Let op!
Een Mercedes s63 coupe AMG gekocht bij Autovilla, met het kenteken TF-695-R. Deze Mercedes s63 is verkocht onder de voorwaarde dat het een schadevrije auto is.
Na aankoop bleek dit niet zo te zijn, en ben ik een rechtzaak begonnen tegen autovilla omdat zij geen enkele medewerking hebben verleend. Nadat ik de rechtzaak had gewonnen, hebben ze de Mercedes opgehaald en dezelfde dag direct terug in de online verkoop gezet onder het mom 'mercedes in zeer goede staat'. (Deze titel hebben zij sinds kort aangepast) maar zonder prijs aanpassing.
Daarnaast heeft Autovilla tijdens de aankoop belooft om enkele onderhoudsbeurten uit te voeren op de Mercedes. Ook hier zijn zij de afspraken niet nagekomen, waardoor zij kostens proberen te besparen. De onderhoudsbeurt is pas uitgevoerd nadat de Mercedes S63 voor de tweede maal terug is gegaan naar AutoVilla. Als ik hier zelf niet achteraan was gegaan, was deze onderhoudsbeurt mij ontnomen! Hiervan is opvraagbaar bewijs te vinden in onze dagvaarding en WhatsApp berichten.
Verkoop non conform auto. Hierbij een aantal bewijzen.
De klachten over de schade auto, Mercedes S63 coupe, waren binnen enkele uren na aankoop al aanwezig. Onder de gemaakte 18.000 kilometer heeft Autovilla, gedurende 3.5 maand dat de auto bij hen stond, over de 612 kilometer gereden. Hierbij hebben opvallende gebeurtenissen plaatsgevonden, zoals op een tijdstip van 23:45 enkele uren met 4 open ramen op een Praxis parkeerplaats te Hilversum, en heeft de Mercedes op 4 verschillende thuisadressen gestaan gedurende de nacht. Ook deze adressen zijn opvraagbaar, maar laten wij voor Autovilla haar privacy achterwegen. Dit alles is gebeurd op het moment dat Autovilla mijn Mercedes S63 in onderhoud hadden. Ook hiervan is opvraagbaar bewijs te vinden in de dagvaarding en in de Mercedes locatie app.
Daarnaast zijn de Mercedes onderhouds certificaten niet rechtsgeldig op het gebied van schade. In bezit heb ik enkele schade rapporten van verschillende schade experts die allen rapporteren dat deze Mercedes S63, die Autovilla momenteel verkoopt als schadevrije auto, schade heeft.
Wij kunnen geen foto's of documenten toevoegen aan deze review.
Dit was kort mijn ervaring met AutoVilla.
Succes
24 April 2025