Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker Reviews 39

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Varm anbefaling her fra! Vi havde fornøjelsen af Anders til min datters konfirmation. Anders er mega nærværende, sjov, varm og dygtig. Alle gæster var begejstret.

Rated 4 out of 5 stars

Det var så sjov en fornøjelse at opleve Anders i sit "Es"! Havde inviteret søn og svigerdatter til et tirsdags arrangement, og vi fik alle rørt latter musklerne. Showet efterlod os med en undring af,... See more

1. Entertainer
  2. Corporate entertainment service
  3. Magician

Written by the company

Anders Andresen har siden 2012 begejstret publikum over hele landet med sin unikke kombination af trylleri, humor og mindfuck. Hans optrædener skaber en inkluderende og sjov atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Book Anders til dit næste firmaarrangement, eller private fest og få en oplevelse, der virkelig sparker røv!

4.7

1-star

Varm anbefaling her fra

3 May 2026

Tusinde tak, Louise!

Det er jeg meget glad or at høre 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde booket Anders Andersen til min…

Vi havde booket Anders Andersen til min datter’s konfirmationsfest og han leverede virkelig noget særligt. Gæst efter gæst kom hen og sagde det var fantastisk underholdning. det siger alt! Han formåede at engagere alle og stemningen var i top. Hvis du leder efter en entertainer der virkelig gør en forskel, så er det ham her. Stærkt anbefalet! ⭐⭐⭐⭐⭐

2 May 2026

Mange tak, Andreas! 🙏🏻

Det gør mig glad! I var virkelig skønne at optræde for!

Underholdning til konfirmation maj 2026

Anders underholdte vores gæster og ikke mindst vores datter, til hendes konfirmation den 2. maj 2026. Med sin afslappede, lidt beskedne og ydmyg tilgang til sine tricks og ikke mindst gæsternes reaktioner, for så alligevel at gøre gæsterne og konfirmand mundlamme med sine tricks og trylleri. Kæmpe hit hos børn, unge, voksne og gamle og ikke mindst konfirmanden🙌🏼

2 May 2026

Tusinde tak, Josefine 🙏🏻

Jeg hyggede mig også meget med at optræde for jer! Tak for at gøre mig til en del af festen!

Rated 5 out of 5 stars

Et show du gerne vil opleve

Det var en virkelig god oplevelse at have besøg af Anders. Han formåede at overraske os alle og imponerer os med tricks som vi stadig går og grubler over.
Anders blev hurtigt en del af festen og var rigtig god til at falde ind i den gode stemning.
Oplev ham før din nabo

23 April 2026

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, Nanna!

Det betyder virkelig meget at høre, at I fik en oplevelse, der både overraskede og satte gang i snakken bagefter ,det er lige præcis det, jeg går efter.

Jeg er glad for, at jeg hurtigt blev en del af festen og kunne bidrage til den gode stemning.

Tak fordi jeg måtte være en del af jeres dag 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Til at begynde med sad jeg i et lokale…

Til at begynde med sad jeg i et lokale med mine kollegaer, og snakkede renter og vinterdæk, hvilket var lidt nedtur. Men så kom Anders!

Han var sgu skide sød, og havde rigtigt godt hår. Hele arrangementet var super underholdende, og jeg var meget imponeret med hans evne til at sluge og snakke samtidig.

Han var også rigtig god til at inddrage publikum, hvor jeg blandt andet fik god ros af ham, hvilket gjorde jeg følte mig set. Han har meget venlige øjne!

14 November 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tak for de søde og skønne ord, Alexander! 😂 Bedste anmeldelse nogensinde - det gjorde lige min dag endnu bedre! 😘

Rated 5 out of 5 stars

Anders er bare i en liga for sig selv

Anders er bare i en liga for sig selv! Aldrig har jeg oplevet så vel orkestreret underholdning - sjovt, nærværende og mind-blowing. En perfekt balance mellem, trylleri og humor.
Jeg sender den største anbefaling videre, til alle der går og overvejer kombinationen af seriøst trylleri på højeste niveau, og samtidig en humoristisk tilgang, hvor alle kan være med.

20 August 2025

Tusinde tak for de flotte ord, Jonas! Det betyder virkelig meget! 🙏🏻🤩

Rated 5 out of 5 stars

Anders kom og spredte magi til min 50…

Anders kom og spredte magi til min 50 års fødselsdag. Lige fra starten tryllebandt han publikum med sine fantastiske tricks, gode jokes og inddragede publikum fra start til slut. Bedst som man troede, at man havde gennemskuet det, kom der lige et xtra lag på, som efterlod os målløse. Kan kun varmt anbefale Anders til jeres næste fest🤩

23 August 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tusinde tak for de flotte ord, Britt! Det var en kæmpe fest at optræde for dig og dine gæster! 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Det var en rigtig sjov oplevelse med…

Det var en rigtig sjov oplevelse med alle tryllerierne. Det gav lige en ekstra dimension til min fødselsdag ❤️ tusind tak.

16 August 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Selv tak, Betty! Tak for de fine ord!

God underholdning

Den bedste underholdning, Anders formår at indrage hele publikummet, og ikke kun hovedpersonen.
Han er så dygtigt, og vil varmt anbefale andre at booke ham ❤️

5 July 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, Alice! Det sætter jeg stor pris på!

Rated 5 out of 5 stars

Tak for underholdning til min søn´ 10…

Tak for underholdning til min søn´ 10 års fødselsdag

En helt igennem fantastisk performance. Du får de varmeste anbefalinger.

7 June 2025

Tak, Christian! 🙏🏻

Top underholdt!

Vi oplevede Anders Andresen til en aften på Teater Play – og det var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige! En skøn blanding af magi, humor og charme, som både overraskede og fik os til at grine højt flere gange.

Jeg vil varmt anbefale Anders til alle, der ønsker en unik og professionel underholdning til fx firmafesten, julefrokosten eller et privat arrangement. Han formår virkelig at engagere publikum og skabe en særlig stemning i rummet.

20 May 2025

Tusinde tak, Malene! 🙏🏻 Jeg sætter stor pris på dine flotte ord 🤩

2x50 års fødselsdag tryl og komik

Havde booket Anders til en 2x50 års fødselsdag.
Med hans fantastiske sans for komik og evner som tryllekunstner, fik vi og vores gæster uforglemmelig oplevelse.
Han formåede at inddrage selskabet i hans tryl og komik og hurtigt var han sporet ind på passende humor og jokes.
Dialogen med Anders og hans booker, foregik på professionel og uforpligtende, samt imødekommende måde.
Jeg kan varmt anbefale ham til alle.

31 May 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tusinde tak, Lars! I var så gode at optræde for! Tak for de flotte ord, det sætter jeg virkelig stor pris på! 🙏🏻

Rated 4 out of 5 stars

Humor og magi i sjov forening!

Det var så sjov en fornøjelse at opleve Anders i sit "Es"!
Havde inviteret søn og svigerdatter til et tirsdags arrangement, og vi fik alle rørt latter musklerne. Showet efterlod os med en undring af, hvordan gjorde han? Disse tricks og tryllerier gav anledning til megen morskab og vi sender hermed vores varmeste anbefaling.

20 May 2025

Tak, Tina! Det gør mig glad! 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Super godt mix af trylleri og grin

Anders er virkelig underholdende og fabelagtig til at trylle. Jeg syntes Anders evne til at fastholde sit publikum og inddrage dem i showet er virkelig godt. Vi har rigtig godt underholdt af en skøn blanding af komik, magi, stand-up og tricks. Du går ikke galt i byen med en show fra Anders

19 May 2025

Tak, Morten! 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Genialt trylleshow med god energi

Genialt trylleshow med god energi. Der var masser af wauw! og gode grin undervejs, og en del fald på halen humor:). Klar anbefaling til fx konfirmationer eller firmaevents.

21 May 2025

Tusinde tak, Mette! 🥳

Fedt show

Fedt show! Anders formåede at inddrage gæsterne og særligt konfirmanden i showet. Kæmpe anbefaling herfra!

17 May 2025

Tusinde tak, Mette! 😃
Det var en fornøjelse at underholde jer alle!

Wow, mega godt!

Anders underholdte i 30 min. til Kalles konfirmation og diskede om med fantastisk underholdning for hele salen, trylletricksene var sjove og virkelig gode.. Vi fik grint en masse, tak for oplevelsen. Varm anbefaling herfra!

4 May 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

I var det fedeste publikum at optræde for! 😃 Tak for de flotte ord, Lasse! Jeg sætter stor pris på din anbefaling 🙏

VERDENSKLASSE

Fantastisk show som virkelig fangede os alle i salen (ca. 250 personer)
En kavalkade af imponerende tryllerier, og så krydret med en masse humor.
Virkelig en fantastisk oplevelse.
Største anbefalinger herfra!

3 May 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tusind tak, Mats-Peter! Det glæder mig enormt, at showet fangede hele salen. Jeg havde det så sjovt med at optræde for jer. Tak for de flotte ord og anbefalingen!

Kære Anders

Kære Anders
Tusind tak for en helt igennem magisk oplevelse til Noahs konfirmation.
Du var sjov, energisk og fantastisk til at få os alle med både børn og voksne.
Noah vil uden tvivl huske dit show som noget helt særligt.
Du gjorde festen endnu mere festlig, og vi er virkelig glade for, at du var med til at skabe stemningen.
Tak for din indsats og dit nærvær.

10 May 2025

Kære Vibeke
Det er mig der takker! Det var en magisk dag at være en del af, og hvor er det skønt at høre, at alle nød det! Hils endelig Noah og tak for den varme modtagelse.

konfirmation

Anders optrådte til vores datters konfirmation, han var en kæmpe stjerne og var virkelig god til at få folk med, både voksne, børn og de unge mennesker og det hele var bare helt perfekt.

9 May 2025

Reply from Anders Andresen | Tryllekunstner & komiker

Tak, Penille! Fantastisk tilbagemelding at få! Det var en stor fornøjelse at optræde til jeres datters konfirmation. Sikke en dejlig fest! 🥳

Take a closer look