God service, flinke medarbejdere og fint slutresultat. Bedste anbefalinger herfra.
Fliser er pænest, når de ser nye ud. Vi behandler din fliser nænsomt effektivt. Derudover tilbyder vi også tagrens for at give dit tag en længere levetid og du får den flotte farve frem på taget igen. Alge og fliserens, er også specialister inden for træterrasserens/vinduespolering og af denne grund tilbyder vi flere forskellige typer af træterrasserens, store som små og flere forskellige typer af vinduespolering for erhverv og privat.
teisensvej 13, 2 tv, 9400, Nørresundby, Denmark
Super oplevelse, hurtigt support og kontakt. God pris.
Så ikke noget at sætte finger på.
Fik film af at de var igang. Stærk service.
Super service og de bedste priser. De er virkelig flinke og alt de har lavet er så flot.. 1000 Tak. Jeg kan varmt anbefale Alge Fliserens
Jeg havde fornøjelsen af at få leveret en utrolig god flise- og vinduespolering, der virkelig var pletfri da de tog herfra. Mega rare og flinke personer, der både er professionelle og imødekommende. De kommer fast hver anden uge og yder et godt stykke arbejde hver gang - kan klart anbefales herfra.
Høflige og punktlige folk. Leverede et flot resultat. Prisen var fornuftig. Der er ikke noget at sætte en finger på. Er fint tilfreds, og anbefalede dem gerne.
Jeg havde fornøjelsen af at få renset mine fliser af Alge og Fliserens, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Fliserne blev grundigt renset og ser nu ud som nye, fri for alger og snavs.
Medarbejderne var ikke kun ekstremt dygtige og effektive, men også utroligt venlige og imødekommende. De ankom til tiden, arbejdede hurtigt og var meget professionelle i deres tilgang. Det var en fornøjelse at have dem på besøg.
Jeg vil stærkt anbefale Alge og Fliserens til alle, der ønsker en grundig og pålidelig rensning af deres fliser. Deres medarbejdere yder en fantastisk service med et smil.