U mnie zaczłęo się d reklamy w neice…
U mnie zaczłęo się d reklamy w neice która obiecyała łatyw start i pewe zyski bez więkzsej wiedzy. Kiknąłem bo wszystko ywglądało normalnie. Po dinu zadzwnił doradca rozmowa spokojna bz żadnego ciśnienia. Miał wschodni akcent lae wtedy w ogóle nie zwróciłem a to uwagi. Na początku wpłaciłem małą kowtę żeby zoaczyć kja to działa. Panel chodził normalnie sald sę zmieinało i pzerz jakiś czas ybło okej. Problem zczął się dopero wedy kedy chciałem ywpałci środi. Najpiew pojawił się temat pdoatku óźnije weryfikaca AL a potem zaczły i opóźnienia i sprzeczne odpowiedzi Zgłosiłem sprawę ale p kilku tygodniahc przyszło umorznie przz bark dowodów i problemy ze współpracą z instytucjami zagranicznymi. Myślałem już ż to koniec i zostałem z tym sam. Dopiero później trafiłem na kancelairę kótra zn takie sprawy od lta i było wda że mają w tym dżue doświadczenie. U mnie też w końcu tema ruszył i finalnei środki wrócił.y Piszę to bo Ex iLmtied z reklamy wylgdąa wiarygodnie a u nie parwdziwe problemy zaczłęy się dopiero pry płacie. Kontakt który mi pomógł 8/81 — 5/0/1 — 5/5/1.