Almablomster Reviews 52

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Modtog buket med blandede tulipaner, hvor der var gule blade allerede ved modtagelse, ligesom hovederne hang. Buketten fik friskt snit (hvilket den i høj grad trængte til) og sat i vand omgående. Den... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til vores blomsterleverandør. Kvaliteten af blomsterne er altid i top – friske, flotte og med en holdbarhed, der lever op til forventningerne hver gang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet en båre dekoration som var så smukt og lige som vi aftalte. Søde og virkelige dygtige blomster binder. Kan varmt anbefale dem og jeg kommet tilbage.

Rated 5 out of 5 stars

Var forbi Alma Blomster og fik lavet den flottest buket. Personalet var så imødekommende og jeg var helt glad da jeg forlod butikken. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der, og de får mi... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give Alma Blomster de…

Jeg kan kun give Alma Blomster de bedste anbefalinger 🌸

Den nye store butik byder dig velkommen med et flot og indbydende blomsterhav allerede før man træder inden for.

Hos Alma bliver man altid mødt med et smil og et “velkommen til” og det søde og kreative personale hjælper altid med gode forslag til blomster og god viden om pasning af planter.

Der er et stort udvalg både i blomster, brugskunst og planter - så altid rigeligt at vælge imellem.
Når jeg køber buketter oplever jeg at blomsterne der bliver brugt er friske, så jeg kan nyde blomsterne længe 🌸

Jeg føler mig altid velkommen hos Alma og går altid tilfreds derfra med mine køb.

30 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hvordan siger man 1000 tak for en virkelig grim buket?

Mine søde kollegaer sendte mig en god bedring buket i torsdags, bestilt via Interflora.
Det "siger man jo ikke højt", men det er nok den grimmeste buket jeg har modtaget:-(
Det er heldigvis tanken der tæller, og det overgår alt.
Jeg måtte splitte den helt ad og fjernet alle de frygtelig grimme "grønt" der lignede noget fra bunden af en nåleskov.
Roskilde har virkelig mange fine blomsterbutikker med super flotte buketter og glade blomsterpiger, man kan bare ringe - de sender gerne ud.
Alma blomster har kun 2,6 stjerner, tænker de kunne trænge til en "opfrisker" både af butik og kunde-venlighed.
Tanken er jo at give en smuk buket til en af sine kære med kærlighed - men "giveren" aner jo ikke, at "den kære" modtager bunden af en granskov + 4 forvirrede blomster der ikke passer sammen:-)

26 June 2025

Manglende levering

Jeg havde bestilt en buket til min hustru ifm. opstart af nyt arbejde. Den var bestilt til levering på Roskilde Sygehus som arbejdsplads og bestilt 24 timer inden.

30 minutter inden hun har fri får jeg en sms besked om, at de ikke har de farver der er bestilt og de derfor vil lave den i andre farver.
Jeg er meget overrasket over, at buketten ikke er leveret endnu, hvorfor jeg ringer dem op.
Dertil kommer så alverdens undskyldninger som fx. chaufføren ikke var der, det er snart “mors dag”, man er alene i butikken og andre ansvarsfraskrivelser.

Jeg nægter at benytte mig af butikken og dens samarbejdspartnere igen.

5 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg var nede i butikken og bestille en…

Jeg var nede i butikken og bestille en bårebuket, den var rigtig fin. Problemet var bare at de havde skrevet mit navn forkert på båndet. Det må bare ikke ske. På bestillingen var mit navn ovenikøbet blevet skrevet to gange på, så der burde ikke være noget at tage fejl af hvis man ellers havde kigget ordentligt på bestillingen.
Dette opdager jeg først til selve begravelsen, da den er bestilt til kirken.
Jeg ringer til butikken næste dag og forklarer den det og siger at dette bare ikke må ske!
Jeg får at vide at jeg selvfølgelig vil få nogle penge retur og at han ellers lige må se hvad de kan gøre. Han spørg om det er okay at han ringer tilbage i morgen.
Nu er der næsten gået 2 uger og jeg har stadig intet hørt fra butikken af.
Det er på ingen måder i orden!

20 March 2025

Bacon og blomster!

Vi ankom med 1,3KG bacon og spurgte om de kunne pakke den ind sammen med blomster som en gave. Resultatet er en smukkeste præsentation af bacon jeg nogensinde har set.

19 November 2024

En misforståelse vedr en buket

En misforståelse vedr en buket
Skrev jeg ikke syntes den liner den på foto, og har en venlig dialog vis mail og bliver i dag ringet op om det kunne de godt se og vil levere en ny
Super flot og meget positiv service
Ikke sidste gang jeg vil bruge Almablomster 🤗❤️🌷💐🪷🌺🪻🥀🌹🌾🌸🌼🌻🪴

7 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale…

Kan på det varmeste anbefale AlmaBlomster (Taastrup), som lavede den smukkeste brudebuket med matchende blomster til gom og best man og stor, flot bordbuket til vores bryllup – alt var lige som det var ønsket!! Også håndtering og service var bare helt i top! Tusind tak for en rigtig god oplevelse – I er bare dygtige! :o)

1 June 2024

5 stjerner er ikke er nok

5 stjerner er ikke er nok
Har altid været glad for deres service og smukke blomster
Idag til min kære svigerfar bisættelse leverede Alma den smukkeste kistepynt samt bårebuketter, har kun ros herfra fra start til slut
Tak for jer i en svær tid

23 April 2024

Fantastik service

Skulle bruge en buket blomster til min hustru. Buketten blev sammensat på den flottest måde efter de ønsker jeg havde.
Medarbejderne i butikken er altid meget imødekommen og hjælpsomme, så den største anbefaling herfra

9 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste blomster butik på eliteplan

Den bedste blomster butik er uden tvivl Almablomster og brugskunst.

Servicen er på eliteplan.
De ansatte er altid så skønne, smilende og hver en buket bliver altid ufattelig smuk. De kan virkelig deres håndværk.

Butikken er smuk, som har en masse skønne og spændende varer fra brugskunst, sødt til ganen eller en flaske vin eller sprut.
Der er en dejlig atmosfære og man føler sig altid godt behandlet.

De har også bedemænd hvis man har mistet en man har kær. En smuk begravelse hedder de og ja, servicen er bare helt fantastisk.

10 November 2023

Almablomster (Taastrup) kan klart anbefales

Almablomster i Taastrup stod for levering af blomster til vores bryllup herunder brudebuket, knaphulsblomster, blomster til borddækning og til bilen.

Under bestillingen af blomsterne var ekspedienten, jeg (brudgommen) snakkede med, imødekommende, lyttende og var engageret fra starten af. Hun kom med rigtig mange gode input. Og jeg følte mig tryg både under og efter bestillingen.

Dagen før havde dialog med vores arrangører som stod for selve bryllupsfesten, så blomsterne fulgte den røde tråd.
Og på dagen fik vi hjælp til at få påsat blomsterne på selve bryllupsbilen og vejledning i hvor hurtigt der måtte køres.

23 September 2023

Jeg har nu prøvet den 3 gange (første

Jeg har nu prøvet den 3 gange (første, eneste og bestemt sidste gang)
For at gøre en meget lang historie kort
1. Gang bestiller jeg en buket i meget god tid men da jeg kommer til en total tom forening har de ikke lavet den
2. Gang køber en blomst til at blive sendt men den kommer aldrig fram jeg ringer til Interflora som ingen bestilling har modtaget og der ved ikke kan hjælpe tager ned i forretningen for at få af vide at den er sent men elter lang tid vælger de at give pengene for blomsten retur men ikke fragten da den jo efter dem er sent
3. Gang jeg bestiller på for good to go en buket blomster kommer ned i forretningen for at hente den men efter meget lang tid kommer de med 3 døde blomster hvor selv jorden er så tør at der ville være mere vand i ørken spørger dem om dette ikke er en dårlig joke da jeg jo har bestilt en buket og ikke blomster i potte her får jeg afvide at bare det er blomster kan de gøre som de vil men jeg er velkommen til at købe en buket jeg regner med at beløbet bliver trukket fra men nej går der fra med 3 døde blomster og en buket til fuld pris

26 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Sikke dog en skod forretning

Sikke dog en skod forretning.
Vil ALDRIG bestille eller købe blomster der igen.
Bestilte blomster til min kone og hun modtager visne blomster. Da min kone allerede dagen efter ringer og fortæller at de er visne, for hun at vide at det er hendes egne skyld da hun ikke har vandet dem.
God mand økseskaft.
De blev sat i vand med det samme.
Køb ALDRIG blomster hos Alma blomster

7 April 2023

Hold da op!

Hold da op!
Modtager en buket blomster, som allerede er trætte og skal nippes/klippes
Vælger i første omgang ikke at gøre mere ved sagen…Det er påske, humøret højt og jeg hader at skulle klage, men efter to dage er buketten så træt, at jeg vælger at ringe.
Aldrig har jeg fået så dårlig en behandling …..
Jeg sender billeder, fortæller at jeg normalt er tilfreds med de blomster jeg køber i deres forretning, og at det må være varme/manglende vand fra butik til levering.
Jeg bliver nu målløs!!!
Får besked på, at den professionelle vurdering er, at jeg ikke har givet mine blomster den nødvendige vand!
Forklarer igen, at de allerede var halvtrætte, da jeg modtog dem. Ekspedienten siger det ene øjeblik, at græsset i buketten skal være vissent, og det næste øjeblik, at det græs hun har stående i butikken er helt friskt, så fejlen må være min (manglende vand ).
Da jeg så også får at vide, at de i øvrigt ikke kan erstatte en buket, bare fordi man ikke er tilfreds….ja, så vælger jeg at slutte samtalen.
Helt vanvittig oplevelse!

9 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Var i dag nede og hente den bårebuket

Var i dag nede og hente den bårebuket, Alma blomster i Roskilde, som jeg havde bestilt og betalt for den 31.12.22
Jeg var fuldstændig grædefærdig da de kom med buketten.
Jeg havde bestilt en bårebuket, der skulle bestå af roser i forskellige farver, pris 650, kr.
Det jeg fik var en buket med 5 ensfarvet roser, noget grønt og en masse andre blomster.
Beskeden fra personalet var: der er roser og kan du have en god dag!!!
Min eneste trøst var, at til bisættelsen var der et hav af bårebuketter udelukkende bestående af roser.
Som kunde var jeg dybt ulykkelig og oplevede et personale, der ikke kunne være mere ligeglad.

2 January 2023

Is this your company?