Jeg fandt min drømme brudekjole i bæredygtig beklædning. For en 1/3 af prisen, god samvittighed og så var den endda som ny! Pianna var fuldstændig fantastisk til at få mig til at føle mig hjemme under... See more
Company replied
Havde en fantastisk start på brudekjole jagten. Jeg startede (ikke særlig entusiastisk) nede hos Pianna, og uden den store fornemmelse for hvad jeg ville og kunne lide. Pianna var super dygtig! Hu... See more
Company replied
Jeg var forbi for, at se mig lidt omkring i Sorø. Jeg er selv meget stor fan af genbrugsbutikker. Det her sted er dog et lidt højere niveau i genbrug, hvor man betaler for god service og ordentlig... See more
Company replied
Online genbrugsbutik hvor du nemt kan shoppe secondhand eller sælge dit tøj uden at røre en finger
No recent history of asking for reviews
God overskuelig hjemmeside, så jeg nemt kunne finde frem til det helt rigtige. Der gik ikke længe, før je mg kunne hente pakken ved pakkeudleveringen Det hele var som beskrevet på hjemmesiden - og hyggeligt med en personlig hilsen. Støtter gerne projektet. Det er her, jeg som det første søger efter et nyt stykke tøj 😊👌🏼

Reply from Bæredygtig Beklædning
Elsker butikken både som sælger og køber, og så er ejeren en fryd at arbejde med og besøge i butikken! ✨

Reply from Bæredygtig Beklædning
Dejlig oplevelse at prøve kjoler i bæredygtigt Beklædning. Prinsesse drømmen om kjoleprøvning, blev virkelighed.

Reply from Bæredygtig Beklædning
Pianna er professionel og en fair og realistisk "dealer" - det fungerer supergodt! Brug hende og spar miljøet!

Reply from Bæredygtig Beklædning
Fin hjemmeside og tommel op for at man kan returnere

Reply from Bæredygtig Beklædning
Fint og sobert samarbejde. Dejligt, at der er så rene linjer, og at betingelserne er då gennemskuelige

Reply from Bæredygtig Beklædning
Meget fin nederdel, uden brugsspor fra Karmamia 💜 den blev sendt samme dag, er meget tilfreds 🙌
Mvh Kitt

Reply from Bæredygtig Beklædning
Jeg synes Pianna har et bredt udvalg og tøjet er i god stand👍 Og levering er i genbrugskasser. Det hele er lige i min smag og ånd ♥️
God samvittighed, gode produkter og god service!

Reply from Bæredygtig Beklædning
Flot og indbydende butik. Utrolig sød og venlig betjening. Spændende og virkelig fine varer.

Reply from Bæredygtig Beklædning
Pæne varer til gode priser. Man kan gøre virkelig mange gode fund. -Med god samvittighed, da det er genbrugstøj. Varerne kommer pænt pakket ind og i genbrugskasser. Hele oplevelsen er som at at shoppe nyt tøj..

Reply from Bæredygtig Beklædning
Dejligt sted at finde lækkert tøj med god samvittighed, det er ikke først gang jeg handler der og heller ikke sidste.

Reply from Bæredygtig Beklædning
Fandt en fin kjole til fest og fik både god service og ærlig feedback.

Reply from Bæredygtig Beklædning
Jeg har købt en Dea Kudibal kjole, den er i rigtig god stand og rigtig fin pris! Det er ikke sidste gang jeg handler hos Bæredygtig Beklædning :)

Reply from Bæredygtig Beklædning
Dejlig overskuelig hjemmeside hvor jeg fandt masser af lækre ting. Også nemt at returnere, selvom DAO ikke skal have ros for hastigheden den vej..
Den sidste stjerne beholder jeg, da pengene blev hævet flere dage før pakken blev afsendt.
Bestilte torsdag, pengene blev hævet fredag men pakken kom først afsted til mig onsdag eller torsdag, altså en uge senere.
At der gik så lang tid fra køb til afsendelse er helt fint, da der vist var noget akut hospitalsbesøg for ejerne. Problemet var bare at jeg kun tilfældigvis så dette da jeg gik på instagram for at spørge om pakken var afsendt, når nu pengene var trukket.

Reply from Bæredygtig Beklædning
Dejlig oplevelse at sælge tøj hos bæredygtig beklædning. Det gik hurtigt og nemt :)