See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ondanks mijn anti aero fysiek heb ik verschillende producten van dit merk in het bezit, knitted sokken, aero sokken, overschoenen, goat sokken en handschoenen En tot nu toe erg tevreden over... See more

Rated 4 out of 5 stars

Overschoen pasvorm is prima. Kan niet beoordelen hoe stevig deze zijn na 1x dragen, ze voelen niet heel degelijk en sterk aan maar dat gaat toest uitwijzen. Sokken de Aero sok zit prima en de lite n... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Aero overschoenen besteld, bleken een foutje te hebben in het stiksel na mail verkeer met uitleg en foto's de dag erna al een nieuwe set mogen ontvangen welke perfect zitten! Super service en produc... See more

Rated 3 out of 5 stars

De kousen hechten niet vodoende op mijn kuiten. Smallere benen van de kousen zou voor mij veel beter zijn.

Company details

1. Internet shop
  2. Sportswear Shop

Written by the company

Airoman.cc biedt hoogwaardige en duurzame wielrenkleding, waaronder aero sokken, overschoenen, handschoenen en sleeves, tegen concurrerende prijzen. Ons assortiment onderscheidt zich door de combinatie van premium kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbaarheid, waardoor fietsers kunnen genieten van comfort en prestaties zonder compromissen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Overschoen pasvorm is prima

Sokken de Aero sok zit prima en de lite niet deze zakken af. Toch andere strip aan de benen.

2 March 2026

Reply from Airoman

Bedankt voor je feedback!

We zijn benieuwd naar je ervaring met de overschoenen na wat vaker gebruik. Ze zijn gemaakt van dunne en delicate materialen om de beste prestaties te leveren, maar zouden zeker stevig genoeg moeten zijn om langdurig en zonder problemen te gebruiken.

Wat betreft de light weight sokken: we raden aan om deze eerst een keer op een delicate was te wassen. In de meeste gevallen zorgt dit ervoor dat ze daarna goed op hun plek blijven zitten.

We nemen ook nog even contact met je op. Mocht één van de artikelen toch niet bevallen, dan lossen we dat natuurlijk graag netjes voor je op.

Rated 5 out of 5 stars

Top producten, top bedrijf met perfecte service

En tot nu toe erg tevreden over elk van deze producten.
Sokken blijven ook met ongeschoren benen goed zitten.
Overschoenen passen over al mijn brede schoenen en zitten goed strak.

Handschoenen had van mij iets meer padding in gemogen, maar dan moet je niet voor aero gaan. Dit gaat ten koste van de grammetjes.

Knitted sokken zijn perfecte allrounders, draag ze dagelijks, en kan na je werk meteen de fietsschoenen aantrekken zonder dst het misstaat.

6 February 2026

Aero overschoenen besteld

Super service en producten!
Ik zou er meteen weer kopen.

28 January 2026

Nette service

Sokken waren iets te groot. Retour gestuurd.

2 June 2025

Reply from Airoman

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de sokken bij u afzakken. We begrijpen dat dit niet is wat u ervan had verwacht.

Uw e-mail hebben we ontvangen en inmiddels beantwoord, binnen twee werkdagen na ontvangst. Onze excuses dat u de indruk heeft gekregen dat er geen reactie kwam — we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, ook al lukt dat niet altijd direct binnen één dag.

In onze e-mail hebben we u een passende oplossing aangeboden: u kunt het product eenvoudig en kosteloos retourneren, waarna u uiteraard het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Geweldig

Echt top, geweldige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Snel en netjes geleverd. Voor de mensen die zeggen dat producten niet goed aansluiten of sokken die oprollen, hebben gewoon de verkeerde maat.

12 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er is geen telefoonnummer om contact op…

Er is geen telefoonnummer om contact op te nemen, ondanks dat telefonisch contact als optie in het retourbeleid staat vermeld. En na het invullen van het contactformulier krijg je geen reactie.

30 April 2025

Reply from Airoman

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u het idee had geen reactie te hebben ontvangen.

We hebben op 5 mei nog dezelfde avond op uw retouraanvraag gereageerd. Mogelijk is onze e-mail niet goed aangekomen – excuses als dat zo is.

Uw feedback over het ontbreken van een telefoonnummer nemen we serieus en passen we aan. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en een retourlabel gestuurd. Na ontvangst storten we het bedrag uiteraard terug.

We hopen dat dit naar tevredenheid wordt opgelost en zouden het waarderen als u uw review zou willen heroverwegen.

Mooie producten!!

Na een test periode kunnen we echt wel zeggen dat deze producten echt top zijn!!!
-kwaliteit
-design
-prijs

Mooie service en een snelle levering een echte aanrader!!!

3 April 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look