Christian skilte sig tidligt ud fra mængden med exceptionel stil
Jeg bliver dagligt kontaktet af unge mennesker, der tilbyder ydelser som de påstår gør underværker på sociale medier. Men Christian skilte sig tidligt ud fra mængden med sin personlige, afslappede tilgang, og tydeligvis meget fornuftig. Jeg havde i forvejen negative erfaringer med et stort firma, som var fantasiløst og ufleksibelt, derfor var jeg skeptisk for at få hjælp til sociale media, men Christian havde tydeligvis en anden tilgang, som fangede min interesse med det samme.
Ikke alene lyttede han omhyggeligt til, hvem min målgruppe er, og hvad min vision var for min webshop, han gik faktisk langt ud over sit ansvarsområde og kom med forslag til, hvordan min webshop kunne forbedres for at gøre indkøbsoplevelsen bedre for mine kunder og tilpasse den til mine reklamer. Han talte aldrig ned til mig eller forsøgte at forvirre mig med tekniske detaljer.
Da vi var blevet enige om, hvilke reklamer der skulle køre, var hans kommunikation og metoder til at holde mig opdateret utroligt hjælpsomme og informative. Hans input betød, at jeg kunne koncentrere mig om min forretning, velvidende at annonceringen på de sociale medier var i gode hænder og fungerede, som den skulle.
6 October 2023
Unprompted review