Alsik Reviews 22

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ Hvis man kunne give 10 stjerner havde i fortjent det . Meget høj kvalitet – især maden Vi var på parmassage og fik efterfølgende 5-retters menu med 5-glas saftmenu på Alsik... See more

Company replied

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 1 week

En god oplevelse 😊👍

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis man kunne give 10 stjerner havde i fortjent det .

Meget høj kvalitet – især maden

og det var en virkelig god oplevelse.

Parmassagen var professionel og afslappende. Stemningen var rolig, og behandlerne virkede erfarne.
Det eneste minus her var, at badekåber og tøfler var for små. Når man bruger 3-5 XL, fungerer small/large ikke optimalt – her ville flere størrelser være en klar forbedring.

Maden var i særklasse. Alle fem retter var flot anrettet, velafstemte og med tydelig fokus på smag og kvalitet. Der var en klar rød tråd gennem menuen, og man kunne mærke, at der er tænkt over hver enkelt ret.

Saftmenuen var alkoholfri vin baseret på vindruer – ikke almindelig saft. Den var velvalgt, balanceret og passede rigtig godt til maden.

Alt i alt en meget gennemført oplevelse, hvor især maden leverede på højt niveau.
Vi kommer gerne igen.

11 January 2026
Alsik logo

Reply from Alsik

Kære Micki,
Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse – den gør os virkelig glade 🌟
Det er skønt at høre, at både parmassagen, maden og saftmenuen gav jer en så gennemført oplevelse. Samtidig tak for den konkrete feedback om badekåber og tøfler – det er et vigtigt input, som vi tager med os, så komforten er i top for alle gæster.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen.
Mange hilsner
Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Rated 1 out of 5 stars

Uautentisk og slet ikke pengene værd

Vi besøgte restaurant Freja d.9.januar, og vi bliver fra start til slut blæst bagover, hvor uautentisk og prætentiøst, stedet er. Hele tiden en "vibe" af "uh hvor er dette bare et "fancy" sted, men hvor det slet ikke stemmer med betjening mv.
Vi starter med at blive først hen til en åben garderobe, men hvor vi selv skal hænge vores jakker. Vi bliver præsenteret for menuen, men ufuldstændigt, hvilket betyder at vi får betilt en helleflynder i den tro at det er en hovedret, og pludselig kommer tjeneren og siger om vi er klar over at fisken kun er "så stor" og at det altså kun er en "mellemret" vi har bestilt. Han har på intet tidspunkt informeret om hvor mange retter man skulle bestille og prisen på helleflynder var 225 kr hvilket vel forventeligt kunne betegnes som prisen på en hovedret et sted som Sønderborg? Medmindre vi var taget på "Syttende" og det var vi ikke.
Vi bestiller saft og spørger hvilken af dem de har (for de har en saftmenu), der vil passe til det mad vi skal have - han siger ét, vi bestiller og så kommer han så retur og siger at det i stedet skal være en anden (har talt med kollega), uden egentlig at kunne forklare hvorfor, læser op fra label på flasken, da vi spørger hvad det er for noget, ser ud som om han har fået noget galt i halsen, da vi tillader os at spørge om prisen på glasset med saft (70 kr).
Han skal hælde en sprite zero op og holder og hælder den som om den er hans førstefødte, hvilket måske er en del af det man betaler for, når flasken på 25 cl koster 52 kr?
Hele oplevelsen varer vel 75 minutter alt i alt og bevares helleflynderen smagte da fint, men det var ikke rart at være der. Det hele blev gjort meget finere end det skulle være og så kunne de alligevel ikke leve op til det. Fair hvis de vil være fint på den, men så skal det være gennemført...
Vi ville langt have foretrukket bedre service og sted som havde en tydelig idé om, hvem de er og hvordan de kan formidle netop det til deres kunder igennem både deres service, deres menu og hele stedets vibe.

9 January 2026
Alsik logo

Reply from Alsik

Kære Tina,
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er naturligvis kede af at læse, at jeres besøg på vores restaurant ikke levede op til forventningerne.
Ud fra din beskrivelse kan vi desværre ikke finde flere oplysninger om jeres reservation, men du er meget velkommen til at kontakte os på info@alsik.dk for at uddybe din anmeldelse.
Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Alsik - Julekagebord

Julekagebord d. 30/11
Efter at have set Kochen på toppen og fulgt Alsik i flere sæsoner, så bestilte vi i januar måned pladser til Julekagebord på Sergenten. Trods Jesper Koch ikke længere er tilknyttet Alsik, så havde vi regnet med at det stadigvæk havde samme høje kvalitet som vi har set på TV og hørt fra andre.
STOR skuffelse - det var et meget lille udvalg af kager på et lille bord hvor ca 200 gæster skulle gå rundt om. Folk stod i lange køer i starten og bordet blev hurtigt lidt rodet og nusset - ikke særligt god logistik. Der blev fyldt op på kagebordet, men servicen ved bordene var dårlig, ingen opfyldning af kaffe trods flere henvendelser til personalet. Der kom en kurv ind med fine teboller, som hurtigt blev tømt - da de ikke, som over halvdelen af udvalget på kagebordet smagte af kanel. Da vi stod og talte om at vi lige ville vente på nye teboller, oplyste en travl overtjener at der ikke kom flere, og de var tiltænkt børnene?? Besynderligt at sætte noget ind på et fælles bord, også oplyse at det ikke er til alle gæster? De kager der var smagte fint, men det var slet ikke det udvalg og den oplevelse som vi havde forventet, så det gør vi ikke en anden gang.

30 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Så absolut verdens værste fælles…

Så absolut verdens værste fælles julefrokost på sergenten. Piv ringe menu. Intet var i nærheden af at ligne juletraditiotionel mad.Det der var var mørt men hvad det var vides ikke. Aner ikke hvad vi fik. Dj spillede alt alt for højt. Alt for få til udskænkning i baren. Og ikke styr på bordfordeling. Vi kom ikke til at sidde sammen.. selv om det var udtrykkelig aftalt i forbindelse med betalingen. Virkelig dårlig oplevelse. Og i pølsevogn på vejen hjem. Intet udsmykning af lokaler der angav at det var jul.

5 December 2025

Skuffende oplevelse

Boede på Alsik sidste år og havde et skønt ophold med spa, lækker aftensmad, overdådig morgenbuffet samt fin service. Vi ville gentage succesen i år, men vi blev noget skuffede. Servicen var næsten ikke eksisterende, hverken i receptionen eller i restauranten. Aftensmaden (vi fik en 3-retters efterårsmenu) bestod af 3 meget minimalistiske retter/portioner, så vi var heldige, at vi kunne bestille ekstra brød, men trods det, gik vi sultne fra bordet. Vinen vi fik serveret kostede 120 kroner pr. glas, og der var ikke meget i glasset. Vi bestilte to kopper kaffe til 120 kr. og fik serveret to kopper halvlunken “skum”. Sidste år var maden lækker og portionerne fine, kaffen var skøn, og der blev serveret 3 små stykker chokolade sammen med kaffen. Vi havde virkelig glædet os til en oplevelse mage til den vi fik sidste år, men denne gang følte vi at der blev fokuseret mere på profit end på gæsterne. Alsik skal passe på, for der findes mange andre lækre hoteller hvis man vil betale det som det koster for et ophold på Alsik.

17 November 2025

Vores første tur til Alsik

Vores første tur til Alsik, som levede fuldt op til vores forventninger ☺️ Glade piger i receptionen da vi ankom 3 timer før tjek ind, men værelset var klar. Virkelig lækkert værelse, med flot udsigt på 8 etage. Lækker morgenbuffe og go kaffe. Ikke vores sidste tur til Alsik.

7 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min mand og jeg har været på weekend…

Min mand og jeg har været på weekend ophold på hotellet.
Der er ingen tvivl om at hotellet er super lækkert og maden er virkelig fantastisk.
Men når det er skrevet, er det nu personalet der bære dette hotel, de er så venlige, diskrete og helt igennem professionelle til deres job og man kan mærke de gør med glæde. Det er længe siden jeg i Danmark har oplevet sådan en dedikation til sit arbejde. Flot arbejde😃

5 July 2025

Dårlig kundeservice

Vi skulle lige betale 5000 kr. da vi kom til at dobbelt booke, og det havde jeg ikke opdaget. Desværre kunne hotellet ikke gøre noget ved… ingen penge tilbage. Har ikke lyst til at køre 2 timer for at skulle betale 5000 kr ekstra.

5 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Femte besøg og stadig begejstret😍

Nu har jeg været på Alsik 5 gange, og jeg har altid været meget godt tilfreds! Virkelig god service, lige meget hvor man kommer. Der er pænt og rent på hele hotellet.
Gode værelser, med alt hvad man har brug for. Ingen larm, god akustik og fantastisk udsigt😍
Dejligt spa område, i flotte og rolige omgivelser🙏
Lækker morgenmad, med gode råvarer!

4 February 2025

Jeg har købt et gavekort for 24.000 kr

Jeg har købt et gavekort for 24.000 kr. til en værdi på +20%. =28.800 kr.
Gavekortet er købt på Alsiks hjemmeside, og jeg snakkede med Alsik ved købet.
Da jeg skal bruge gavekortet vil de ikke anerkende at gavekortet er mere værd end 24.000 kr.

19 January 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vi har været på Alsik mange gange og i…

Vi har været på Alsik mange gange og i december havde vi taget børn og svigerbørn med på er juleopholdmed en 3 retters meny,.maden var en super skuffelse som vi havde glædet os til øv øv og når man smider 18000kr for 1 døgn 6 personer forventer man alt spiller

1 December 2024

Ekseptionel service

Ekseptionel service. Først tak til Christian i receptionen for at redde vores dag. Den reservation der var foretaget, var blevet annulleret. Men Christian sørgede for at rette op på det. Opgraderet vores værelse uden merpris til 14. Etage med kanon udsigt og tæt på elevatoren. Et personligt kort fra ham lå der også da vi ankom. Kan ikke takke ham nok. Havde ikke været rart at møde op til det der skulle være en oplevelse for livet med overnatning og middag på 17. Og så få besked om at der intet var reserveret. Til ledelsen giv ham ros det fortjener han. Alt var fantastisk også en speciel tak til Peter.

11 December 2024

Fem strålende stjerner

Det er sjældent at man giver en fem stjernet anmeldelse for noget der ikke virker. Det er tilfældet med Alsik Spa denne efterårsferie, men jeg må bare anerkende at så er der så meget andet på hotellet der fungerer strålende. Og det er bare det samme hver gang. Heldigvis. Madkvaliteten der danser på tungen, servicen der får en til føle hjemve når man ikke er gæst her længere, og værelserne der altid er indbydende og emmer af ting der er gennemtænkte. Bliv ved med, som minimum, at gøre det i gør, fordi det er derfor vi kommer gang på gang, år efter år.

Tak, og vi ses igen!

19 October 2024

Fantastisk gourmet ophold 7.september til den 8.september

I Weekenden den 7.september til den 8.september 2024 har vi været på et gourmet ophold.
Lige fra fra trådte ind og til vi sagde tak for denne gang blev vi mødt af en professionel betjening.
Den 5 retters menu var gennemført super spændende, mange smage, der bare hang sammen med den vin der passede til.
I mellem retterne blev vi spurgt om vi ville strække det lidt eller om vi var klar til at få næste servering.
Værelserne var virkelige også en oplevelse. Super gode senge, flot udsigt samt i de små detaljer en god føntørre.
Morgenmaden var himmelsk at gå til.
Vi er klar til at komme igen - næste gang vil vi prøve 17.eren. Da vi i samme weekend mødte nogle der havde været der og der havde fået en virkelig god smagsoplevelse.

7 September 2024
Rated 4 out of 5 stars

Vi spiste en 5 retters menu i…

Vi spiste en 5 retters menu i Restaurant Alsik, fin mad og fin servering som var opmærksom og spurgte ind til om maden var ok, så langt var alt fint indtil vi på vej ud siger tak for i aften til en restaurant chef der ikke gider se op fra sin bookingbog men får dog mumlet selv tak tror jeg. Almindelig høflighed må være på sin plads sådan et sted.

1 September 2024

Kommer ikke tilbage!

Bookede en suite, 2 voksne, 1 barn, enkelt overnatning, inklusiv spa adgang. Der blev dog ikke lige nævnt ved indtjekning at børn ikke var velkomne i spa’en om aftenen (vi ankom kl.19). Gik derfor straks i spa efter tøjskifte, pænt skuffet søn og lettere irriterede forældre der måtte returnere til værelset. Vi havde værelse på 16. etage, ikke at foretrække når der er restaurant på 17. etage samt
gardiner på værelset der ikke kan trækkes helt til, OG små hovedpuder - virkelig dårlig nattesøvn!

4 July 2024

Dårlig kommunikation

Dårlig kommunikation under 3 rettersmenu med koncert. Det blev oplyst at jeg ikke kunne tåle alkohol på trods af det, fik jeg serveret vin med alkohol af 3 forskellige tjener under aftenen, hvilket kunne få katastrofale følger, det ødelagde aftenen.

Jeg var meget skuffet, da jeg var sikker på at det var en opgave Alsik kunne håndtere. Ærgerligt var det at hele bordet blev indvolveret i min situation og at man fik et kæmpe mærkat på min stol som skreg til hele salen - her har i meget at lære.

7 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Stikkontakt stikkende ud af væggen, koldt spa område, israelsk flag på velkomst skærmen og bare generelt dårlig service

Dyrt spa ophold som ikke lever op til hverken forventning eller prisklasse.
Et stik kontakt sad helt ud af væggen med blottet el-installationer, da vi ankom til værelset.
På velkomst skærmen er der Israelsk flag, som jeg gør receptionen opmærksom på. Dette bliver fejret hen med "tidligere kunde inden dig må have ændret indstillinger på tv'et. Da jeg efterspørger guide til at JEG i så fald kan ændre samme indstilling, får jeg at vide at det kræver en teknikker som desværre ikke er ledig lige pt 🫠.
Spaområdet er nyt men yderst koldt oplevelse. Flere af gæsterne inkl os måtte flere gange ind i saunaen for at holde varmen. Glem alt om at nyde snacks på "cafeen", det er simpelthen for koldt.
Aftensmaden var OK, ikke noget kulminarisk oplevelse i betragtning af prisklassen.

Efter vores ophold opdager vi at have glemt to halstørklæde og to par handsker i skabet. Vi kontakter hotellet, som bekræfter at have fundet disse og der bliver aftalt med hotellet om at få varerne sendt med posten. Alsik har en aftale med UPS, som vil have 370,- , hvorfor vælger vi at sende nogen ned til hotellet istedet. Her viser det sig at et par handsker (af mærket Tommy Hilfiger) nu er forsvundet..
Hotellet lover at følge op på sagen og kontakte os, når de ved mere. Her en uge efter, må vi selv endnu engang kontakte Alsik, hvor vi nu får at vide, at de handsker ikke er til at finde og hotellet tager ingen ansvar.
Et hotelophold til 3500,- for en overnatning, så forventer vi betydelige bedre service og kvalitet, end hvad vi fik på Alsik.
Kontakt mig gerne, hvis du ønsker anbefalinger til spaophold i Jylland/Syddanmark.

25 November 2023

Take a closer look