Kære Cimone,
Først og fremmest er jeg ked af, at du har misforstået, at man som ambassadører ville modtage gratis pakker men i stedet fik en fast rabat. For netop at undgå denne misforståelse, sendte jeg besked ud og bad, alle om, at tænke over det en ekstra gang - om man fortsat var interesseret.
At du har fortrudt fordi at du gerne vil modtage gratis pakker - har jeg fuld forståelse for. Og da du alligevel ikke har opfyldt vores aftalerne mht. deling m.v, synes jeg heller ikke, at samarbejdet bør fortsætte.
Som jeg har nævnt flere gange, vil jeg ekstraordinært gerne lade handlen gå tilbage på de 143,96 kr., selvom returfristen er overskredet forlængst. Dog med vores normale handelsbetingelser, hvor du som køber afholder returomkostningerne. Du får selvfølgelig det fulde beløb på de 143,96 kr. retur som dækker over varen og leveringsomkostningerne.
Som tidligere beskrevet kan jeg desværre ikke overfører pengene til dig, privat, gennem MobilePay. Af hensyn til SKAT m.v. skal pengene returneres til det kort købet er gjort fra.
Og efter at du fortalt, at du har planer om at beholde både vare og penge - så må jeg holde fast i, at varen skal returnes før jeg kan krediterer pengene til dit kort. Samtidig henviser jeg igen til vores handelsbetingelser om, at køberen står for returomkostningerne.
Jeg står dog uforstående overfor din anmeldelse her på Trustpilot omkring fejl på produktet, da jeg flere har spurgt om produktet fejlede noget? Du er meget velkommen til at kontakte mig herom, sådan at vi kan få løst eventuelle fejl og/eller mangler.
Til sidst er jeg ked af, at du føler dig så uretfærdigt behandlet at det har været nødvendigt at kalde mig diverse navne og at du har gjort sandhed af de trusler om, at gøre alt for at give min forretning dårlig omtale - da det var bedre end ingenting.
Jeg har fulgt dit råd om, at få styr på købeloven. Men jeg kan fortsat kun finde de samme informationer som der står beskrevet i vores handelsbetingelser. At man som køber står for returomkostningerne, med mindre andet er angivet. Jeg henviser bl.a. til forbrug.dk
Kærligt,
Louise Bertelsen