2.0

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.0

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Altrans, dem man ikke kan stole på!

Altrans! Hvordan skal man kunne stole på et firma med så uprofessionelle medarbejdere! De snyder hvor de kan, lad for guds skyld være med at stole på dem!
Endnu værre! Lad dig ikke friste af denne arbejdsplads, de udbetaler ingen penge, hverken til nye medarbejdere eller andre! Føj et snyde sted!

14 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft en fantastisk oplevelse…

Har lige haft en fantastisk oplevelse med AL-Trans, en af vores kunder havde ved en fejl betalt 3999,00 til AL-Trans via mobilepay, da hun havde tastet nummeret forkert.

Skrev en mail til AL-Trans og informerede dem om situationen, kort efter modtog vi en tilbagebetaling.

Det er ikke bare god stil, det vidner også om stor troværdighed og ønsket om at opføre sig på en god og ordentlig måde :)

13 August 2020

Ansvarsløs firma

Hvis der havde været nul stjerner så havde Al trans fået det
En af deres biler laver en bule i min bil,chaufføren indrømmer,ham har jeg intet at udsætte på
Efterfølgende nægter firmaet alt,chaufføren har end ikke været ansat hos dem
Jeg har beviser så alt er ok
Men et firma med sådan en moral skal hænges til tørre
Hvad hvis der sker et uheld under en flytning
Løber de så også fra ansvaret

4 March 2019
Rated 1 out of 5 stars

Ingen sikkerhed for dine værdier

Jeg brugte Al trans til at opbevare 2/3 af mit indbo i 8 mdr. Mine Montana -reoler var ikke pakket tilstrækkeligt sikkert, så da vi åbnede lågen faldt de nærmest ud af sig selv. Resulterende i rigtig mange ridser og skader. Ligeledes med vores spisebord. De havde indpakket en glaslampe (der var 7 år kostede 7000kr) den fik en stor 25cm revne. De nægtede at erstatte den. Betalte 750kr i erstatning.
trods det ,at vi har betalt 28000kr til deres firma.
Dårlig kundeservice, alt for store skader
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Al trans. Dårlig oplevelse.

6 December 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super firma

Super firma. Min søn flyttede med dem fra Skive til Århus. Alt fungerede perfekt og kom frem i god behold. Absolut en positiv oplevelse.. Turen går videre og de er naturligvis bestilt igen

10 October 2018
Rated 1 out of 5 stars

Selvom jeg som nr 1 havde skrevet at …

Selvom jeg som nr 1 havde skrevet at jeg havde et klaver, havde flytte mændene ingen erfaring. Meget af mit porcelæn var i stykker, selvom jeg havde pakket ind i bobleplast og tæpper. Desuden skrevet forsigtig på kasserne. Flere af mine møbler er totalt skrammet. Jeg spurgte om de ikke brugte tæpper til at passe på dem. Svaret var, at det var ikke nødvendigt. Og, kasserne væltede i flyttevognen, hvilket også udgjorde udfaldet af smadrede ting. Et overslag fra firmaets side var 7-7500 kr. Det blev Ca 3000 kr dyrere, da de ikke kunne finde ud af at flytte klaveret. Så absolut ikke anbefalelsesværdig.

10 October 2017

Is this your company?