BEAR Lifestyle Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn gewoon Oplichters!!!

Ze zijn gewoon Oplichters!!!
Ik heb kort geleden een leren tas van Bearlifestyle webshop voor €108,95 gekocht. Er staat duidelijk aangegeven dat het retourneren gratis is maar DAT IS NIET WAAR. Het kost €3.99 of €4.99 (de keuze aan jou). Dit kun je zien pas bij het retourneren🙃
Dus, een artikel bestellen om te zien of het iets is wat je nodig hebt en het gelijk netjes terugsturen kost geld.
Wat een manipulatie, gewoon BELAGELIJK voor deze tijden😡😭. WEES EERLIJK Bearlifestyle!!!
Kijk naar de andere, naar meer dan genoeg webshops. Bij wie het retourneren niet gratis is staat het op hun eerste webpagina.
Mensen let goed op en bestel nooit bij hen, bovendien is de kwaliteit van hun artikelen niet altijd goed!!!
Donder op met het plunderen Bearlifestyle 😡🤮🤮.

20 November 2025

Kundenservice und problematische Retoure

Kundenservice ist schwer zu erreichen – nur über ein Formular auf der Website, nicht direkt per E-Mail (was man erst wissen muss).
Für eine Retoure muss man das Etikett umständlich anfordern. Außerdem steht nur sehr klein und gut versteckt auf der Seite, dass man die Rücksendung selbst bezahlen muss.
Meine Retoure wurde zudem nicht komplett bearbeitet, und jetzt zahle ich für Ware, die ich gar nicht mehr habe.
Für mich: nie wieder.

🇳🇱 Niederländisch

Titel: Slechte klantenservice en probleem met retourzending

De klantenservice is moeilijk te bereiken – alleen via een formulier op de website, niet rechtstreeks per e-mail (wat je eerst moet weten).
Voor een retour moet je het etiket omslachtig aanvragen. Bovendien staat er alleen heel klein en goed verborgen op de site dat je de retourzending zelf moet betalen.
Mijn retour is bovendien niet volledig verwerkt, en nu betaal ik voor producten die ik niet meer heb.
Voor mij: nooit meer.

22 July 2025
Rated 3 out of 5 stars

Bestelde product goed ontvangen

Bestelde product binnen redelijke tijd goed ontvangen. Goed verpakt. Helaas was er geen bevestigingsmail na de bestelling dus ook geen bestelnummer. Pas een paar dagen later was er een mail dat het product verzonden werd, zodat ik daardoor wist dat het goed zat. Tevreden klant.

13 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super goede klantenservice

Een vriendinnetje van mij uit Zwitserland had een portemonneetje gezien, wat ze graag wilde hebben en vroeg mij er 2 van te bestellen omdat Bearlife een NL-bedrijf is. Vooraf las is reviews en zag goede en slechte, maar vooral de Duitstalige waren erg positief, dus ik dacht, probeer maar.
Ik bestelde 2 portemonneetjes en de bestelling ging vlot. Ze werden ook tijdig geleverd. Gelukkig want dat was net een dag voor mijn vertrek met vakantie, waar ik de portemonneetjes dan kon afgeven. Helaas ontdekte ik 3 weken later, toen ik mijn vriendin trof, dat er maar 1 portemonnee was toegestuurd. Ik had de enveloppe niet eerder opengemaakt. Ik heb een mailtje gestuurd en dit is helemaal top afgehandeld. Zonder verder moeilijk te doen, werd er gewoon aangenomen, dat ik werkelijk maar 1 portemonnee had ontvangen (op de pakbon stond 2) en ik mocht kiezen of ik portemonnee nog wilde ontvangen of geld retour. Inmiddels is het 2e portemonneetje binnen en ik ben super tevreden met de service die er is verleend.

23 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte service en geen…

Zeer slechte service en geen betrouwbaar verzendproces

Ik had op de dinsdag in de vierdaagseweek een tas besteld. Op de site stond dat de levertijden langer konden zijn in deze week. Wat is ik snap. Maar bij de bestelling stond duidelijk dat deze woensdag geleverd zou worden. Ik kreeg ook een levermail. Dat gaf vertrouwen. Maar de tas kwam niet, en er was ook nergens meer te zien wanneer ik mijn bestelling dan wel kon verwachten.

Ik heb sindsdien twitnig keer gebeld, op verschillende tijdstippen. Slechts één keer kreeg ik iemand aan de telefoon. Die medewerker verzekerde mij dat het pakket woensdagmorgen was meegegeven aan PostNL. Dat bleek niet waar: Op vrijdag had PostNL het pakket nog steeds niet ontvangen van de verzender.

Bij dat ene telefoongesprke had ik ook genoemd dat ik snap dat het bij de vierdaagse vertraging kon opleveren maar juist toen werd mij verzekerd dat het pakket al onderweg was. Die belofte bleek dus loos geweest te zijn.

Ik had duidelijk aangegeven dat ik de tas dat weekend nodig had. Ik had niets, geen tas, geen duidelijkheid, geen communicatie — en ik heb daar intussen enorm veel tijd en frustratie in gestoken. Bij later mailcontact wrong Jill zich in allerlei bochten maar op de inhoud werd niet ingegaan.

Kortom: onbetrouwbare levering, slecht bereikbare klantenservice, en foute informatie aan de telefoon. Dit is echt onacceptabel.

18 July 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look