1. Newspaper Publisher
  2. Cultural tours provider
  3. Internet shop
  4. Travel deals

Written by the company

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

4.3

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

25 October 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.

God dag til dig.

Rated 2 out of 5 stars

Hej Bente

Vi beklager, at du er utilfreds med leveringstiden.

Der kan forekomme en relativt lang leveringstid på nogle produkter, afhængig af, hvad vores leverandører har mulighed for at efterleve.
Leveringstiden er altid angivet inde på vores hjemmeside for hvert produkt, så vi sikrer, at du som kunde ved, hvornår du kan forvente at modtage din vare.

Vi håber, at du er glad for produkterne.

God dag til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Quick response to my email

Susanne replied to my email very quickly.

30 July 2022
Unprompted review

Hi Eleanor

Thank you so much for your review.

We are delighted that you had a 5-star experience when contacting us, and I have of course passed your great praise on to Susanne.

Have a good day.

Rated 4 out of 5 stars

Fin service

Fin service !

9 May 2022

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores service :-)

Rigtig god dag til dig.
Olivia - Avisfordele

God service!!!

2 December 2021
Unprompted review

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os glad, at du havde en god oplevelse med os. Vi er først glade, når vores kunder er glade :-)

Rigtig god dag til dig.
Hilsen Olivia - Avisfordele

Rated 2 out of 5 stars

Hej Bertel,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter altid pris på konstruktiv kritik, og vi arbejder selvfølgelig på at tilbyde abonnenter fra Helsingør-området et større og bredere udvalg. Særligt i forbindelse med kommunalvalget og andre redaktionelle arrangementer har der været fokus på Helsingør, så alle vores læsere har mulighed for at deltage og bidrage i den politiske og lokale debat – og så har vi selvfølgelig vores ophold, rejser og produkter, som henvender sig til vores abonnenter i alle dækningsområder.

Rigtig god dag.
Olivia - Avisfordele

Show reviews in all languages. (724 reviews)

Take a closer look