Anna Haag Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag är otroligt nöjd att jag valde träna tillsammans med Haag. Det har varit över förväntan med en mycket givande och trevlig community. Om man har frågor ang träningen eller ev lopp framöver svarar A... See more

Rated 5 out of 5 stars

jag tycker upplägget är så himla enkelt och bra. Har man ont om tid kan man köra korta pass och vill man ha lite mer kan man lägga ihop dem. Det som jag är dålig på det är att vara aktiv i kanalen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter många års kämpande med att hitta glädjen till träning hittade jag äntligen en träningsform som funkade för mig. På min nivå, ingen extrem träning utan jag kan lägga upp träningen precis som jag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det är ett enkelt koncept att följa och upplägget är inspirerande så man känner att det är med glädje man gör träningen och Annas pepp är fantastiskt. Man får bra enkla råd för träningen i vardagen:)... See more

Company details

1. Fitness Class

Written by the company

Ett träningskoncept & träningscommunity via min APP där DU får tillgång till roliga & lagom utmanande träning, gruppträning online, en fantastisk gemenskap med de andra deltagarna, uppföljning av mig & du skapar förutsättningar för att känna dig STARKARE, få mer energi, må bättre – helt enkelt en bättre version av dig själv! 💜

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

34 reviews in the last 12 months

Write a review

Träning för alla

Träningsprogrammet har fått mig att komma igång och träna efter flera år av icketräning. Positivt är att man behöver inte åka iväg och man behöver inte ha några redskap. Enbart en halvtimme tre gånger i veckan som behövs.

17 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Äntligen har jag hittat ett…

Äntligen har jag hittat ett träningsupplägg som funkar🥳 Nu ser jag fram emot passen som kommer varje vecka och tycker de är toppen! Perfekt att det alltid finns alternativ till övningarna och att Anna finns ett meddelande bort vid funderingar! Starkare rekommenderas skarpt🌟

Rated 4 out of 5 stars

Super appen starkare

Tycker absolut att det är en super app med en oerhört inspirerande och härlig coach!
Anmälde mig till detta på min födelsedag 🎈 och gillar kombinationen av träningen i kombo med min löpning!
Skulle ge mig att testa i 3 månader. Behövde lite inspiration som jag sedan vill ta med mig.

Rated 5 out of 5 stars

Toppen bra pass att välja på med…

Toppen bra pass att välja på med varierande övningar. Anna är en superbra och peppande coach, som hela tiden påminner om att göra övningarna på den nivå som känns bra men peppar oxå att testa på ett annat sätt. Så bra att kunna välja själv när man vill köra ett pass.

Träningsglädje!

En mycket enkel och motiverande app som tar bort alla ursäkter till att inte träna och röra sig. Passen går att anpassa om man inte klarar alla övningar och när passen är 30 min så blir de av. Anna är engagerad i appen och min träningsglädje är numera tillbaka då jag känner att jag verkligen blivit STARKARE!

Rated 4 out of 5 stars

Bra pass överlag

Bra pass överlag. Anna är en härlig tjej som levererar. Hade dock önskar mer styrka vad gäller armar, axlar och rygg.
Med vänlig hälsning, Malin

Mycket bra

Mycket bra upplägg och jag känner att jag snabbt har blivit starkare genom variationen och upplägget som Anna har genom sina pass. Anna stöttar genomgående vid behov och att investera 30 min 3 ggr i veckan i sig själv och sin hälsa känns bara så självklart och så enkelt genom "Starkare".

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look