Flytteforretningen Axdal A/S Reviews 68

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

5-stjernet pakning og flytning! Axdal A/S gav tilbud på nedpakning og flytning i Roskilde i foråret, og alt levede op til aftale og forventning. Nedpakningen blev omhyggeligt og effektivt udført af 3... See more

Rated 5 out of 5 stars

Axdal flyttede forleden for os både som firma og privat. God kommunikation og planlægning. Oplevelsen på selve flyttedagen var helt igennem positiv, de ved hvad de laver, passer på ens ting, gø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse med flytning fra Solrød til Kokkedal d. 1/11. Marco og Oliver dukkede op til tiden og var meget effektive og forsigtige med mine møbler og kasser. Der var en del tasker, lamper og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi giver hermed Axdal flytteforretning vores bedste anbefalinger. Vi har været mellem to boliger og havde derfor brug for opbevaring samt flytning x 2. Intet fra lageret var beskadiget og lugtede he... See more

Company details

1. Home Services

Information provided by various external sources

Flytteforretning som klarer alt inden for flytning, transport og opbevaring.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med Flytteforretningen…

Super oplevelse med Flytteforretningen Axdal A/S der er kun rosende ord med hele forløbet og flytningen med fantastisk personale flinke hjælpsomme hurtige effektive kan varmt anbefales.

29 September 2020

Hej Annelise,
Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Top service og gode flyttefolk

Hurtigt svar på henvendelse, meget prof tilbud og fornuftig pris. Det som giver de 5 stjerner er helt klart, at flyttefolk er opmærksomme, serviceminded, hurtige og med godt humør. En rigtig god oplevelse at overlade flytning af vores indbo til Axdal - jeg kan kun give dem de allerbedste anbefalinger.

24 September 2020

Hej Lotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot.
Tak fordi vi måtte flytte for jer og vi ser frem til fortsat godt samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste flytning jeg nogensinde har…

Den bedste flytning jeg nogensinde har oplevet. Udover de VIRKELIG knoklede havde de også tid til at hygge om vores børn, gøre os opmærksomme på at nogle af vores møbler var gået i stykker inden de flyttede dem samt hjælpe med at skille ting ad og samle dem igen det nye sted. De er super profesionelle og serviceminded. Flyttekasser, papir, bobbleplast og mærkater blev leveret, så vi havde rigelig med tid til at pakke ned. 10 ud af 10 stjerner herfra

25 August 2020

Hej Dorte,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på!
Vi giver de rosende ord videre til gutterne som var med på opgaven.
Tak fordi vi måtte flytte for jer!

Alt var perfekt

Alt spillede, fra tilbudsgivning, overholdelse af aftaler til flinke og dygtige flyttefolk. Kan klart anbefale Axdal.

23 August 2020

Hej Jes,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi giver de rosende ord videre til gutterne !
Vi takker fordi vi måtte flytte for jer og ønsker jer held og lykke i den nye bolig.

Rated 5 out of 5 stars

Super service og respons fra Axdal

Super service og respons fra Axdal. Holder hvad de lover og leverer til tiden. Kan varmt anbefale Axdal.

17 August 2020

Hej Thomas,
Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på !

Perfekt flytteoplevelse !

Vi havde firmaet Axdal A/S til at varetage vores flytning fra en villa til et rækkehus. Alt i alt en perfekt oplevelse, de mødte præcis kl.8:00 som aftalt, var særdelse påpasselig med vores sager og vi vil meget gerne fremhæve Kenneth & Henrik som udførte flyningen, som særdeles behagelig, forstående og hjælpsomme. Vi vil ikke tøve et øjeblik at anbefale dem og ville utvivlsomt vælge dem igen hvis behovet opstod!

22 July 2020

Hej Vaughn
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi giver de rosende ord videre til Kenneth og Henrik.
Tak fordi vi måtte flytte for jer.

Rated 5 out of 5 stars

God service og utrolig effektive og…

God service og utrolig effektive og venlige flyttemænd. Kan varmt anbefales.

21 July 2020

Hej Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi vi måtte flytte for jer.
Ha en god sommer !

Effektiv og god service!

Jeg ringede til Axdal da jeg skulle have båret en vaskemaskine og tørretumbler ind i et hak på badeværelset, som er meget kompliceret, da den skal løftes op over toilettet og skråt ned i hak.

Jeg havde først hyret POWER til at klare opgaven (2 mand). Men da de ikke kunne klare opgaven, ringede jeg til Axdal, som forsikrede mig om at der ikke var en opgave, de ikke kunne klare. Det var jeg jo rimelig spændt på da det åbenlyst ikke var en speciel nem opgave.

Axdal kom ud nogle dage senere og klarede opgaven MEGET hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefales!

P.S. Det bliver også jer, jeg ringer til, når de store skrummelmaskiner en dag skal løftes ud igen ;-)

20 July 2020

Hej katrine,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi ser frem til at høre fra jer igen :0).

Rated 5 out of 5 stars

Har fået afhentet og båret et akvarie…

Har fået afhentet og båret et akvarie op. Super gode og søde flyttefolk. Der var ikke meget plads at gøre godt med, men de klarede det yderst tilfredsstillende. Dem har jeg ikke nogen problemer med at anbefale.
Jeg er bare ærgelig over, at jeg ikke havde nogen kold citronvand til de 2 flyttefolk.

22 June 2020

Hej Michael.
Tusind tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.
Vi takker for opgaven og ønsker dig en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Flytning ud over vores forventninger

Rigtig god oplevelse. Profesionelle, glade og villige folk der evnede at passe på vores ting. Ingen skader, selv om det ikke var den nemmeste flytning. Vi valgte ikke det billigste tilbud, men vi er ikke i tvivl om, at vi valgte den bedste flytteforretning. Tak for god service og behandling.

4 June 2020

Hej Frank,
Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!
Tak fordi vi måtte flytte for jer og vi håber bliver glade for jeres nye bolig.

Rated 5 out of 5 stars

Super service leveret af dygtige, effektive og positive flyttefolk - også selvom det hele skulle op ad trapperne til 3. sal. Meget opmærksomme og påpasselige. Flyttekaser, bobleplast mm blev leveret på forhånd og alt klappede perfekt - fra tilbudsgivning til returnering af flyttekasser.

11 May 2020

Hej Helge,
Tusind tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.
Tak fordi vi måtte flytte for jer.

Flyttefirmaet Axdal a/s

Meget kompetent og professionelt flyttefirma, venlige og imødekommende folk.
Kasser, papir og bobleplast leveres, når behov opstår.
Vi brugte også opmagasinering hos dem.
Mvh Steen L

30 April 2020

Alletiders flytning

Alletiders flytning, som jeg havde for 2 uger siden. 3 søde mænd som ordrede flytningen med bravour. Gjorde mere end de blev bedt om. Vil altid bruge Axdal

11 March 2020

Hej Ulla,
Tusind tak for din positive anmeldelse.
Vi takker for en super fin flytning og håber du er faldet godt på plads i de nye omgivelser.

Nemt, og bekvemt

Fremragende service og det hele værd. Hele flytnings forløbet er gået super godt
Flytning inklusiv opbevaring af indbo i 2 uger samt aflevering af indbo på ny adresse.

7 January 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tak til Axdal for en super effektiv…

Tak til Axdal for en super effektiv flytning. 170 kvm hus blev flyttet og pakket i bilen på blot 4 timer, hvor de seje flyttefolk hele tiden lige gav 10% bedre service end forventet/aftalt.

Vi valgte, at få Axdal til at nedpakke hele vores køkken... og efter udpakning af +25 flyttekasser har vi blot fundet ét enkelt smadret glas :-)

Kan varmt anbefales.

23 December 2019
Rated 5 out of 5 stars

Axdal levede 100 % op til forventninger…

Axdal levede 100 % op til forventninger og mere til da de flyttede for min døve og handicappede datter. De to friske fyre der flyttede for os viste stor respekt og hensyn, samtidig med at de fik alt flyttet hurtigt og uden skader. Møbler blev sat på rette steder og ting blev båret i kælder.
Min store tak og varmeste anbefaling.

27 February 2019

Problemfri flytning

Vi kontaktede Axdal efter at have modtaget en af deres brochure. Vi modtog rigtig god rådgivning og tilbuddet alt hvad vi havde aftalt. Axdal er bestemt anbefalesværdigt :)

23 October 2018

Take a closer look