Beyond Asia Reviews 9

4.3

Company details

1. Travel agent

Written by the company

Beyond Asia: Jouw specialist in maatwerk rondreizen door Azië en het Midden-Oosten Beyond Asia is een reisorganisatie gespecialiseerd in het samenstellen van unieke, volledig verzorgde rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Azië en het Midden-Oosten. Of je nu droomt van de rijstvelden van Vietnam, de tempels van Japan, de woestijnen van Oman of de tropische stranden van de Malediven, wij maken jouw droomreis werkelijkheid. Bij Beyond Asia geloven we dat reizen meer is dan alleen een vakantie. Het is een ervaring die je leven verrijkt. Daarom stellen wij elke reis met zorg samen, afgestemd op jouw wensen en budget. Van het eerste adviesgesprek tot je terugkomst: wij staan voor je klaar. Onze reizen zijn beschikbaar in drie categorieën: Comfort, Premium en Luxe, zodat er voor ieder budget een passende reis is. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aanpak en lokale expertise. Ons team heeft jarenlange ervaring met reizen door Azië en het Midden-Oosten en werkt samen met betrouwbare lokale partners. Hierdoor garanderen wij authentieke ervaringen die je bij grote reisorganisaties niet vindt. Denk aan verborgen tempels, lokale eetgelegenheden en unieke culturele ontmoetingen. Onze bestemmingen omvatten onder andere Vietnam, Thailand, Japan, Indonesië, Maleisië, Singapore, Oman, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en de Malediven. Elke bestemming wordt zorgvuldig samengesteld met de beste accommodaties, transfers en excursies. Bij Beyond Asia draait alles om onvergetelijke reiservaringen. Wij nemen je mee voorbij het gewone, naar het buitengewone. Ontdek onze reizen op www.beyondasia.nl en laat je inspireren voor jouw volgende avontuur. Reis verder. Reis met Beyond Asia.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

We wilden Vietnam ontdekken maar wisten…

We wilden Vietnam ontdekken maar wisten niet hoe we het programma moesten opbouwen. Het voorstel dat we kregen was meteen raak, een slimme route van noord naar zuid met genoeg tijd op elke plek.

Nooit het gevoel van een standaard toeristische route maar echt een programma dat bij ons paste. We zijn inmiddels al bezig met de volgende reis.

4 March 2026

Reply from Beyond Asia

Wat fijn om te lezen, een route van noord naar zuid door Vietnam is precies zo'n reis die je moet voelen, niet afwerken. Blij dat het programma zo goed aansloot. We kijken nu al uit naar de volgende! 🌴

Reis naar Bali

Voor onze reis naar Bali en de Gili-eilanden hebben we gekozen om via Beyond Asia te boeken, en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

De reis was volledig afgestemd op onze wensen en het contact tijdens de voorbereiding was erg prettig. We kregen veel tips over plekken die we zelf waarschijnlijk niet hadden gevonden.

De accommodaties waren boven verwachting en de hele reis voelde erg ontspannen.

20 November 2025

Reply from Beyond Asia

Wat een fijn bericht, dank jullie wel! Bali en de Gili-eilanden is zo'n mooie combinatie en het is altijd onze missie om plekken aan te raden die je zelf misschien niet snel zou vinden. Blij dat de accommodaties positief verrasten en dat de reis zo ontspannen voelde. Hopelijk tot een volgend avontuur! 🌺

Rated 5 out of 5 stars

Gebruiksvriendelijke website met veel inspiratie

Ik ben erg enthousiast over de website van Beyond Asia. De site is mooi, helder en overzichtelijk, waardoor het plannen van een reis heel prettig en eenvoudig wordt. Als alleenreizende vind ik het ideaal dat de reizen volledig zijn uitgestippeld, maar dat je ze ook nog naar wens kunt aanpassen.

Binnenkort vlieg ik naar Dubai en dankzij Beyond Asia heb ik nu ook Oman aan mijn reis toegevoegd. Door het duidelijke overzicht van de highlights heb ik inspiratie opgedaan voor plekken zoals de Daymaniyat Islands en Wadi Shab. Ik kijk er enorm naar uit om Oman te ontdekken.

Een fijne website voor iedereen die goed voorbereid en zorgeloos wil reizen.

15 March 2026

Reply from Beyond Asia

Wat een fijn bericht om te lezen, dank je wel! Geweldig dat Oman je heeft geïnspireerd, de Daymaniyat Islands en Wadi Shab zijn echt absolute highlights. We hopen dat je een onvergetelijke reis hebt. Geniet ervan! 🌏

Rated 5 out of 5 stars

Bali en Lombok gecombineerd in één…

Bali en Lombok gecombineerd in één perfecte reis, precies wat we voor ogen hadden.

De aanbevelingen voor restaurants, activiteiten en plekken kwamen vanuit eigen ervaring en dat merkte je direct. Geen standaard toeristische programma maar echte tips van mensen die er zelf zijn geweest. Het verschil met een gewone pakketreis is enorm.

15 March 2026

Reply from Beyond Asia

Wat fijn om te lezen, dank jullie wel! Bali en Lombok samen is echt een gouden combinatie en die eigen ervaring proberen we altijd terug te laten komen in elk programma. Hopelijk tot een volgend avontuur! 🌴

Thailand

Via Beyond Asia hebben wij een reis door Thailand laten samenstellen. We wilden graag een combinatie van cultuur, natuur en ontspanning en dat is precies wat we hebben gekregen.

De reis was goed opgebouwd met voldoende tijd op elke plek, waardoor het nooit gehaast voelde.

Ook fijn dat we tijdens de voorbereiding altijd snel antwoord kregen op onze vragen. Alles was netjes geregeld en het was een reis om nooit te vergeten. Zeker aan te raden!

10 January 2026

Reply from Beyond Asia

Wat fijn om te lezen, dank jullie wel! Thailand heeft echt alles en we zijn blij dat het programma goed in balans voelde. Snel contact en een zorgeloze reis, daar doen we het voor. Tot het volgende avontuur hopelijk! 🌏

Een geweldige reis

Wij hebben onze Indonesië rondreis via Beyond Asia geboekt en dat was een hele goede keuze.

Vanaf het begin werd er goed meegedacht over de route en de verschillende eilanden die we wilden bezoeken. De combinatie van Java, Bali en een paar eilanddagen was perfect. Alles was duidelijk georganiseerd en de accommodaties waren erg goed.

Het gaf veel rust om te weten dat alles al geregeld was voordat we vertrokken.

2 March 2026

Reply from Beyond Asia

Dank je wel voor dit fijne bericht! Indonesië met Java, Bali en de eilanden erbij is zo'n mooie combinatie en we zijn blij dat het precies goed voelde. Zorgeloos vertrekken omdat alles al geregeld is, daar doen we het voor. 🌴

Super Service

Voor onze reis naar Singapore & Maleisië hebben wij via Beyond Asia het comfort pakket gekozen. We verwachtten nette en goede hotels, maar waren eigenlijk positief verrast door de accommodaties die voor ons waren geregeld. Tijdens de reis verbleven we namelijk vrijwel overal in 4-sterren hotels en zelfs een keer in 5-sterren hotel, wat de ervaring nog luxer maakte dan we hadden verwacht.

De hele reis was daarnaast goed georganiseerd, met een mooie balans tussen steden, natuur en ontspanning. Alles was vooraf duidelijk uitgewerkt en we kregen ook handige tips voor activiteiten en plekken om te bezoeken. Hierdoor konden we volop genieten zonder ons zorgen te maken over de planning.

Het was voor ons een ontzettend mooie reis en we zouden Beyond Asia zeker aanraden aan iedereen die een goed georganiseerde en comfortabele reis wil maken. Zeker voor Maleisië was dit echt een perfecte manier om het land te ontdekken.

9 March 2026

Reply from Beyond Asia

Dank jullie wel voor deze mooie review! Singapore en Maleisië is zo'n fijne combinatie en we zijn blij dat de accommodaties positief verrasten. Dat gunnen we iedereen. Hopelijk tot de volgende reis! 🌏

Rated 5 out of 5 stars

In augustus 2025 hebben wij via Beyond…

In augustus 2025 hebben wij via Beyond Asia onze reis naar Java en Bali geboekt. We hadden een aantal specifieke wensen om de standaardreis aan te passen, en Beyond Asia heeft dit perfect voor ons geregeld. In Java hebben we bijvoorbeeld een privéchauffeur bijgeboekt, wat de reis een stuk comfortabeler en flexibeler maakte. In Bali wilden we graag op één locatie verblijven in een villa, en ook dat is precies zo geregeld zoals we het voor ogen hadden.

Tijdens ons verblijf kregen we daarnaast veel handige tips en advies over wat we konden doen en zien, waardoor onze reis echt onvergetelijk is geworden. Ook vonden we het erg prettig dat we in Jakarta konden landen en vanuit Bali weer terug konden vliegen naar Amsterdam. Dat maakte de route een stuk logischer en relaxter.

30 August 2025

Reply from Beyond Asia

Wat een mooie reis om te lezen, dank jullie wel! Fijn dat de privéchauffeur op Java en de villa op Bali precies zo uitpakten als jullie voor ogen hadden. Maatwerk is echt waar we het voor doen. Tot de volgende reis hopelijk! 🌴

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige ervaring en goed geregeld!

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis boekte via Beyond Asia. Ik wilde graag meerdere plekken in de Verenigde Arabische Emiraten ontdekken, maar niet per se alle emiraten bezoeken. Vanaf het eerste contactmoment had ik al veel vertrouwen dat dit een geweldige reis zou worden.

Het team van Beyond Asia heeft alles tot in de kleinste details voor mij uitgestippeld en al mijn wensen meegenomen om er een volledig op maat gemaakte trip van te maken. Dat gaf enorm veel rust tijdens de voorbereiding, omdat ik wist dat alles goed geregeld was.

In februari 2026 ben ik uiteindelijk vertrokken en de reis was precies zoals ik had gehoopt. Alles verliep soepel en de planning klopte perfect. Het was een fantastische ervaring en ik zou Beyond Asia zeker aanraden aan iedereen die een goed georganiseerde en persoonlijke reis wil maken.

9 March 2026

Reply from Beyond Asia

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Blij dat de reis precies zo uitpakte als je voor ogen had en dat je met een gerust gevoel kon vertrekken. Hopelijk tot een volgend avontuur! 🌏

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look