See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Selvom man har en aftale i en bestemt center man bliver sendt til i en anden center 10km væk uden tydelige aftale og på en meget uhøflig måde. Total uprofessionel

Rated 5 out of 5 stars

I mine 23 år som bilist har jeg aldrig oplevet tilsvarende venlighed, imødekommenhed og professionalisme som hos applus i Dronninglund.... Fagligt skarp, super til vejledning af sine kunder og helt i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sku har synet mit køretøj. I advedøre men manden valgte at snakke i tlf kigge på mig derefter for st dæt sig i graven og snakke vidre som om ingen var der og blev derefter sur over jeg konfronteret h... See more

2.2

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.2

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Var til syn med min bil idag

Var til syn med min bil idag. "Min oplevelse på bilsynet var ekstremt utilfredsstillende. På trods af at der ikke var andre kunder, måtte jeg vente urimeligt længe, at han sku tjekke min bil Det tog ham 30-45 minutter. Man ku se at han lede efter fejl at dumpe min bil. Og han fandt en til sidst som var klappen til stikket til krogen. og jeg er skuffet over denne oplevelse. Aplus bilsyn i Helsingør skal jeg ikke over hos igen.

28 December 2023

Spilder folks tid…

Min tid blev aflyst og fik automatisk en ny med sms beskeden om at ringe hvis den ikke passede . Den tid passede ikke og jeg fik fornøjelsen af at vente 20 minutter i telefon kø for at få lov at afbestille tiden. Spild af folks tid. Man kunne nemt have påført en mail eller et tlf. nummer man kunne afbestille på.
Her kommer jeg ikke igen.

29 August 2023

Super service hos Aplus Bilsyn i Greve

Var forbi Aplus Bilsyn i Greve for at købe et grønt miljø mærke. Her fik jeg helt sublim service af en ung mand, som gav gode råd i forhold til at anskaffe sig en tysk P-skive og hvor den kunne købes, ligesom reglerne for opbevaring af haveriveste m.v. Det var bare helt i top.

11 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte et grønt miljømærke det…

Bestilte et grønt miljømærke det kostede 179kr hos aaplus bilsyn Høje Taastrup Boulevard 23 de har trukket pengene fra kontoen,men har aldrig modtaget miljømærket ringer man til 70131212 bliver man bedt om at henvende sig ved en aaplus synshal hvad skal de kunne gøre ved det?CVR nr28312725 så må nok se pengene som mistet så ringe en service skal man finde sig i.

8 June 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ingen venlighed og service…

Så dårlig service.
Jeg havde en ung mand til at køre min bil til syn.
Det er en fin bmw fra 2016
Tågelys foran virkede ikke, så kunne bilen ikke synes, dvs hvis de nu havde været søde at informere om at man godt må blænde lygterne af, evt med tape, så var det ok, og bilen kan synes efter loven ….men nej
Det her handler om at den unge mand bare skulle kanøfles, måske fordi det var en ung mand i en dejlig bil, og ikke andet, jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg kommer der Aldrig igen, og til alle andre, hold jeg langt væk.
Er der noget sikkerhedsmæssigt i at tågelygter foran ikke virker …. Nej vel, når nu bilen havde fået skiftet bremser for mere end 12000, så kunne man måske lige sige til knejten.
Få lige blændet dem af herude på p.pladsen, og så er bilen synet, og du kan køre hjem og få det lavet…. Men nej.. kanøfle drengen, og et omsyn… det er bare ikke iorden for så lille en detalje…men der er penge i det, og de skulle lige vise hvem der havde magten .. det er bare så dårligt stil, istedet for at være søde og servicemindede, det var iøvrigt den fra Randers

25 May 2023

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse
Jeg var til syn med min motorcykel ved Aplus i Rødding. Synsmanden anede ikke hvad han skulle kigge efter, og viste heller ikke noget om hvad der skulle være e-godkendt eller ej.
Jeg måtte stoppe synet efter 5 minutter. Jeg oplevede samtidig dårlig kundeservice.

27 April 2023

Serviceniveauet elendige Applus Rygsgade

÷ 10 stjerner
Serviceniveauet elendige, behandling af bilen elendigt.
Var forbi Applus Rygsgade, fik ødelagt det ene sidespejl fordi man har klappet det sammen, men der er motor i sømmen kunne havde trykket på en knap?.
Men det første og sidste gang jeg kommer der.

2 May 2023

Nakskov synshal

Nakskov synshal
Arrogant,højrøvet,småkonger
Der ikke vil hører hvad kunden siger Og de havde ikke ret

13 January 2023
Rated 4 out of 5 stars

Svenstrup synshal

Svenstrup synshal.
Der er god vejledning og altid en god snak om hvordan fejl kan ud bedres . hvis der er fejl på køretøjet.
der skal jo ikke være fejl- så er køretøjet ikke i drift sikker orden ude på vejen.
Det er top service . fået synet en del biler . Det vil jeg fortsætte med . - Bilen skal være sikker før kunden kan føle sig sikker.

29 November 2022

Elendig service

Elendig service - kommer kl 12.15 for at købe et miljømærke i Risskov afdelingen. Får besked om at der er lukket mellem 12.00 og 12.30 pga frokostpause! Det mener jeg ikke at kunne se nogen steder.

24 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været forbi Applus på Røde…

Jeg har været forbi Applus på Røde Banke i Fredericia for afhenter nr plade alder here som arbejder der siger til mig at han er 2 min bagud og kan desværre ikke hjælpe mig hvor jeg blev nødt til at køre til Decra og får udleveret nr plade så
1 stjerne til Applus og 5 stjerner til Decra
Service hos Applus ren 0

26 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super service og god vejledning

En stor tak til Jeres medarbejder der synede min bil 11 april 2022 kl 12:30 i Jeres Gladsaxe aft.
Det var en meget venlig og dygtig mekaniker der gav sig tid til at forklarer mig at det nok var et slidt forhjulsleje der skal skiftes for at min ABS lampe vil slukke.
En stor tak til Aplusbilsyn :-)

11 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lige været til syn med min bil…

Jeg har lige været til syn med min bil hos A Plus i Nørresundby hvor jeg altid er kommet, synsmanden Lars Madsen som jeg ikke har set der før, ham skal de nok blive glad for, men det er fra DD slut, min bil en ret ny Octavia med fuld service har perfekte udslag på bremse felt som 100% ens udslag både for og bag, men på den ene bremseskive i bagende ses der lidt rust efter som den står en del stille og det kommer der hurtigt i denne vintertid, så de bød på et opsyn som koster små 400,- for at bruge 1 minut på at kigge på jeg har fået skiftet skiverne...

12 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan konstatere at jeg skal vælge et…

Jeg kan konstatere at jeg skal vælge et andet sted at få synet min bil næste gang. Den blev sendt til omsyn på baggrund af en defekt pærer i positionslys, nummerpladelys og så skulle forlyset justeres. Jeg ville jo mene at den kunne være blevet betinget godkendt, men det var ikke aplus holdning. De ville tydeligvis have deres gebyr for et omsyn. Jeg bruger dem ikke igen

15 December 2021

Is this your company?