See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pæn og god badevogn, i forbindelse med badeværelses renovering - 2 mdr. Nem og venlig aflevering og afhentning, som var med god instruktion og service. Problem med afløbspumpe blev løst over tele... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej Jeg lejede en familie toilet/bad vogn af badmobil.dk, da vi skulle lave nyt badeværelset. Super god service både i telefonen ved første kontakt og anden gang ved afhentning af vognen. Nem og pæ... See more

Rated 5 out of 5 stars

i forbindelse med badeværelses renovering, lejede vi en bas/roiletvogn. Super pæn, ren og funktionel bad vogn til meget rimelige pris. Vi fik behov for et akut servicebesøg i lejeperioden og Caspe... See more

1. Trailer rental service

Written by the company

Udlejning af mobile badeværelser, mobile toilet løsninger.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med leje af toiletvogn

Pæn og god badevogn, i forbindelse med badeværelses renovering - 2 mdr.
Nem og venlig aflevering og afhentning, som var med god instruktion og service.
Problem med afløbspumpe blev løst over telefonen - god service og nem guidening igennem processen.
Kan kun anbefales

3 January 2026

Den bedste service!

Sjældent har jeg oplevet så god service!! Kasper er nem at have kontakt med, og han hjælper altid med svar på spørgsmål og dets lige. Kan kun anbefale! :-)

25 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Overdrevet serviceniveau og prisen er stadig i bund!

Jamen jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte! Enmandshæren slår til og får tingene til at ske! Magen til service er ikke set længe. Vi rendte ind i problem på problem, men han fik det til at lykkes og det virker ubeklageligt!

Her er virkelig en mand der går op i sine kunder og gerne vil gå den ekstra kilometer for at få tingene til at glide! Havde der været flere stjerner at give, havde jeg ikke været i tvivl!

19 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

i forbindelse med badeværelses…

Vi fik behov for et akut servicebesøg i lejeperioden og Casper rykkede straks ud og fik løst problemet👍

5 June 2025

Toiletvogn

Vi skulle bruge en toiletvogn til en konfirmationsfest og fik flere forskellige tilbud. Det absolut billigste var badmobil. Det var en super flot vogn der nærmest så ny ud og var meget ren og pæn. Der var super service hele vejen igennem så vi kan kun anbefale at leje der.

29 May 2025

Nyt badeværelse

I december stod vi over for at skulle have nyt badeværelse. Jeg kan varmt anbefale bad mobil. Man får den bedste service, bedste vogn til den bedste pris.
Vi er ikke et øjeblik i tvivl om hvem vi anbefaler til andre.

9 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle bruge en badvogn da vi skulle total renovere vores badeværelse, og efter at have talt med nogle af de store i den branche, kunne jeg godt mærke at de var ikke interesseret i og hjælpe mig...
Men det var Kasper fra Badmobil, venlig, imødekommende, serviceminded og super flexibel i forhold til afhentning/returnering af vognen... Super lækker og funktionel badvogn, så kæmpe TAK herfra😊

13 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Hej
Jeg lejede en familie toilet/bad vogn af badmobil.dk, da vi skulle lave nyt badeværelset. Super god service både i telefonen ved første kontakt og anden gang ved afhentning af vognen. Nem og pædagogisk beskrivelse af installering/ montering og afmontering/ rengøring af vognen. Prisen er også fornuftig. Så alt i alt en rigtig god oplevelse med bad/toilet vogn fra badmobil.dk.
/mvh Thomas

7 November 2023

Perfekt løsning på udfordringen

Vi skulle bruge et ekstra toilet til vores sommerfest, og fik kontakt til Kasper, en yderst serviceminded og hjælpende herre, der kunne svare på nærmest alle udfordringer vi stod med, virkelig kompetent og løsningsorienteret rådgivning. Vognen hentede vi selv uden ide om hvad det var vi hentede og som 2 uden ret megen viden om tilslutning af samme, havde Kasper's rådgivning givet fundament til hvor og hvordan vi smartest fik lavet løsningen.
Gæsterne elskede at der var et ekstra toilet/bad, så det var optimalt.
Nedtagning, tømning og sammenpakning og returnering var lige så nemt som afhentning og opsætning.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger badmobil.nu
Tak for optimal løsning på vores udfordring.
Dbh.
Michael

9 September 2023

Super service og toiletvogn

Fantastisk service. Kasper var proaktiv og gav gode råd mht. valg af vogn til vores børns 18 års fest. Vi valgte en dobbelt toilet vogn med skyl. Virkelig flot og ren. Vi kan stærkt anbefale badmobil.nu
Mvh Gitte&Claus

11 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super comfort og god service

Grundet ombygning skulle jeg klare mig ude badeværelse i 6 uger, men med Badmobil gik det ret smertefrit. Ren og pæn vogn med varme i gulve og masser af comfort.

Jeg fik vognen bragt og sat op og det gik super smertefrit.

8 June 2022

Flot Service !

Flot Service !
Stort tak for en virkelig lækker vogn med bad og toilet.
Stort tak for fantastisk service af Kasper som er fandt den bedste løsning for os.

8 May 2022

Take a closer look