BikeRecycle.dk Reviews

Company details

1. Second-hand bicycle shop
  2. Bike accessories store

Written by the company

BikeRecycle ApS sælger secondhand-cykler af højeste kvalitet i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi gør det nemt, billigere og forståeligt at komme ud på landevejen og off-road i skoven. Cyklerne sælges som 'næsten nye' med garanti og 14-dages returret, og som kunde hos os hjælper vi dig med at vælge netop det stel som passer. På den måde hjælper vi alle ud på eventyr på to hjul, og derfor er vores motto 'Pedal It Foward'. Vi glæder os til at dele vores cykelpassion med mange flere.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

BikeRecycle er rigtig fin

BikeRecycle er en rigtig fin virksomhed. Vi havde indgået en handel men pga. uenighed måtte dette annulleres.
Selvom jeg ikke fik min vare pga. ovennævnte var Jonathan især imødekommende og venlig.
Selvom jeg gik andenvejs vil jeg anbefale denne virksomhed hvis man overvejer det.

11 May 2026

Fantastisk

Jonathan og Jens styrer det hele super godt! Er utroligt glad for en nem kommunikation og alt kørte bare på skinner. Jeg skrev til Jonathan for at få hjælp til valg af cykel, han fandt hurtigt en cykel til mig og jeg kunne også få lov til at prøve den i København, hvor jeg tilfældigt var på besøg. Super flinke fyre!
Jeg fik desuden en Cube Attain GTC, fantastisk cykel til pengene, kan anbefale til den nye rytter.

2 September 2025

Top oplevelse

Virkelig god oplevelse hos drengene fra BikeRecycle. Super meget cykel for pengene. God kommunikation med dem samt garanti og levering lige til døren. Jonathan kom personligt og afleverede cyklen. Og efterfølgende byttede et af hjulene der havde en lille skade, måske fra fragt, med et tilsvarende. Og brugt men som var helt nyt. Kan varmt anbefales herfra.

10 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kvalitetscykel til lav pris inklusiv…

Kvalitetscykel til lav pris inklusiv super-service!

Rigtig god service hele vejen igennem købet. Snak om cyklens størrelse, og særlige ønsker til fælge - leveret til døren i solid papkasse og god indpakning. Nem montering og super opfølgning via mail. Service fås ikke bedre - og cyklen er fantastisk kvalitet.

5 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk cykel jeg har købt fra…

Fantastisk cykel jeg har købt fra Bikerecycle.dk. Super søde og god service. Har sparet rigtig mange penge i forhold til de nye cykler jeg kiggede på. Kvaliteten var lige så god som en ny. 10/10.

3 December 2024

Bedste brugt-cykel forhandler!

Jeg fik kendskab til BikeRecycle.dk via en Facebook gruppe for køb og salg af brugte cykler. Det der fangede mig ved BikeRecycle er, at man får 1 års garanti samt 2 års reklamation på cyklen!
Selve købet foregik fuldkommen gnidningsfrit, med fuld gennemsigtighed fra BikeRecycle omkring, hvor langt cyklen var i fragtprocessen. Da jeg er ny i cykelverdenen havde jeg selvfølgelig en masse spørgsmål omkring udstyr osv, som jeg hurtigt fik svar på via mail og telefon. Jeg vil til alle og en enhver anbefale BikeRecycle, da det er nogle virkelige flotte cykler, til nogle MEGET gode priser!

8 December 2024

carbonhjul

har netop modtaget virkelig flotte scope cykelhjul fra bikerecycle; 'brugte' men faktisk ubrugte, til en meeeget skarp pris.
er vældig fornøjet med min købsoplevelse; professionel og pålidelig håndtering, samt yderst venlig og hjælpsom kommunikation fra sælgers side.

6 December 2024

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!

Jeg skulle købe min første racercykel og kunne ligeså godt købe den brugt for at spare penge og samtidig undgå at gå ned på kvaliteten. I den forbindelse faldt jeg over Bike Recycle - virkelig godt koncept btw.

Jens og Jonathan var fra start virkelig hjælpsomme og har sørget for at jeg lige har fået leveret en cykel i rigtig god stand.

Jeg er super tilfreds - derfor en 5 stjernet anmeldelse. Er i øvrigt stor fan af jeres markedsføring👍👍👍

4 November 2024

Take a closer look