Jeg fik repareret min beo lab2 og installeret den efterfølgende. Jeg fik ikke oplyst alle udgifter. Hvis jeg var blevet det, så var den aldrig blevet lavet. Det havde simpelthen ikke kunnet betale... See more
See what reviewers are saying
B&O i Silkeborg viser gang på gang et meget højt kompetence niveau! De har meget stor viden omkring selv komplekse konstellationer og sammensætninger af de forskellige produkter, og forstår til... See more
Indleverede i går vores godt og vel to år gamle A9'er, der totalt havde opgivet ævred, til garantireparation hos Drewsens B&O i Rødovre. Blev betjent af Kenneth Lundstrøm, der bare leverede en flot se... See more
Jeg havde virkelig brug for rådgivning, da jeg skulle vælge nyt anlæg til min musik. Det fik jeg af Jens Meldgaard. jeg blev mødt med indleven og venlighed, og ikke mindst stor kompetence. Selve lever... See more
Written by the company
Vi er autoriseret Bang & Olufsen forhandler og matcher priser med andre autoriserede forhandlere. I vores butikker kan du opleve et stort udvalg af B&O produkter, afprøve produkterne, shoppe og lade dig inspirere i vores univers. Vi har ingen online butik, men du kan reservere produkterne i din foretrukne butik og vi sender også gerne direkte hjem til dig med gratis fragt. Læs mere om vores produkter og kom forbi os til en snak i Silkeborg, Odense, Vejle, Hellerup, Aarhus, Aalborg, Rødovre og Esbjerg.
Torvet 2A, 8600, Silkeborg, Denmark
- kontakt@drewsens.com
- beosilkeborg.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Så nemt at bestille hurtig levering…
Så nemt at bestille hurtig levering 😁Kvalitet i højsædet 🌟⭐️🌟
Nem handel og hurtig lervering
Hurtig service i webbutikken
Alt forløb som det skulle, og varen blev modtaget allerede dagen efter.
Jeg kunne helt sikkert godt finde på at handle der igen.
(Ja, 4 er faktisk en god karakter)
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Produktet virker som det skal så alt i alt en god oplevelse.
God oplevelse og kan varmt anbefales
Hurtig betrening og service.
Fantastisk hurtig betjening 5 stjerner
Bestiller et produkt som står til at…
Bestiller et produkt som står til at "være på lager" og bliver efterfølgende ringet op, at dette er en fejl og levering kan først ske omkring 3 uger efter købet.
Dårlig kundeservice idet ingen kompensation, forsøg på at skaffe produktet fra en anden B&O butik eller lignende bliver tilbudt.
Det eneste jeg kunne få var pengene tilbage og dermed betale fuld pris for et par høretelefoner et andet sted nu når Black Friday tilbuddet ikke længere var gældende.

Reply from Drewsens Bang & Olufsen
Hurtig respons
Hurtig med tilbagemelding om forsinkelse på levering, men alligevel kom produktet før oplyst. Super service.
Uproblematisk og god oplevelse
Uproblematisk og god oplevelse. Købte hovedtelefoner til laveste pris på Black Friday og fik dem leveret straks efter.
Nem handel med god og hurtig respons.
Rigtig god service
Rigtig god service. Min bog var ikke kommet frem så jeg mailede. De ringede lige med det samme og sendte som express 👍👍
Købte H8i god pris og hurtig levering
Super betjening
Super betjening. Rådgivning og opmærksomhed i top trods travlhed.
Hurtig levering - nemt at bestille. Kunne ikke være bedre !
3xservice
Som andre skriver, er de meget servicemindede og imødekommende. En lille fejl i leveringen blev omgående rettet op, og nyt headset på vej lige efter samtalen
Kort sagt
Kort sagt, der er styr på tingene!!
Dertil oplevere men også service når man (som i mit tilfælde) afhenter sit køb i B&O butikken i Silkeborg
Jeg vil gerne give en ekstra stjerne (totalt 6 stk.) fordi at sælgeren kunne huske mit navn udfra ordren :) - lille detalje!
Mvh
Thomas
Virkelig godt betjening og super hurtig…
Virkelig godt betjening og super hurtig levering !!