Andersen og Søn ApS Reviews 6

2. Fence contractor
  3. Gardener
  4. Electroplating Service

Written by the company

Jan havde allerede mere end fire årtiers erfaring med alt fra smedearbejde til havepleje, og Patrick havde styr på planlægning, kundekontakt og det grønne arbejde side om side med sin far. Det, der startede som et samarbejde på enkelte opgaver, voksede hurtigt til et firma – og i dag står Andersen & Søn for haveservice, anlæg og multiservice med fokus på kvalitet, ordentlighed og personlig kontakt. Vi mener ikke, at kvalitet behøver at koste en formue. Derfor har vi skabt et firma, der er bygget på at levere bedre resultater til en fair pris. Vi er dit lokale havefirma, der aldrig går på kompromis med vores arbejde.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Da min genbo fik lave fliser i sin…

Da min genbo fik lave fliser i sin have spurte jeg om et tilbud på min og det fik jeg ret hurtigt sårn små 20 min efter jeg spurte så 2 dag sener stod de og var i gang
Og de var ret hurtig og en flot stykke arbejde som både min kone ig jeg er fuldstændig tilfreds

18 March 2026
Andersen og Søn ApS logo

Reply from Andersen og Søn ApS

Kære René
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er så glade for at hjæl0pe dig med dine fliser ude foran, og så håber jeg at du har god plads når familien kommer på besøg hos jer.
Mvh
Andersen og Søn

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i dag haft besøg af Andersen og…

Vi har i dag haft besøg af Andersen og søn og det var en perfekt oplevelse intet overladt til tilfældighederne, og der er ryddet op i have og på hele området de har arbejdet på , på trods af svære adgangs betingelser!! Hilsen Jens og Lone

12 March 2026
Andersen og Søn ApS logo

Reply from Andersen og Søn ApS

Tusind tak for den store ros og et godt samarbejde. Jeg håber at dig og Jens får nydt jeres nye terrasse her til sommer.
De bedste hilsner fra hele vores hold.

Rated 5 out of 5 stars

Stjernerne taler for sig selv.

Stjernerne taler for sig selv.
Kan deres håndværk, kommer der udfordringer, bliver disse også klaret på bedste mulige vis.
Der bliver ryddet pænt op,efter endt arbejde.
Kan kun anbefales.

13 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professionelt firma med fokus på ordentlighed

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefales!
Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Andersen & Søn ApS, og det er tydeligt, at de både går op i kvalitet og ordentlighed. Man mærker virkelig erfaringen bag arbejdet, og samtidig er servicen personlig og imødekommende.
De holder, hvad de lover, kommer som aftalt, og resultatet bliver altid flot udført. Det er sjældent at finde et firma, hvor både håndværk og kundekontakt spiller så godt sammen.
Hvis du vil have et pålideligt og professionelt firma til havearbejde, anlæg eller andet multiser­vice, så er Andersen & Søn et rigtig godt valg.

12 November 2025

Take a closer look