Company details

1. Software company
  2. Cloud storage service
  3. Communications Central

Written by the company

Al jullie bedrijfsfoto's georganiseerd op één locatie. Overzichtelijk, veilig en ideaal om het juiste beeld terug te vinden. Automatische koppeling tussen 'model' en quitclaim.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snel, doortastend, korte lijnen, professioneel

Ilse heeft snel en doortastend gereageerd. Na een eerste oriënterend gesprek volgde een professioneel voorstel met stappenplan om een en ander in werking te zetten. De trainer nam ons stapsgewijs mee. De beeldbank werkt eenvoudig, praktisch en snel. We zijn er erg blij mee.

5 February 2026

Reply from Beeldbank

Dank je wel voor deze mooie woorden, Monique.
Fijn om te lezen dat het hele traject voor Natuurbegraafplaatsen van Waarde zo prettig en helder is verlopen. Van het eerste gesprek tot het stappenplan en de training.
Mooi dat jullie de Beeldbank als eenvoudig, praktisch en snel ervaren. Precies waar we het voor doen.
We wensen jullie er heel veel gemak en plezier mee.

Ilse en Team Beeldbank

Overzichtelijke beeldbank

Overzichtelijke beeldbank, de beelden zijn snel terug te zoeken. Ook de tags, filters & gezichtsherkenning werkt goed.

18 November 2025

Hai Eymi, hartstikke bedankt voor je mooie review! Groetjes Team Beeldbank

Top systeem!

Zeer tevreden over het gebruik van de beeldbank. Duidelijk en overzichtelijk systeem en erg makkelijk in gebruik. Dankzij veel opties ook goed te beheren met meerdere gebruikers/rechten.
Als er vragen zijn kan je altijd een mail sturen en krijg je ook erg snel antwoord én een oplossing. Kortom: aanrader!

12 January 2026

Reply from Beeldbank

Wat fijn om te horen dat Beeldbank ook voor FYEO duidelijk, overzichtelijk en prettig werkt, ook met meerdere gebruikers en verschillende rechten.

En goed om te lezen dat onze support zo wordt ervaren. We vinden het belangrijk dat vragen snel en gewoon goed worden opgepakt.

Bedankt voor deze mooie review!

Groetjes, Team Beeldbank

Dank voor het vertrouwen en de aanrader.

Groetjes
Ilse

Rated 5 out of 5 stars

Goede beeldbank en handig in gebruik

Wij zijn erg tevreden met de Beeldbank. Het heeft ons werk een stuk makkelijker gemaakt. Daarbij is het nu een stuk overzichtelijker dan alle foto's in document mappen te hebben staan.
We zijn nog wel erg benieuwd naar een mogelijke AI functie die de personen in foto's kan herkennen en dit dan zelf automatisch kan koppelen aan al bestaande personen.
Tot zover hebben wij nog geen tegenslagen of negatieve ervaringen.

1 October 2025

Reply from Beeldbank

Dank voor jullie review en fijn om te horen dat Beeldbank het werk bij HEMUBO overzichtelijker en makkelijker maakt. Dat is precies waar we het voor doen!

Wat betreft jullie vraag over AI gezichtsherkenning, dit is beschikbaar. Beeldbank kan personen op foto’s herkennen en suggesties doen om die te koppelen aan bestaande personen. Hoe meer beelden er van iemand in jullie beeldbank staan, hoe beter en slimmer die suggesties worden. Zet hiervoor bij de 'instellingen' 'gezichtsherkenning' aan.
Als jullie hier nog vragen over hebben, horen we het natuurlijk graag!

Groetjes, Team Beeldbank

Beste prijs/kwaliteit verhouding

We hebben een aantal vergelijkbare beeldbanken vergeleken voordat we kozen voor beeldbank.nl. De persoonlijke demo was prettig vooraf en doorslaggevend voor onze keuze. En nu we de beeldbank in gebruik hebben stelt het zeker niet teleur! We kunnen de inrichting goed op maat maken zodat het bij ons past. We hebben al bijna 5.500 beelden erin staan en dat aantal groeit nog elke dag. Beeldbank.nl geeft voor ons de beste prijs/kwaliteit verhouding!

18 July 2025

Reply from Beeldbank

Wat een mooie woorden, dank jullie wel Campers Down Under!
Super om te horen dat de persoonlijke demo heeft geholpen bij jullie keuze. En 5.500 beelden… jullie gaan lekker!

Fijn dat jullie Beeldbank op jullie eigen manier inrichten, precies zoals het bedoeld is. Dank voor het vertrouwen!

Ilse van Beeldbank

Rated 4 out of 5 stars

Handige tool

Fijne applicatie, werkt intuïtief. Goed ook dat we een kick-off moment kregen waarbij we werden meegenomen om de beeldbank op te zetten. Die was wel in een hoog tempo dus bij nader inzien hebben we later nog aanpassingen gemaakt. Er zijn nog wel wat kleine verbeterpunten, zoals het uploaden van bulk en het gebruik van AI tags, maar daar wordt aan gewerkt en zien we ook verbeteringen.

11 June 2025

Reply from Beeldbank

Wat leuk om je review te lezen Roos, en vooral fijn om te horen dat gemeente Barneveld zo actief aan de slag is gegaan met de Beeldbank! 😊

Je hebt helemaal gelijk: het is top dat jullie zelf alle instellingen kunnen aanpassen. Even een extra pagina of filter toevoegen? Geen enkel probleem. Dat hebben jullie inmiddels volgens mij dus helemaal onder de knie!

Wat betreft het uploaden in bulk: dat kan trouwens gewoon moeiteloos. Misschien is dat net even ondergesneeuwd tijdens de kickstart training (we weten dat dat tempo hoog lag). We zullen er bij de volgende training op letten.

Ilse van Beeldbank

Rated 4 out of 5 stars

Handige online beeldbank

Handige online beeldbank, snel foto's & video's uploaden en categoriseren, tags aanhangen, gezichtsherkenning, quitclaim voor geportreteerden. Foto's selecteren en downloaden gaat ook makkelijk.

Instructie van het gebruik bij ons op kantoor ging wel erg in een sneltreinvaart. Maar de tool heeft een gebruiksvriendelijke interface. Dus al doende leert men snel.

3 June 2025

Reply from Beeldbank

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! Extra leuk ook dat Gemeente Barneveld zo actief gebruikmaakt van de Beeldbank. Fijn dat jullie het uploaden, categoriseren en werken met gezichtsherkenning en quitclaims zo handig vinden.
Goed om te horen dat de interface intuïtief werkt, ook als de instructie misschien iets aan de snelle kant ging. En mocht je nog ergens uitgebreider uitleg over willen hebben: je mag altijd bellen of mailen! Veel plezier nog met jullie Beeldbank.

Super DAM Systeem

De beeldbank heeft ons een fijne oplossing geboden voor het centreren van al onze beelden. De beeldbank is erg gebruikersvriendelijk en heeft een mooi ontwerp, dat je volledig kan inrichten op basis van je huisstijl.

Onze vragen werden snel en accuraat opgepakt. Zo hebben we in een paar weken tijd een prachtige beeldbank op kunnen zetten voor onze organisatie.

2 October 2024

Reply from Beeldbank

Wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de Beeldbank en dat jullie nu een mooie omgeving hebben die helemaal aansluit bij jullie huisstijl. Super om te zien hoe Stadswerk de Beeldbank in korte tijd zo goed heeft ingericht. En natuurlijk blijven we klaarstaan als jullie vragen hebben!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look