilot omkring fejl på produktet, da jeg flere har spurgt om produktet fejlede noget? Du er meget velkommen til at kontakte mig herom, sådan at vi kan få løst eventuelle fejl og/eller mangler.

Til sidst er jeg ked af, at du føler dig så uretfærdigt behandlet at det har været nødvendigt at kalde mig diverse navne og at du har gjort sandhed af de trusler om, at gøre alt for at give min forretning dårlig omtale - da det var bedre end ingenting.

Jeg har fulgt dit råd om, at få styr på købeloven. Men jeg kan fortsat kun finde de samme informationer som der står beskrevet i vores handelsbetingelser. At man som køber står for returomkostningerne, med mindre andet er angivet. Jeg henviser bl.a. til forbrug.dk

Kærligt,

Louise Bertelsen
Indehaver

Rated 5 out of 5 stars

Min bestilling kom hurtigt og uden nogen problemer, og så endda med en personlig hilsen :-)

18 January 2018

Kære A.,

Tusinde tak for din brugeranmeldelse. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Lækket udvalg af kvalitets tøj både til …

Lækket udvalg af kvalitets tøj både til piger og drenge samt en suveræn service hver gang! Her bliver der kræset om den enkelte kunde :)

20 May 2017

Kære Rikke,

Tusinde tak for din fine brugeranmeldelse. Tak for de rosende ord, jeg vil forsøge at leve op til det hver gang! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig svar på mail. Havde desværre to reklamationer på samme type buks. De første blev ombyttet, og da samme problem viste sig på det næste par fik jeg uden problemer pengene tilbage. Jeg vil til enhver tid anbefale adorable.dk :)

10 April 2017

Kære Christina,

Jeg beklager endnu engang, at du var uheldig med de 2 pågældende par bukser.

Og tusinde tak for din søde brugeranmeldelse!

Fantastisk!!

Super lækker service!
Super nem og brugervenlig hjemmeside! Meget simpel dog stadig elegant!!
Super sødt personale!!!
Alt i alt super fantastisk!!!👍🏼😊

24 March 2017

Formidabel service

Louise (adorable) giver så god en kundeservice at man næsten føler man handler hos hende i en lokal butik! Hun giver svar inden for meget kort tid og er så sød og servicemidede! Det er klart et besøg værd! Tiltrods for at webshoppen er ny, har hun rigtig meget fint til babyer og børn

24 March 2017

Take a closer look