Company details

1. Advertising agency

Written by the company

Facebook & Instagram annoncering for virksomheder der vil vækste, som mangler en ekspert-partner til at varetage opgaven.

4.4

3-star
2-star
1-star

De varmeste anbefalinger

Christian har stået for min annoncering og hele salgsprocessen. Siden mit samarbejde med Christian har jeg fået flere kvalificerede leads, bedre struktur og bedre overblik. Christian er virkelig kompetent og engageret. Han justerer og optimerer løbende i processen, så vi hele tiden stræber efter det bedst mulige resultatet. Jeg har altid følt mig meget tryg i samarbejdet. Overvejer du et samarbejde, så kan jeg kun sige: Du er i gode hænder – jeg kan helt klart anbefale Christian.

25 May 2025

Reply from Boostra

Tusind tak for de flotte ord Henriette – det betyder virkelig meget!

Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig og få lov at optimere både struktur og salgsproces undervejs. Jeg sætter stor pris på tilliden og det stærke samarbejde – og glæder mig til at fortsætte med at skabe resultater sammen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det gør en stor forskel.

Rated 5 out of 5 stars

Boostra viser vejer til langt større kundeflade

Jeg har nu samarbejdet med Christian igennem 1½ måned, hvor han fungerer som mødebooker via kampagner på Instagram og Facebook. Det har resulteret i cirka 40 kvalificerede møder og 100 nye leads på en måned, og jeg er ovenud tilfreds, såvel med resultaterne som med relationen til Christian, der er lyttende, givende, motiverende og inspirerende. Hans input til optimering af kampagner er utroligt værdifulde, og hans råd er værd at følge, da de er forankrede i rå data. Jeg kan på det varmeste anbefale Christian som trusted advisor og ankermand til at booste salget og mødet med nye potentielle kunder.

5 February 2025

Reply from Boostra

Tusind tak for de flotte ord Tom! Det er en fornøjelse at arbejde sammen og se, hvordan vi har kunnet skalere din kundeflade så effektivt. 40 kvalificerede møder og 100 leads på en måned er et resultat af en stærk indsats fra begge sider – og jeg sætter stor pris på din tillid til både processen og mine anbefalinger.

Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet og optimere endnu mere, så vi kan tage resultaterne til næste niveau! 🚀

Jeg tænkte "No way!"

I starten troede jeg at Christian fra Boostra var ligesom andre marketingbureauer, men jeg gav det et skud alligevel at hoppe på et opkald med ham. Så på opkaldet bemærkede jeg at han slet ikke var interesseret i binding, men tværtimod var helt fokuseret og opsat på min egen virksomheds mulighed for at TJENE penge i stedet for at MISTE penge på hans ydelse... Så tænkte jeg at der var ikke noget at tabe ved at prøve det af.

Inden for 14 dage spurgte jeg min forretningspartner mig hvordan vores antal at salgs møder var fordoblet så hurtigt, jeg forklarede at de allesammen kom fra Christians avancerede måde at booke møder ind.

I den efterfølgende måned var vores omsætning gået fra 112.000 kr til at runde de 300.000 kr

Jeg tænkte "no way!"... Mødebooking er et kraftigt værktøj når man bruger det rigtigt...

19 November 2024

Reply from Boostra

Tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌 Det betyder virkelig meget at høre, hvordan vores samarbejde har skabt resultater for jer.

Jeg er glad for, at I valgte at give det et skud, og endnu mere glad for, at det har været med til at booste jeres virksomhed. Lad os fortsætte med at skabe vækst!

Rated 5 out of 5 stars

Kreativt, grundigt og virkelig professionelt samarbejde

Jeg har fortsat et godt samarbejde med Christian, og kan varmt anbefale Amora Media. Han hjælper min virksomhed med at opsætte annoncer igennem META. Jeg har oplevet Christian som værende meget grundig, professionel, reflekterende og velovervejet. Han har undersøgt markedet grundigt for min virksomhed, og er kommet med gode og kreative ideer til hvordan vi kunne skille os ud blandt andre, og skabe vækst.

Fem store stjerner :)

4 May 2024

Reply from Boostra

Mange tak for de venlige ord og de fem stjerner Camilla! Det er altid en glæde at arbejde med dig og hjælpe din virksomhed med at skille sig ud. Jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde og at bidrage yderligere til jeres vækst.

Stor anbefaling

Christian har lavet en ny hjemmeside til vores firma og den er præcis, som vi drømte om. Christian er hurtig, effektiv, dygtig og meget hjælpsom. En stor anbefaling.

10 March 2024

Reply from Boostra

Tak for de pæne ord, Stine, og den store anbefaling! Det var en fornøjelse at arbejde med jer og realisere jeres drømmehjemmeside. Glæder mig til fremtidige projekter sammen.

Annoncering på højt plan

Jeg har været og er meget glad for samarbejdet med Christian fra Amora media. Da jeg påbegyndte min rejse som selvstændig, så han noget i min virksomhed og rakte ud til mig og har på en opbakkende måde, taget mig i hånden og hjulpet mig med annoncering af min virksomhed - hvilket har resulteret i en masse gode bookninger af møder med kunder. Jeg havde ikke turde håbe på, at jeg pludselig havde en god kundebase på bare et halvt år. Christian er meget respektfuld i hans måde at arbejde på og tager tingene i det tempo man selv sætter, han er hurtig til at svare, målrettet og god at sparre med. Jeg vil til hver en tid anbefale et samarbejde med Christian.

15 January 2024

Reply from Boostra

Tusind tak for dine venlige ord, Louise, og den flotte anbefaling! Det har været og er en ære at være en del af din rejse og se din virksomhed vokse. Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde og vokse din virksomhed yderligere.

Rated 5 out of 5 stars

Amora Media har været en gamechanger…

Amora Media har været en gamechanger for min forretning. Christian møder dig i øjenhøjde, forklarer komplekse digitale strategier, så alle kan være med, og sikrer, at hver eneste krone investeret arbejder for dig. Efter at have prøvet flere bureauer uden succes, var det en åbenbaring at arbejde med Amora Media.

Resultaterne taler for sig selv - flere kunde-henvendelser og en solid online tilstedeværelse. Hans proaktive, opsøgende tilgang og dybdegående kompetencer skiller ham ud.

Hvis du søger et bureau, der virkelig forstår at skalere din virksomhed online, er Amora Media dit bedste valg.

5 January 2024

Reply from Boostra

Tak for din fantastiske feedback, Alex, og for at betegne Amora Media som en gamechanger for din forretning. Ser frem til at fortsætte vores arbejde sammen.

Super behjælpelig og troværdig

Super dygtig til sit arbejde. Meget personlig og behjælpelig og tager sig den tid, som man har brug for! Klar anbefaling herfra

12 December 2023

Reply from Boostra

Tak for de flotte ord og din anbefaling Mikkel!

Rated 5 out of 5 stars

Christian skilte sig tidligt ud fra mængden med exceptionel stil

Jeg bliver dagligt kontaktet af unge mennesker, der tilbyder ydelser som de påstår gør underværker på sociale medier. Men Christian skilte sig tidligt ud fra mængden med sin personlige, afslappede tilgang, og tydeligvis meget fornuftig. Jeg havde i forvejen negative erfaringer med et stort firma, som var fantasiløst og ufleksibelt, derfor var jeg skeptisk for at få hjælp til sociale media, men Christian havde tydeligvis en anden tilgang, som fangede min interesse med det samme.

Ikke alene lyttede han omhyggeligt til, hvem min målgruppe er, og hvad min vision var for min webshop, han gik faktisk langt ud over sit ansvarsområde og kom med forslag til, hvordan min webshop kunne forbedres for at gøre indkøbsoplevelsen bedre for mine kunder og tilpasse den til mine reklamer. Han talte aldrig ned til mig eller forsøgte at forvirre mig med tekniske detaljer.

Da vi var blevet enige om, hvilke reklamer der skulle køre, var hans kommunikation og metoder til at holde mig opdateret utroligt hjælpsomme og informative. Hans input betød, at jeg kunne koncentrere mig om min forretning, velvidende at annonceringen på de sociale medier var i gode hænder og fungerede, som den skulle.

6 October 2023

Reply from Boostra

Stor tak for dine ord, Jerry. Det glæder mig at høre, at min tilgang har gjort en forskel for dig, især efter dine tidligere oplevelser. At forstå din vision og målgruppe var nøglen til vores succes. Jeg sætter pris på tilliden.

Tak igen

Profesionelt arbjede

Super dygtig, meget personlig, altid nem at komme i kontakt med og meget kreativ..

Alt i alt super, klar anbefaling herfra :-)

1 February 2023

Reply from Boostra

Tak for den fine anmeldelse og anbefaling Lasse! Det er altid målet at levere professionelt arbejde, være tilgængelig og bringe kreativitet ind i hvert projekt. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores samarbejde.

Mange tak

Take a closer look