See what reviewers are saying
Da min mand døde, havde jeg mange ønsker om selv at deltage mest muligt. Charlotte guidede mig igennem de områder, hvor det ville være utrolig besværligt, at jeg selv skulle gøre det. De områder, hvo... See more
Samarbejdet med AVIA Begravelse ved Charlotte Havgaard har i enhver henseende været en god oplevelse for os efterladte. Charlotte har på en for os tryg måde ledt os gennem de forskellige spørgsmål, s... See more
En helt igennem rigtig god oplevelse.
En helt igennem rigtig god oplevelse, at benytte Avia v/Charlotte Havgaard. Fra første møde blev vi guidet gennem hele forløbet til stor tilfredshed. Charlotte sørgede for alt og stod også for ceremonien. Flere af deltagerene ved bisættelsen udtrykte sig positivt med hensyn til Charlotte.
Vi kan på det varmeste anbefale Charlotte.
Bedste oplevelse i en svær tid.
Ved min fars død blev jeg anbefalet at kontakte Charlotte fra Avia Begravelse, hvilket var absolut den bedste anbefaling. Charlotte møder os empatisk, livfuld og imødekommende. Hun kommer hjem til den første samtale, hvilket føles rigtig trygt og godt. Charlotte guidede os igennem på en fin måde og sikrede sig, at vores (fars) ønsker blev talt igennem og at de rigtige valg blev truffet. Derefter afskiller Charlotte sig fra andre bedemænd, ved løbende at sende opdateringer om hvad der sker i forhold til kirke, præst mm. Og en smuk besked om, at nu var vores far lagt i kisten iført sit fine tøj osv. For mig gør det en kæmpe forskel, og føles SÅ trygt.
Ved bisættelsen var Charlotte sød, omsorgsfuld, nærværende og på. Vi følte os fuldstændig trygge i hendes hænder. Som prikken over et smukt i… sendte Chalotte billeder af blomsterne, da hun havde lagt dem smukt på kirkegården.
Hos Charlotte får du en omsorgsfuld, professionel men alligevel meget personlig og empatisk behandling. Og samtidig er Chalotte meget sød, sjov og livfuld i en trist tid. Og det havde vi/jeg rigtig meget brug for.
Jeg sender mine allerbedste anbefalinger, hvis du har brug for en bedemand, så vælg Charlotte fra Avia, hun kører over hele Sjælland og hun er “one of a kind”
Burde have 10 stjerner!
Burde have 10 stjerner!
Charlotte er bare så dygtig, sød og empatisk. Vi har været mere end tilfredse og giver de største anbefalinger
Smukt arbejde og meget diskret
Smukt arbejde og meget diskret. Kan varmt anbefales.
Takket være dig midt i vores sorg
Takket være dig midt i vores sorg, er vi blevet mødt med ægte empati, lige fra første opkald. Vi er blevet hjulpet helt fantastisk, med en ro i hele forløbet. Kan varmt anbefale Charlotte Havgaard. Tusinde tak, fra familien Beierholm. Alice.
Verdens sødeste bedemand
Charlotte gjorde både min fars og min søsters begravelser til noget smukt, hun var rolig, professionel og medfølende
En mere empatisk kvinde skal man lede længe efter
En bede’mand’ skal man have fat i
En bede’mand’ skal man have fat i, på et altid helt forkert tidspunkt…
Vi kontaktede Charlotte, som straks stillede sig til rådighed med sin ekspertise og rådgav os på en meget empatisk, støttende og naturlig måde. Vi følte os trygge og fik lagt de planer der skulle til, så begravelsen kunne forløbe præcis som vores afdøde familiemedlem havde ønsket sig. Alt det praktiske fungerede rigtig fint og prisen var yderst rimelig og uden overraskelser.
Den største anbefaling af AVIA
Den største anbefaling af Avia/Charlotte. Har nu tre gange på et år haft brug for en bedemand, både til kirkelig begravelse og til bisættelse fra kapel. Kommunikation med Charlotte kunne ikke være bedre - har været virkelig glad for også at kunne skrive om mindre spørgsmål på sms og hurtigt få svar. Charlotte var været rigtig god til at komme med forslag til hvordan bisættelse fra kapel kunne planlægges. Og så er hun omsorgsfuld, nærværende og kan tydeligt og klart planlægge alle de ting der skal planlægges ved en bisættelse og alt det der høre med. Jeg beholder hendes nummer i min mobil - men håber nu der går noget tid før jeg skal bruge det igen.
Nærværende, tillidsfuld
Yderst professionelle og medmenneskelighed, samt tydeligt nærværende.
Tusind tak for en smuk hjælp,trods en svær tid❤️
Charlotte er en stjerne!
Charlotte er en stjerne!
Jeg fik hende varmt anbefalet, og vi var i trygge og empatiske hænder fra første kontakt, og indtil alt var afsluttet.
Charlotte tænkte på vores vegne, lavede klare aftaler, som altid blev holdt, og hun var i det hele taget et lille lyspunkt i en meget svær tid.
Tak, Charlotte - du gjorde en kæmpe forskel!
Imødekommende og lyttende hjertelig bedemand
Hermed mine/vores varmeste anbefalinger af Charlotte-Avia Begravelse.
Fra første møde som var super behageligt, trods vi meget pludseligt havde mistet vores dreng, til det sidste farvel fra kirken med kram og omsorg, har Charlotte lyttet og gjort alt hun kunne for at hjælpe os som sammenbragt familie igennem den værste tid. Vi, de nærmeste, fik set ham en ekstra gang efter han var blevet lagt til hvile i kisten, som Charlotte havde sørget for. Det betød meget for os.
Fair priser har hun i øvrigt også.
TAK Charlotte.
Jeg kan varmt anbefale Avia begravelse
Jeg kan varmt anbefale Avia begravelse. Jeg har talt med Avia og Charlotte Havgaard vedrørende begravelse og tiden inden. Vi var dog heldige og fik ikke brug for yderligere hjælp i denne omgang. Hendes ordentlige og vedkommende råd og vejledning har været en stor hjælp. Hun har værdierne på det rette sted. Tak for det. Vi vender tilbage til Avia, når det bliver aktuelt.
Utroligt godt og professionelt arbejde fra AVIA Begravelse. Charlotte Havgaard gjorde det så godt.
Da min mand døde, havde jeg mange ønsker om selv at deltage mest muligt.
Charlotte guidede mig igennem de områder, hvor det ville være utrolig besværligt, at jeg selv skulle gøre det. De områder, hvor det var et must for mig at blive hørt, opfattede hun, så alt foregik til min store tilfredshed. Charlotte Havgaard havde ekspertisen. Hun opfattede mine behov. Og løste dem til min store tilfredshed. Hun var lyttende, godt kommunikerende og et meget behageligt menneske.
Varm anbefaling
Jeg mistede min mor for kort tid siden. Vi blev anbefalet Avia Begravelse v/Charlotte Havgaard.
Jeg kan varmt anbefale Avia Begravelse. Jeg har ikke selv stået for en begravelse før, det er første gang vi mister et nært familiemedlem.
Her var vi i helt trygge hænder, vi blev guidet igennem hver enkelt detalje, alt gik efter planen som lovet.
Charlotte var meget empatisk og støttende i hele processen. Jeg ville ikke have været foruden hendes hjælp.
Jeg vil til hver en tid benytte mig af hendes hjælp, men håber ikke vi får behov for det.
Stor hjælp
Vi fik god og kompetent hjælp og vejledning til meget rimelig pris.
Charlotte var meget forstående over for vores ønsker og med kort varsel fik hun arrangeret ændringer til højtideligheden.
Lyttende og forstående
Vi valgte Charlotte som vores bedemand da vi stod i en svær situation med et dødsfald i udlandet . Charlotte var fra første samtale utrolig nærværende, åben for muligheder og lyttende omkring vores ønsker i forbindelse med tabet. Under hele forløbet stod hun for kordinering og alt besværet med at få afdøde til Danmark . Vi har hele vejen igennem følt os lyttet til og Charlotte gjorde det til en tryg proces . Hun får vores varmeste anbefalinger . ❤️
Et perfekt valg i en svær tid
Vi blev anbefalet Avia Begravelse i forbindelse med vores fars død. Og det var det helt rigtige valg. Charlotte er sød, empatisk, præcis og diskret … og vores far kom afsted på smukkeste vis. De bedste anbefalinger herfra.
Vi har været yderst tilfreds med den…
Vi har været yderst tilfreds med den service og kommunikation vi fik hos Charlotte ved min fars begravelse. Charlotte var et behageligt menneske at samarbejde med. Mange ting skulle passe sammen og det sørgede Charlotte for.
Tak
Da vi skulle bisætte vores mor sidste år fik vi anbefalet Avia begravelse.
Et valg vi var super glade for.
Havde et godt første møde hvor vi aftalte hvordan alt skulle forgå. Da bisættelsen var i Charlottes ferie fik vi bare hendes ansatte til at forestå kørslen og hvis vi havde spørgsmål kunne vi bare kontakte Charlotte.
Da vi havde et ønske om selve dekorationen af kisten kunne Avia anbefale en blomster dekoratør der kunne opfylde vores ønsker.
Så vi kan kun anbefale Avia til at forestå alt omkring en bisættelse eller begravelse.
Fantastisk
På vegne af min mor skrives dette…
“Kære Charlotte
Tak for den fantastiske måde du hjalp mig på ved min mands bisættelse. Du var så forstående og omsorgsfuld.
Jeg er meget taknemmelig.
Hanne Green”