Prachtige kwaliteit kleding
Prachtige kwaliteit kleding, super zacht! Bestelling kwam ook snel binnen. Erg blij mee.
Bij Beartjes vinden we dat kinderkleding meer moet zijn dan alleen mooi. Het moet zacht zijn, comfortabel, en gevuld met plezier. Onze collecties zijn gemaakt om in te spelen, in te ontdekken en in mee op te groeien. Geïnspireerd door de warmte en geborgenheid van een klein beertje, combineren we kwaliteit met een vleugje speelsheid. Elk item wordt met liefde ontworpen, zodat kinderen zich vrij kunnen voelen om helemaal zichzelf te zijn. Beartjes is er voor kleine avonturiers met grote dromen, en voor ouders die kleding waarderen die zowel praktisch als stijlvol is.
Netherlands
Mooie kleren, fijne service en goed van kwaliteit. Heel blij mee!
Prachtige kleertjes ontvangen! Mooie kwaliteit en lekker zacht. Er staat een schattig hertje op het t-shirtje. Mijn zoontje vind het hertje geweldig! Het jasje wilde hij niet meer uittrekken haha! Geslaagde bestelling.
De kleding is van goede kwaliteit en er was een snelle levering! Krijgen veel complimenten over de kleding (wij hebben het Tshirt & het Amelie jasje). Met de komst van een baby hoop ik dat er snel uitbreiding van de collectie komt!
Learn more about other kinds of reviews.