See what reviewers are saying
Anders er en rigtig dygtig analytiker og det er en fornøjelse at abbonere på hans analyser og undervisning, samt rigtig godt, at han altid informerer og følger op når han er ved at købe og/eller har... See more
Dette medlemsskab er den bedste gave. Du kan investere med ro i maven - mens du kan lære at analysere en virksomhed og deres regnskaber - alt i mens dine aktier står og bobler. Du bliver holdt aj... See more
Company details
Written by the company
AE Investment Research hjælper investorer med at træffe bedre beslutninger i markedet, ved at give dem adgang til undervisning, screeningsværktøjer, analyser og løbende virksomhedsspecifikke og markedsspecifikke opdateringer.
Denmark
- andersegsvang.dk
No history of asking for reviews
Seriøst, professionelt og grundigt
Et abonnement hos AE Investment Research med Anders Egsvang ved roret, kan i alle højeste grad anbefales. For mindre end 200,- månedligt får man grundige analyser af masser af selskaber, en gennemtænkt strategi, som kan anvendes til at investere efter i kvalitets aktier. Endvidere får man email alerts ved handler i AE Investments egen portofølje, som giver mulighed for at følge Anders' egen "action" i markdet. Hvad end man er mere erfaren eller helt ny på aktiemarkedet formår Anders i allerhøjeste grad at formidle ro og overblik både når markedet går op og ned. Strategien er gennemtænkt og alle beslutninger tages med afsæt i en helt igennem gennemtænkt strategi. Dette er blot nogle af de mange fordele jeg som kunde nyder godt af hver dag. Her er der ikke lovning på hurtige gevinster eller andre eksotiske tiltag på aktiemarkedet, men derimod solidt arbejde, gennemtænkt strategi og undervisning i selvsamme, alt sammen så man som investor har ro i maven. Jeg kan kun give min bedste anbefalinger. Claus Ciampi
Meget let forståeligt…
Meget let forståeligt undervisningsmateriale som kan bruges til at forstå fundamental analyse i virkeligheden. Jeg kan absolut anbefale kurset som Anders udbyder her, og til billige penge samtidig. Mine bedste anbefalinger herfra..
Value for money!
For knap et år siden deltog jeg på det kursus, som Anders Egsvang tilbyder i aktieinvestering. Det har været meget lærerigt for mig, og man kan efterfølgende tilgå undervisningsmaterialet og nye som gamle analyser. Jeg har også tilmeldte mig det abonnement, som Anders tilbyder. Her får jeg ofte (som regel flere gange om ugen) tilsendt grundige analyser af relevante virksomheder. Jeg er super tilfreds med det produkt, som Anders tilbyder. Der er virkelig god "value for money"! Torsten Lindestrøm
Dette medlemsskab er den bedste gave
Dette medlemsskab er den bedste gave.
Du bliver holdt ajour og kan stille spørgsmål.
Jeg er virkelig glad, da det ikke er nødvendigt at læse om aktier alle (u)mulige andre steder.
AE Investment Research får mine allerbedste anbefalinger.
Super undervisning og analyser af Anders Egsvang
Kan kun anbefale den undervisning i analyse af virksomheder og aktier som Anders Egsvang tilbyder. Det er yderst brugbart og man kan altid tilgå undervisningsmaterialet, undervisningsvideoer og Excel ark. Jeg tilmeldte mig det abonnement som Anders tilbyder på analyser, watchlister over Danske og Amerikanske aktier og jævnlige email med hvad er sker på aktiemarkedet som Anders analyserer og investerer i. Jeg har ikke fortrudt at jeg tegnede abonnement ved Anders. For mig har det været alle pengene værd.
Egon Frederiksen
Anders er den bedste!
Jeg kan slev ikke få armene ned - jeg er dybt imponeret. Jeg har fulgt Anders Egsvang de sidste 5 år, og tænk at man i en alder på 25 år kan være SÅ seriøs og hamrende dygtig!! Jeg har både tegnet abonnement og mentorforløb - det er de bedste penge, som jeg har givet ud længe. Anders har svar på alle mine spørgsmål, og hans evner og overblik gør, at jeg sover roligt om natten, og er tilmed HELT rolig, når kurserne af og til falder, for jeg ved, at Anders har lavet grundige analyser, og meddeler mig det hurtigt, hvis der er noget, som jeg bør reagerer på. Jeg er sikker på, at Anders allerede er en af Danmarks dygtigste aktieanalytikere. Jeg glæder mig til at være med på hans rejse de næste mange år. Sluttelig vil jeg nævne, at jeg har været i forskellige privat banking gennem mange år - og de når på ingen måde Anders til sokkeholderne!!!
Det er det bedste og mest profitable…
Det er det bedste og mest profitable abonnement jeg nogensinde har tegnet. De seneste ca. 8 måneder har jeg købt og solgt aktier efter Anders's anbefalinger og opnået et afkast over 25%. Han udarbejder nogle særdeles professionelle analyser af relevante virksomheder og stiller denne information til vor rådighed. Det giver ro i maven ved køb og salg af aktier. Jeg kan på det varmeste anbefale et abonnement hos AE Investment Research
fantastisk udarbejdede analyser
fantastisk udarbejdede analyser, som skaber fremragende indsigt i de forskellige typer af brancher. alle pengene værd, kan klart anbefale det. Value for money
Det er svært at bidrage med noget nyt…
Det er svært at bidrage med noget nyt efter alle de andre lovprisende anmeldelser, som jeg kan tilslutte mig 100%.
Til alle der vil have et kvalificeret indblik i investering i kvalitetsaktier, er dette en af de absolut bedste ressourcer.
Vil du have den dejlig rolig fornemmelse med masser af is i maven når du investerer i aktier er AE-investment et rigtig godt sted at holde til.
Jeg er nystartet indenfor aktiehandel…
Jeg er nystartet indenfor aktiehandel og har lige købt adgang til Analyse og Undervisning ved Anders Egsvang. Det har har været en super start og velkomst, jeg har fået. Mit mål er at få en større viden omkring strategier og investeringer i aktier.
Materialet i Analyse og Undervisning er let forståligt og brugbar. I forhold til at få inspiration til udarbejdelse sig egen aktiestrategi.
Anders giver løbende tilbagemeldinger på aktiemarket via mail, hvilket er til stor nytte, når jeg skal udarbejde og vedligeholde min aktiestrategi.
Jeg kan kun siger, at jeg har været super tilfreds. Jeg har fået en større vinden om aktiemarket og analyser af virksomhederne.
Relevant indgang til…
Relevant indgang til investeringsverden. Har købt adgang til undervisning og analyser og finder det udarbejdede materiale relevant og informativt. Har siddet i aktieverden på første række i over 25 år og kan altid bruge ny inspiration. Kan anbefales hvis man vil lidt dybere ned i enkeltaktier.
Meget tilfreds, god hjemmeside med fremragende indhold
Jeg har gennem et par måneder haft et abbonement hos Anders, og kan kun ærgre mig over at jeg ikke tidligere besluttede mig for at prøve det.
De Aktier jeg har købt med baggrund fra Anders's Analyse og meget informative mails har allerede nu udviklet sig lang bedre end jeg havde turde håbe på.
Jeg kan derfor kun anbefale at få et abbonemet hos Andres og læse nogle af hans mange analyser, eller minimum se en af hans videoer på youtube, for at forstå hvad det er Anders tilbyder.
Seriøs og utrolig dygtig
Seriøs og utrolig dygtig til analysearbejde i et let forståeligt og sagligt sprog. Jeg har fulgt mange af Anders` investeringscases og har allerede et solidt afkast, selvom jeg først fornylig købt adgang til analyser og portefølje. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Skal du investere i aktier?
Skal du investere i aktier? den bedste investering du kan gøre til at begynde med er, at melde dig ind hos AE Investment!
Der vil du blive ført i gennem et lille, men vel tilrettelagt kursus, som vil give dig de værktøj du har brug for, for at forstår aktier verden!
Anders Egsvang er rigtig god til at forklare kort og godt alt det du skal vide inden du kaste dig i køb af aktier! efter det kursus er du i stand til at investere i aktier med ro i sjællen!
Charles
Grundigt arbejde man stadig kan forstå
Super god og forståelig undervisning. Analyserne er grundige men stadig overkommelige. Jeg er virkelig glad for servicen - Keep up the Good work Anders 👍
Masser af viden og aktuelle overvejelser
Jeg er lige begyndt at følge Anders og jeg er vildt imponeret. Han er i den grad generøs med sin viden og overvejelser. Man får virkelig meget for pengene.
Vh Kirstine
Seriøs analytiker med hånden på kogepladen
Mit abonnement på Egsvang Analyser lever fuldt op til mine forventninger.
Jeg tilmeldte mig abonnementet i 2020, hvor der både er undervisning og analyser inkluderet.
Jeg gik straks igang med undervisningsmodulerne, hvor Anders giver et detaljeret indblik i, hvordan han udvælger aktier til analyser og hvilke kriterier, en aktie skal opfylde, for at blive betegnet som en kvalitetsaktie.
Her erfarede jeg, at Anders virkelig havde læst på lektien. Investeringsstrategien er baseret på studier af en lang række kendte store aktieanalytikere, der historisk har leveret fremragende afkast og outperformet markedet.
Investeringsstrategien bliver fortalt i undervisningsvideoer, hvor et kompliceret stof gøres let forståelig og tilgængelig for modtageren.
Med udgangspunkt i en velovervejet investeringsstrategi udarbejder Anders grundige og dybdegående analyser af dels enkeltselskaber og brancher.
I starten studerede jeg analyserne og fulgte herefter konkret kurs udviklingen på selskaberne. Jeg erfarede så også, at jeg modtog meddelelser fra Egsvang Analyser på regnskabsmeddelelsen på de forskellige selskaber, med vurdering af hvilken betydning dette kan have for den fremtidige kursudvikling på selskabets aktie.
Jeg er efterfølgende, begyndt at følge nogle af anbefalingerne fra Egsvang Analyser altid suppleret med mine egne observationer. Det har medført, at jeg med ro i maven, har købt aktier, jeg ikke selv havde tænkt på at købe, aktier, der har givet pæne afkast.
Samtidig sætter jeg pris på, at Anders offentliggør sin private portefølje, og oplyser hvad han køber og sælger.
Her kan du følge kursudviklingen i de aktier han har i sin private portefølje. Han har altså selv hånden på kogepladen, når han køber aktier baseret på egne analyser.
Jeg har stor fornøjelse af mit abonnement på Anders Egsvang Investment Research, og nyder at læse de tilsendte analyser og opdateringer. Jeg læser også en del andre analyser - danske og udenlandske - og her vil jeg rate Anders Egsvangs analyser som nogle af de bedste og nemmest tilgængelige.
Der skal stor dygtighed og indsigt til at kommunikere svært tilgængelig stof på en let forståelig måde. Det formår Anders, der med stor passion og dedikation, arbejder med analyser og forståelse af aktieuniverset.
Fatastisk undervisning i investering
Når man først har gennemtrævlet Anders investerings excelark og hørt hans undervisningsvideoer, så føler man sig godt klædt på til at kunne “investere med ro i maven” Man bliver fortrolig med den fundamentale analyse og begreberne i regnskaber.
Det gode ved metoden, er at man både bliver undervist på en måde, der er til at forstå, OG man får “lektier” for med tilhørende excelark som giver en god metode til analyser.
Viser det sig, at man ikke vil investere, så er kurset under alle omstændigheder en god måde at få viden om hvordan “ investeringsfolket” tænker - der er dog en vigtig del af vores samfund.
Stor ros til Anders for det meget kvalificerede undervisningsforløb, og så til en meget rimelig pris.
Et forløb der har langt højere værdi
Et forløb der har langt højere værdi . Du får hele investerings strategien serveret i videoer fortalt på et niveau som alle forstår !
Har man spørgsmål svare han privat inden for 30 min og løbende kommer han med mails når der sker noget ekstraordinært på aktiemarkedet udover det fortæller hvordan han selv hvordan han handler ud fra de forskellige cases 💪
Jeg skulle have gjort det noget før...
Jeg er ny i investering, og har indtil videre investeret i det man taler om i nyhederne eller anbefalet af andre via medierne. Jeg besluttede mig for at sætte mig ind i, hvad en god investering går ud på, og hvordan man selv kan spotte en god kvalitets aktie.
Jeg startede hos Anders i januar 2021 i et mentor forløb. Det har kun været en positiv oplevelse indtil videre. Anders er meget lyttende, og har et rigtigt godt undervisningsmateriale, hvor han gennemgår fundamental analyse i et roligt tempo.
Ved siden af undervisningsmaterialet får man også adgang til diverse analyser, som Anders selv laver. Efter et måned føler jeg mig allerede mere tryg i mine investeringer. Jeg ville have ønsket, at jeg havde gjort det for noget før.
En klar anbefaling herfra :o)