Båtførerappen Reviews 101

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vurderte å ta båtførerprøven en stund, men orket ikke sitte 7 timer på kurs, hvor jeg sikkert hadde glemt alt dagen etter. Kom over Båtførerappen, og fant andre gode opplevelser. Ekstremt godt laget,... See more

Company details

1. Boating Instructor
  2. Software company
  3. Software Training Institute

Written by the company

Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd med denne appen

Veldig fornøyd med denne appen. Enkel og grei. Lærte alt jeg trengte for å bestå. Anbefales👍

22 May 2025

Reply from Båtførerappen

Gratulerer med båtførerbeviset! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse - vi setter stor pris på det 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Likte veldig godt denne appen fordi…

Likte veldig godt denne appen fordi spørsmålene er enkle å forstå, man lærer fort da det er korte læringsvideoer med spørsmål tilknyttet hvert tema. Appen er veldig oversiktlig og inneholder forskjellige måter å lære på.
Spørsmålene er veldig like som på eksamen.

5 June 2025

Reply from Båtførerappen

Skikkelig stas å høre at appen hjelper folk. Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen 🤝

Og det høres også ut som at vi kan gratulere deg med båtførerbeviset!

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fin og effektiv måte å lære…

Veldig fin og effektiv måte å lære teorien på 👍 Krever lite energi og tid, Anbefales!

22 May 2025

Reply from Båtførerappen

Det er stas å kunne være til hjelp! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse - vi setter stor pris på det 🤩

Verdt det

Jeg startet å øve bare noen timer på kveldene 5 dager før båtførereksamen og bestod med 100% score / 50/50 poeng.
Følg alle beståttgaranti målene under «fremgang» så skal det myeeee til at man stryker. Se på alle videoene og svar på quizene under teorikurs til du kan det, så ta teoriprøven.
Bare for å være sikker på at jeg kunne alle tema’ne så gikk jeg igjennom teoriprøven i appen så mange ganger at jeg nådde 1250 spørsmål svart med 99% riktig på de siste 100 spørsmålene innen dagen jeg tok eksamen.
Spørsmålene i appen er ekstremt like de på eksamen.

27 May 2025

Reply from Båtførerappen

Det er så deilig å høre at appen er til hjelp for folk. Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Og gratulerer så mye med båtførerbeviset 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Kjempe bra app helt konge

Kjempe bra app. Trodde prøven skulle være vanskelig, men den er like enkel som appen. Og du får super forklaring via app. Bare å gjøre prøve om og om igjen i appen så sitter all info du trenger å vite til prøven. 10 av 10 .
Jeg besto med 90 %riktig, og det kan alle gjøre.

20 May 2025

Reply from Båtførerappen

Det er så godt å høre at arbeidet vårt kommer til hjelp! Tusen takk for tilbakemeldingen.

Og gratulerer så mye med båtførerbeviset 🥳

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig bra app og veldig godt…

Utrolig bra app og veldig godt forklart. Gjorde at jeg synes det var både interessant og stoffet satt.
Jeg bestod med 98%!

2 April 2025

Reply from Båtførerappen

Nydelig å høre at appen er til hjelp for deg! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🤩

Sto med glans

Sto med glans. Veldig likt båtførerprøven👍🏼

1 April 2025

Reply from Båtførerappen

Det er så godt å høre! Gratulerer så mye med båtførerbeviset 😁

Rated 5 out of 5 stars

Teorikursene var korte og informative

Teorikursene var korte og informative så det var lett å få med seg informasjonen fra hver video og spørsmålene om temaet etter videoen hjalp veldig på å huske informasjonen.

28 March 2025

Reply from Båtførerappen

Vi legger mye innsats i dette, så det er skikkelig godt å lese at appen er til hjelp for deg! Tusen takk for anmeldelsen 🤩

Lett I bruk

Lett I bruk. Morsomt å lese seg opp. Verdt å bruke og beholde.

13 March 2025

Reply from Båtførerappen

Det er målet! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det! 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Veldig enkel opplæring og app.

Båførerappen forklarer alt man trenger å vite på en måte som er enkel å forstå. Appen er enkel å navigere.

3 March 2025

Reply from Båtførerappen

Det er skikkelig herlig å høre at appen er til nytte. Tusen takk for anmeldelsen 🤝

Rated 3 out of 5 stars

Mangler det siste lille.

Har et godt oppsett, men mangler noe info som kunne vært greit til prøven.

21 February 2025

Reply from Båtførerappen

Tusen takk for tilbakemeldingen! Send oss gjerne tips på Messenger eller post@batforerappen.no - vi elsker tilbakemeldinger som kan være med å forbedre appen ☺️

Veldig lett konsept

Veldig lett konsept, trenger noen timer for å øve. Tok prøven idag besto lett, visste egt alt vi gikk igjennom så jeg var ikke stresset. JEG ANBEFALER ALLE KJØP DENNE ER EN FIN PRIS

2 March 2025

Reply from Båtførerappen

Det er målet. Gratulerer så mye med bestått. Det er fint å høre at appen utgjør en forskjell. Det er derfor vi gjør det vi gjør. Tusen takk for anmeldelsen! 😍

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra app men noen av spørsmålene…

Veldig bra app men noen av spørsmålene var upresise som eksempel hvilken seilbåt må vike så kan jeg ikke se på bildet hvilken som er seilbåt og hvilke som ikke er

25 October 2024

Reply from Båtførerappen

Tusen takk for feedbacken!

Du vil klare å se på bildet om det er en seilbåt eller motorbåt (bare se etter seilet på båten). Det vil også - både i appen og på eksamen - være spesifisert om seilbåten går for seil eller ikke.

Om det er noen spesifikke oppgaver du ønsker svar på, eller bare har feedback til oss på. Så kontakt gjerne supporten direkte i en oppgave. Vi elsker slike tilbakemeldinger!

Igjen, tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🤗

Bra app

Lettvin app og godt forklart

19 September 2024

Reply from Båtførerappen

Tusen takk for både tilliten og anmeldelsen! 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Appen var til svært god hjelp

Appen var til svært god hjelp. Bestått på første forsøk. 👌

2 September 2024

Reply from Båtførerappen

Gratulerer så mye med bestått eksamen! 🥳

Og tusen takk for anmeldelsen! Det hjelper oss masse.

Anbefales på det sterkeste

Anbefales på det sterkeste! Besto med glans på båtførerprøven etter å ha brukt denne appen i ett par uker. Gode beskrivelser og filmsnutter som gjorde teorien enkel å forstå og lett å huske.

3 September 2024

Reply from Båtførerappen

Vi legger mye innsats i appen, så det er helt nydelig å høre at det er til hjelp. Tusen takk for anmeldelsen!

Og gratulerer med båtførerbeviset 🤩

Toppers

Toppers! Lett å lære av appen, forståelig og godt forklart! Anbefales!

22 July 2024

Reply from Båtførerappen

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er stor stas å kunne være til hjelp 🚤

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look