Company details
Written by the company
Bij Almere Asbest Verwijderen staan veiligheid, deskundigheid en betrouwbaarheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van asbest uit woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen in Almere en omgeving. Asbest kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, daarom zorgen wij voor een zorgvuldige aanpak volgens de strengste wet- en regelgeving. Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten met jarenlange ervaring in asbestsanering. Wij begeleiden onze klanten van begin tot eind: van inspectie en advies tot een veilige verwijdering en correcte afvoer van het materiaal. Transparantie en duidelijke communicatie zijn voor ons essentieel, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wat ons uniek maakt, is onze persoonlijke benadering en snelle service zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij begrijpen dat asbestverwijdering vaak urgent is, en daarom staan wij klaar met efficiënte oplossingen op maat. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij streven naar een veilige leef- en werkomgeving voor iedereen en bouwen aan langdurig vertrouwen door eerlijkheid, vakmanschap en betrokkenheid. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op — wij helpen u graag verder.
Contact info
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Netherlands
- +31363690429
- klantenservice@almereasbestverwijderen.com
- almereasbestverwijderen.com
ze werkten efficiënt en kregen alles…
ze werkten efficiënt en kregen alles gedaan op één dag ondanks grootte van huis
eerlijk dat gaf vertrouwen dat ze weten…
eerlijk dat gaf vertrouwen dat ze weten wat ze doen
De werkzaamheden werden uitgevoerd…
De werkzaamheden werden uitgevoerd zonder dat onze spullen in de garage in de weg lagen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.