See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du kommer forbi Kolding midtby vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Amoode. Her finder du et lækkert udvalg af indehaverens eget tøjmærke. Comfy og ufattelig lækker kvalitet. Anne Mette er... See more

Rated 4 out of 5 stars

En dejlig aften, hvor jeg fik lavet nogle flotte kort at tage med hjem

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet og lækkert dansk design. Jeg har flere gange handlet hos AMOODE både i det fysiske studio i Kolding og via Instagram. Jeg har været meget tilfreds og kun mødt god service og mange... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lækre varer og flotte designs i høj kvalitet. Har handlet hos Amoode mange gange og kan kun anbefale denne fine butik, som tænker bæredygtighed i produktionen. Nemt at handle via Insta.

Company details

1. Ladies' clothes shop
  2. Art Studio
  3. Clothing Shop
  4. Clothing supplier
  5. Bespoke Tailor
  6. Handicraft

Written by the company

Limited & exclusively produced womenswear made to last ♡ Designed from sustainable principles of making styles according to your mood from deadstock fabrics produced in Portugal. Made to make you feel your best and intended as wardrobe favourites ✦ After 20 years of working in the fashion industry Anne Mette Bjerre Hansen vision is to make creative and limited collections used as favourites for all seasons ✦ In a mix of bold graphic statements and casual silhouettes she aim for the women who likes to set apart and enjoy exclusive and limited designs ✦ All the styles are designed with the fabric in mind. As a trained textile designer Anne Mette selects fabrics of high quality and in a beautiful finish ✦ This focus in the design process is part of her sustainable mindset to give longer life to your clothes ♻ The studio is based in Kolding, Denmark and is open for appointments. Feel free to visit and explore the collection firsthand ♡

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ingen problemer og super nemt

Ingen problemer og god info omkring fra og levering

12 June 2024

Hej Anders.
Tusind tak for din positive anmeldelse!
Dejligt at høre du havde en god oplevelse med at handle på www.amoode.com.
Med venlig hilsen Anne Mette // AMOODE

Kvalitet og service!

Meget god kvalitet og utrolig god service ifbm. ombytning af vare.

15 January 2024

Reply from amoode

Hej Thyge. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt jeg kunne hjælpe med en nem ombytning :) Jeg er meget glad for at høre kvaliteten af AMOODE lever op til din forventning. Endnu engang, tak for dit køb og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Anne Mette // AMOODE

Mit nye favorit item 💙

Efter at have luret på hjemmesiden længe, besøgte jeg showroomet i Kolding, så jeg havde mulighed for at prøve den style, som jeg havde udset mig.

Design, snit og kvalitet er fra øverste hylde, og jeg er fuldstændig forelsket i min nye skjorte, som allerede er strøget ind på toppen af yndlingsitems.

Glæder mig allerede til at udvide garderoben med mere amoode. ✨

25 October 2023

Hej Josephine,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! 💙 Det er simpelthen så dejligt at høre, skjorten levede op til dine forventninger efter du havde udset dig den på hjemmesiden.

Jeg er utrolig glad for at høre, at designet, snittet og kvaliteten har levet op til dine forventninger, og at din nye skjorte nu er en favorit i garderoben. Det er jo præcis den følelse og tilfredshed, jeg håber at give med AMOODEs tøj.

Super godt at høre, du ser frem til at udvide din garderobe med flere AMOODE styles. Jeg glæder mig til du igen kommer på besøg i studiet, du er jo altid mere end velkommen til bare at kigge forbi.

Endnu engang, stor tak for din støtte og de flotte ord. Det betyder virkelig meget!

De bedste hilsner,
Anne Mette // AMOODE ✨

Top kvalitet og service

Smukkeste varer af fineste kvalitet og altid den bedste service. Virkelig et godt koncept at bruge de fantastiske kvaliteter som bliver til overs fra andre produktioner, så man kan købe nyt med god samvittighed.

7 October 2023

Reply from amoode

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det gør mig virkelig glad at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og den service, du har fået.

At kunne kombinere stilfuldt design med bæredygtige valg som f.eks. brugen af overskudsmaterialer betyder meget for mig, og det er fantastisk at høre, at det også resonerer hos dig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Amoode Studiet igen snart, og endnu en gang, stor tak for din opbakning og de positive ord!

De bedste hilsner,
Anne Mette // AMOODE

Lækker kvalitet

Har handlet flere gange hos amoode og kommer helt sikkert til at handle der igen:) Ud over at selve stofkvaliteten bare er super lækker, så er det en kæmpe kvalitet at stilen og de enkelte designs er langtidsholdbare, så det er tøj jeg kan bruge i mange år og i kombination med skiftende modetrends.
Kan varmt anbefale at have et par amoode designs eller flere i garderoben😊
Og bor man tæt på Kolding skal man unde sig selv et besøg i amoodes showroom:)

26 September 2023

Hej Line,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og alle de pæne ord!
Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for kvaliteten, og at du synes, designet er langtidsholdbart. Det er præcis sådan, jeg håber, mit tøj vil blive modtaget – som noget, der kan bruges igen og igen og mixes med forskellige trends.

Det er super godt at høre, at du kan anbefale et besøg i mit showroom i Kolding. Det er altid hyggeligt at have besøg, og jeg glæder mig til igen at se dig i studiet, og til at finde flere skønne designs til din amoode samling 😉

Endnu en gang, stor tak for din positive tilbagemelding – det varmer!

kh,
Anne Mette // AMOODE

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet og lækkert dansk design.

Super kvalitet og lækkert dansk design.
Jeg har været meget tilfreds og kun mødt god service og mange smil alle gangene.
Tøjet er af super kvalitet og AMOODEs design rammer bredt.
Jeg kan lide AMOODEs udtryk, kvalitet og især finder jeg tankerne om bæredygtighed bag designet og produktionen interessant og nødvendig.
Jeg vil helt sikkert anbefale at handle hos AMOODE.

22 September 2023

Reply from amoode

Hej Helle. Tusind tak for den flotte anmeldelse af AMOODE. Jeg er super glad for at høre, du synes godt om vores kvaliteter, designs og de bæredygtige principper, AMOODE bygger på. Endnu engang tak for din støtte! Jeg glæder mig til se dig igen i studiet eller online. Kh Anne Mette // AMOODE

Rated 5 out of 5 stars

Fedt design og lækker kvalitet

Jeg har i over to år fulgt AMOODE på Instagram og nogle gange tænker man hvorfor? Designet og kvaliteten er helt i top. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos AMOODE❤️

11 August 2023

Reply from amoode

Kære Rie. Tusind tak for at følge AMOODE og for din flotte anmeldelse🙏🏼 Det er super godt at høre du synes at både design og kvalitet lever op til dine forventninger. Jeg glæder mig til at se dig igen i studiet og på de sociale medier 🧡kh Anne Mette // AMOODE

Rated 5 out of 5 stars

Lækre designs, bæredygtige kvaliteter og god service

Virkelig lækre kvaliteter koblet med bæredygtighedshensyn til produktion og sourcing af materialerne gør AMOODE til en lille solstrålehistorie for Kolding, der gennem mange år har været byen, hvor mange af landets dygtigste tekstil- og modedesignere er blevet uddannet. Således også Anne Mette, der ud over sin smilende personlighed også er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har en veludviklet og sikker sans for både formgivning og materialer, som tilsammen gør hendes designs både lækre, elegante og med højt kvalitetsindtryk. Imødekommende betjening og god service, samt muligheden for at komme forbi fysisk og opleve det hele med egne øjne, har været med til at gøre mit køb til et hit. Helt sikkert anbefalelsesværdigt!

28 July 2023

Reply from amoode

Hej Søren. Tusind tak for dine utroligt pæne ord! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med AMOODE. Kombinationen af kvalitet og bæredygtige valg er essentiel for fremtidens mode, og det er fantastisk at kunne bidrage til Koldings stolte tradition for dygtige tekstil- og modedesignere. Endnu engang, tusind tak for din anbefaling og for at støtte op om AMOODE. Jeg ser frem til at se dig i studiet igen til kaffe og en god snak. Mvh Anne Mette // AMOODE

Take a closer look