Autocoach Reviews 2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Laat je niet afschrikken door de kosten van de keuring

Ik sta op punt een auto te kopen van een particulier. Na de Autocoach aankoopkeuring kwamen er toch nog wat (onverwachte) punten naar voren.
Ik heb met de verkoper afgesproken dat hij die laat repareren, voordat ik de auto koop. En zo is het gegaan. Ik heb nu een auto voor me
waar zeer waarschijnlijk geen (verborgen) gebreken meer in zitten, dat geeft mijn rust en ik heb de aankoopkeuring-kosten binnen een week alweer terug verdiend.
Ik stuurde het kenteken op vrijdag via hun website naar Autocoach en werd de volgende dag (zaterdagmiddag!) al gebeld door het kantoor. Ze haalden mijn kenteken door hun database
en vertelde mij toen al (Ik was dus op dat moment nog geen klant) over een kleine schadereparatie (de auto is 6 jaar geleden geïmporteerd uit Duitsland). Zelfs de huidige eigenaar wist dat niet, bleek achteraf.
Door het telefonisch intakegesprek met deze autonerds had ik vertrouwen in het geheel. Zij vertelden mij dat ze een Keurmeester gingen zoeken die deze speciale Volvo zou gaan keuren.
Op maandag kreeg ik de offerte/factuur, ik wist dat ik een toeslag moest betalen voor het huren van een ‘autobrug’ en een toeslag vanwege de complexe motor in de auto.
Ik heb betaald en dezelfde dag namen ze contact op met mij en de koper om een afspraak te maken voor de keuring op donderdag. De verkoper wilde met de keurmeester mee. Ze hadden een leuke middag.
Dezelfde dag kreeg ik een rapport met veel foto’s maar helaas een beetje weinig tekst. Op 90 punten was de auto goed, op 9 waren er aandachtspunten (een vervanging op korte termijn, maar geen gebrek) en 1 gebrek, dat eenvoudig te verhelpen was. Ik heb gelijk kantoor gebeld om uitleg op bepaalde punten, ze namen daar de tijd voor maar vertelden mij ook dat de keurmeester mij op dezelfde dag nog zou bellen.

Keurmeester Ruud zit 40 jaar in de auto’s en kan elke auto keuren (voor mij een wonder) we hebben uitgebreid gesproken over de nodige vervangingen en over een paar foutmeldingen die hij bij het digitaal uitlezen van de auto had gerapporteerd.
Hij vertelde mij dat het een prima auto is en dat hij mij gelijk gaf om de auto eerst in orde te laten maken door de verkoper voor de auto te kopen. Dat gaat dus deze week gebeuren en ik laat ook nog een APK uitvoeren bij een garage. De keuring van Autocoach is helaas geen APK, maar wel veel uitgebreider.
Laat je niet afschrikken door de kosten van de keuring. Wanneer je een maand na aankoop je auto naar de garage moet brengen, ben je veel meer kwijt, bovendien had je de ‘gebreken/aandachtspunten graag willen weten voordat je de auto kocht, toch?

Ernst

10 March 2026
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Aankoop BMW

Zowel in het traject van aankoop van mijn BMW als enkele reparaties onder de garantie was autocoach heel proactief en netjes in de afhandeling!

10 July 2025
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look