Vi kan kun rose Advokathuset, for saglig og velforberedt vejledning i forbindelse med fremtidsfuldmagt og testamente. Der var taget stilling til forskellige scenarier og vi kunne derfor selv i ro og... See more
See what reviewers are saying
Vi har nu flere gange brugt Advokathuset Svendborg til både huskøb og andre opgaver. De leverer altid en yderst professionel, grundig og personlig rådgivning. De er meget kompetente i deres assistance... See more
I fbm. køb af hus har vi fået en særdeles grundig, professionel og behagelig betjening af Verner Sørensen og Pia Roy Ulrich. Betjeningen var lysår bedre på alle måder i fht. sidst vi handlede hus... See more
I forbindelse med køb af lejlighed, fik vi kyndig hjælp og rådgivning af advokat Verner Sørensen og sekretær Christina Stamer. De var dygtige og grundige og hjalp os fra start til slut. Verner lavede... See more
Personlig rådgivning og professionel…
Personlig rådgivning og professionel behandling af dagligdagens juridiske forhold, hushandler, fremtidsfuldmagter, testamenter osv.
Jeg synes det er betryggende at have en advokat, som kender ens baggrund og “risikoprofil”. Super håndtering - tak😊
opgaven er hurtigt i gode hænder
jeg skrev en lille mail på 3 linjer
opgaven blev løst som forventet
ingen pjat og unødvendige mails
jeg har købt hus, solgt hus, skrevet fremtidstestamente og andet
alt gik nemt,
Skuffende oplevelse i forbindelse med…
Skuffende oplevelse i forbindelse med dødsbobehandling. Skiftende medarbejdere udviste arrogance når fejl blev påpeget gennem hele forløbet frem til juni 2022.
Virkeligt gode advokater der står klar…
Virkeligt gode advokater der står klar til at hjælpe ens sag. De hjalp mig med samværssag