Bankzitters Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Kussen besteld, was erg hard. Toen geretourneerd, maar dit moest zelf worden geregeld. Nu na zo'n twee weken wel toezegging gehad van terugbetaling, maar exclusief de kosten die ik zelf betaald heb vo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week donderdag een bestelling gedaan. We zijn inmiddels ruim een week verder en nog niets ontvangen, zelfs helemaal niets meer gehoord. Besteld.op 28-8 Hoop het nog te ontvangen maar hoor... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Betreft order 19393054. Wel betaald niet ontvangen. Post NL zegt te hebben geleverd via de brievenbus. Via de mail kan je in contact proberen te komen met deze firma, maar hun mail support@bankzi... See more

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Slechte communicatie

Op zich een prima webshop als alles in orde is, maar als je wilt retourneren zijn ze onbereikbaar. Ze reageren niet op mail of het contactformulier. Dure trui op deze manier dus.

26 October 2024

Retour sturen onmogelijk

Meerdere keren de klantenservice proberen te bereiken via contactformulier website en via de mail over artikel retour sturen. Geen reactie gekregen.
Retour sturen wordt op deze manier onmogelijk gemaakt. Slechte service!

31 October 2024

Oplichters

Oplichters. Lange, beloofde, levertijd van 2 mnd. Na ruim 2mnd nog steeds niks ontvangen. Reageren nergens op en zijn onbereikbaar. Schandalig. OPLICHTERS!!!!!!

21 October 2024

Goeie levering

meerdere keren besteld en heb elke keer het snel en netjes verpakt ontvangen. Ik snap niet dat de mensen hier zeggen dat de klantenservice niet reageert want als je een vraag hebt reageren ze gewoon, misschien niet binnen een dag maar wel heel snel. Goeie kwaliteit en leuke merchandise

21 October 2024

5 september wat besteld

5 september wat besteld, op de pagina staat voor 22:00 besteld is morgen in huis.
Niks binnen gekregen. Contact leggen via de het contact mail adres, geen respons. Op Social media een bericht gestuurd geen respons. Er is wel betaald maar geen gehoor. Je geld ben je kwijt!
Onbetrouwbare website , geen telefoonnummer ik raad aan om hier niks meer te bestellen !!

16 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

We hebben iets besteld wat niet in orde…

We hebben iets besteld wat niet in orde was nu willen we dat retour sturen staat netjes op de website dat je dit kan aanvragen via support @bankzitters.nl . En vervolgens reageren ze gewoon helemaal nergens op oftewel het lijkt erop dat je dan gewoon je geld kwijt bent maar ze willen wel hebben dat je overal naartoe gaat naar een optredens alles koopt maar de aftersales zijn rondom slecht ik hoop dat ze via deze manier alsnog gewoon in contact met je komen .

10 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

WIJ WILLEN ONS GELD TERUG!!!

WAT EEN SLECHTE ERVARING!!

Hier gaan wij dus nooit meer wat bestellen!

Eerst moeten wij al weken wachten op een antwoord van jullie! Dan na een slechte review kunnen jullie ineens wel (binnen 15 minuten) contact op nemen.
Shirt retour gestuurd. We zouden binnen 14 dagen ons geld terug krijgen. Inmiddels zijn we ruim 3 weken verder en nog steeds geen geld terug gezien!

En weer geen reactie op de mails (5 in totaal!)

MENSEN, KOOP HIER NOOIT IETS!

9 January 2024

Geen bestelling

Op site word aangegeven volgende dag in huis. Nu dik een week verder en nogsteeds niks gehoord. Een mail gestuurd naar de support en een klachtenformulier ingevuld maar geen reactie. Super slecht! En dus geen aanrader.

15 February 2024

Pakket nooit ontvangen!!

Pakket nooit ontvangen!!! Een T-shirt besteld maar volgens Post-NL zou deze bezorgd zijn, maar ik heb het shirt nooit ontvangen. Twee keer een contact formulier ingevuld maar de Bankzitters geven niet thuis! We zijn nu een maand verder dus ik ben bang dat ik naar mijn pakket kan fluiten. Bestel hier dus niet lieve mensen! Zo te zien ben ik niet de enige..

6 August 2023

Slechte service

Slechte service (ruim te laat) en geen antwoord van de klantenservice na invullen van contactformulier.

30 November 2022

Niet bereibare Internet winkel

Via de mail kan je in contact proberen te komen met deze firma, maar hun mail support@bankzitters is inactief. Je mail wordt dus NIET afgeleverd.
Zijn bij vragen ONBEREIKBAAR.
3 dagen later dan Post NL heeft gemeld, is het pakketje toch aangekomen.
Maar hou er rekening mee dat Bankzitters bij problemen niet bereikbaar is. Vooral blijven hopen dat bij orders alles goed gaat.

24 November 2022

The Trustpilot Experience