See what reviewers are saying
Hvilken loyal, reel service og professionel behandling vi oplevede hos Bilfirmaet -ifb med køb af ny bil. Vi fik anbefalet at handle ny bil hos Tobias S Pedersen, som ALLE anbefalede Bilfirmaet.... See more
Vi købte vores nye Mercedes hjem fra Tyskland, gennem Bilfirmaet. Fra start til slut var vi i absolut gode hænder. Tobias fandt hurtigt en bil der mere end godt, matchede de krav vi havde til bil... See more
Service i særklasse.! Da jeg skulle aflevere min leasede BMW hybrid og mit kørselsmønster havde ændret sig markant over det sidste år var det tid til nyt. Tobias kender jeg via netværk... See more
Company details
Written by the company
Hos Bilfirmaet er vores største passion at gøre bilhandel enkelt og trygt. Vi lever og ånder for at handle med vores kunder i øjenhøjde, og sætter en ære i at kunden ikke forlader vores forretning med ubesvaret spørgsmål på samvittigheden. Vi er specialister i køb og salg af biler - samt leasing til både privat og erhverv. Udover vores lagerliste af nøje udvalgte biler fra bl.a. det tyske marked, bevæger vi os også meget inden for import af din drømmebil fra det europæiske marked.
Kirkehøjen 8, 4600, Køge, Denmark
- 56 26 68 69
- info@bilfirmaet.dk
- bilfirmaet.dk
Opfølgende
Opfølgende, ordentlige, transparente og vidende.
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Bilfirmaet 👍
Super oplevelse
Super oplevelse
Serviceminded betjening fra start til slut ifm. bilkøb👍
Stor tak til jer.
Jeg bestilte elbil fra Tyskland og benyttede Bilfirmaet som importør/ mellemmand. Alt er forløbet smertefrit og kontakten med Christopher har været problemløs med hurtige svartider og gode updates samt grundig gennemgang af bilen, inden brug. Lokalerne i Vallø er smagfuld indrettet og jeg følte mig straks godt taget imod og velkommen, i forretningen.
Jeg benytter gerne Bilfirmaet igen og mine klare anbefalinger herfra.
Flemming, Bornholm.
En helt igennem god service og oplevelse
Professionelt og trygt
Tobias har hjulpet mig med, at sælge min leasingbil videre. Alt forløb professionelt og trygt hele vejen igennem. Bilen blev solgt på 3 måneder. Klar anbefaling herfra.
Nu har jeg været hos Bilfirmaet flere…
Nu har jeg været hos Bilfirmaet flere gange og må bare sige, at det er rart at være i så trygge hænder med sådan en ekspertise!
Tobias og Christoffer tager en godt i hånden og vejleder en gennem det ofte uigennemskuelige leasing marked.
Må bare sige efter at have været flere steder, at det her er et sted hvor man føler sig i centrum og der er styr på tingene med til mindste detalje.
Her er det bare et godt velrenommeret firma hvor man ikke er et nummer i køen.
Jeg kan varmt anbefale Bilfirmaet
Jeg kan varmt anbefale Bilfirmaet! Hiv fat i Tobias - han er super kompetent, venlig, utrolig imødekommende, og ikke mindst -meget tålmodig! 🙌😃
Han hjalp mig med at finde lige præcis den model, og udstyrs variant jeg var på udkig efter, til en rigtig fornuftig pris i forhold til markedet. Bilen blev fundet og hentet hjem fra Tyskland 🇩🇪 Da det kan være rigtig grænseoverskridende og købe en brugt bil man ikke har set eller prøvet før man køber den, så kan man være helt rolig. Bilen bliver gennemgået for fejl og mangler, og skulle der være fejl eller mangler man ikke har haft muligheden for at se ud fra billeder eller beskrivelse. Så sørger Bilfirmaet for at udbedre dem når bilen kommer hjem. 🙏⚙️
Det er ikke sidste gang jeg handler med Bilfirmaet! ✍️
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Vi har netop modtaget 2 biler fra bilfirmaet. Vi har oplevet mega god service fra start til slut og følt os trygge i vores køb. Vi er meget tilfredse med både biler og service.
Professionel service og hurtig respons hos Bilfirmaet
Jeg har haft fornøjelsen af at købe en bil igennem Bilfirmaet. Siden første kontakt har jeg været mødt af en meget kompetent sælger, som gjorde alt for, at handlen skulle lykkes. Hver gang jeg havde spørgsmål, fik jeg lynhurtige svar og løsninger, hvilket gjorde processen nemmere at komme igennem.
Sælgeren var professionel og hjælpsom gennem hele forløbet, og jeg følte mig godt vejledt i købsprocessen. Kommunikation og service har været i top, hvilket jeg sætter stor pris på.
Alt i alt har det været en god oplevelse at handle hos Bilfirmaet, og jeg vil anbefale dem til andre, der søger en bilhandel med et højt serviceniveau.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde Bilfirmaet fået det!
Jeg har netop fået min syvende bil gennem Bilfirmaet, og jeg har været ovenud tilfreds hver gang. Som en, der har meget i gang hele tiden, har det været en fornøjelse, at aftaler og deadlines blev overholdt uden problemer. Det var let og hurtigt at aftale både pris for min gamle bil og pris og levering på den næste.
I min optik bør alle, der overvejer ny bil - uagtet størrelse - tage en snak med Tobias om det.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, Service helt i top. Tobias er en rigtig behagelig fyr som tager sig rigtig god tid til kunderne og du får en rigtig god service
Kan på det varmeste anbefale…
Kan på det varmeste anbefale Bilfirmaet. Hurtig respons på mail & tlf. Overholder de aftaler der er lavet og da bilen havde en mindre fejl efter levering, kunne dette blot udbedres på aut. værksted. Super service😉
Bedre service og rådgivning får man…
Bedre service og rådgivning får man ikke.
Alt som der blev lovet, blev overholdt.
Ikke noget pres og man giver sig tid til kunden.
Kan kun varmt anbefale at handle der.
Perfekt service!
Hurtig handel og ekspedition! Gav super fair pris for byttebil.
Alle aftaler overholdt 100% = Et godt sted at handle.
Vi fandt den perfekte Mercedes EQC 400 hos Tobias / Bilfirmaet.dk.
Vi så drømme bilen på deres hjemmeside om aften, vi ringede dagen efter om morgen for at høre om bilen stadig var til salg, vi kørte fra Sønderborg og til Køge, blev godt modtaget, fik en god og lang prøvetur i bilen, da vi kom retur købte vi bilen og spurgte om det kunne lade sig gøre at få bilen med hjem samme dag, ingen problem for Tobias, bilen stod jo allerede og så fabriksny ud, så han fik hentet nye nummerplader, bilen stod og skulle have service, men da vi gerne ville have bilen med hjem samme dag, aftalte Tobias med os at vi bare kunne bestille tid til service på et Mercedes værksted i nærheden af hvor vi bor, og efter aftale med Tobias sendte de regningen til ham. Alt hvad vi har aftalt med Tobias er overholdt til punkt og prikke. Så tommel op herfra Sønderborg, Bilfirmaet er en køretur værd ved næste bilkøb.
Tak for din super gode service Tobias.
Hilsen fra Dorthe og Morten Dupont, Sønderborg.
Købte et pragt eksemplar af en Audi hos…
Købte et pragt eksemplar af en Audi hos Tobias, han gjorde meget ud af at finde den helt rigtige bil til mig! Og den blev leveret til en kniv skarp pris. Jeg er så glad for min Audi, og den har aldrig fejlet noget siden jeg købte den.
Service i verdensklasse!
Særdeles god service hos Tobias!
Tobias har både været behjælpelig med køb og salg af mine biler og der er ikke én finger at sætte!
Både køb og salg er gået pærelet og Tobias har været 100% nem at få fat i og svarede hurtigt tilbage på alle spørgsmål, som jeg havde igennem processen.
Derudover er det altid en fornøjelse, at komme forbi Bilfirmaet i Vallø!
Alt i alt er jeg en super tilfreds kunde - glæder mig til næste handel - tak!
Alt igennem meget tilfreds kunde
Tobias er en supervenlig ung mand med styr på tingende. Hele vejen igennem var Tobias nem at får fat på og svarede hurtigt tilbage på alle spørgsmål. Bilen jeg købte er i rigtig fin stand og transaktion var problemfrit. Ydermere kunne Tobias give en god og konkurrencedygtig pris på min byttebil. Alt igennem meget tilfreds kunde herfra.
God rådgivning og højst service niveau
Kan på det varmeste anbefale Tobias/Bilfirmaet i forbindelse med køb af Ford Kuga.
God seriøs rådgivning før under og efter levering. Tobias håndterede alt med en professionelt og imødekommende tilgang.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bilfirmaet til andre :)
Behagelig og uformel oplevelse
Behagelig og uformel oplevelse at få bil hos Tobias, alt klappede som det skulle og var som aftalt. Er super glad for bilen!